Συνεχίζεται το καθημερινό δρομολόγιο Άνδρου Σύρου με το SuperferryII μέχρι τον Ιανουαρίου


 

Το Superferry II φορτώνει επιβάτες και αυτοκίνητα στη Σύρο. Τείκά συνεχίζει ρο δρομολόγιο Άνδρου - Σύρου μέχρι τον Ιανουάριο. (φωτ. Εν Άνδρω).

Η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σύρου με την Ραφήνα-μέσω Άνδρου- με το Super Ferry II, που επρόκειτο να διακοπεί την Παρασκευή (15.12), τελικά δεν θα σταματήσει! Η πρόταση που είχε κατατεθεί στο ΣΑΣ ανακαλείται!

Οι τοπικοί φορείς και τα δημοσιεύματα ηλεκτρονικού και έντυπου Τύπου, κατέγραψαν την δυσαρέσκεια των κατοίκων εν όψει μάλιστα και των εορτών που προβλέπεται αυξημένη επιβατική κίνηση. Το κλίμα το αφουγκράστηκε η Golden Star Ferries, η οποία αποφάσισε την συνέχιση του δρομολογίου μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου 2018.

Κερδισμένη οπωσδήποτε η Άνδρος με την καθημερινή σύνδεση που έχει με την πρωτεύουσα του νομού Κυκλάδων, κάτι που θα συμβάλει και στην προώθηση τοπικών προϊόντων, αλλά και στην εύκολη μετακίνηση των κατοίκων του νησιού για την διεκπεραίωση υποθέσεων τους στις διάφορες υπηρεσίες.

Χ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

H ΚΙΝΗΣΗ ΗΤΑΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΟ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ !
ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ.... ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΟ ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ - ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ - ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ.
ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΝΗΣΙΑ, ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΟΤΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΚΑΗΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ Ν ΑΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΜΥΚΟΝΟ ΣΤΙΣ 2 -2.30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΠΣΚ ΕΚΕΙ, ΟΠΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΜΙΑ-ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΦΙΞΟΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝΟ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΔΡΟ, ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΣΑΣ ΕΡΓΟ !
ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΜΜΕΝΗ ΣΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΥΤΟ !

This comment was minimized by the moderator on the site

Τη μια λένε, την άλλη ξελένε... Μακάρι να υπηρχε μια σταθερη πολιτική απο τη συγκεκριμένη εταιρεία.. Ενω τόσο καιρό ελεγαν οτι το δρομολόγιο δεν είναι συμφέρον στη Golden Star, ξαφνικα ανακοινώνουν οτι "αφουγκράζονται" τις ανάγκες των Συριανών και ενόψη της αυξημένης κίνησης των εορτών, θα κρατήσουν τη συνδεση της Ραφήνας με τη Σύρο! Από την άλλη οι Συριανοί ενω ζητούσαν επί χρόνια τη σύνδεησ με τη Ραφήνα, τωρα που υπάρχει πλοίο και δρομολόγιο απο το νησί τους δεν το στηρίζουν. Την περασμένη Κυριακή επιβιβάστηκαν από την Ερμούπολη μόλις 8 ιχ και ελαχιστοι επιβάτες στο δρομολόγιο της επιστροφής για Ραφήνα -αν αυτο λεει κατι απο άποψη κίνησης-. Πως γίνεται τη στιγμή που ζητούν μια εναλλακτική σύνδεση με την Αττική, να μην τη στηρίζουν? Κανεις δεν εχει καταλαβει..

This comment was minimized by the moderator on the site

συνεχίστε το δρομολόγιο με την Σύρο μέσα και αφήστε τους Τηνιακούς να σκούζουν.Και οι πετεινοί αυγά τους κάνουν , μη μου θέλουν και το δρομολόγιο για πάρτυ τους.