Ημερίδα για τον τουρισμό στην Άνδρο

 

Τρία χρόνια μετά την πρώτη επιτυχημένη διοργάνωση το Open Tourism Κυκλάδων επιστρέφει στην Άνδρο την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 11 π.μ. στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, με ελεύθερη είσοδο. Στόχος του πρώτου OpenΤourism Κυκλάδων είναι η διερεύνηση των προοπτικών ανάπτυξης της Άνδρου ως τουριστικού προορισμού, με έμφαση στον πολιτιστικό τομέα και των καινοτόμων μορφών επιχειρηματικότητας. 

Το αναλυτικό πρόγραμμα του δεύτερου Open Tourism Κυκλάδων:

10:30-11:00: Προσέλευση

11:00-11:15: Χαιρετισμοί

11:15-12:15: Εισηγήσεις
 •    Προορισμός και πολιτιστικές διοργανώσεις: πώς η Σκόπελος έγινε προορισμός χορού  -Κωνσταντίνα Αγγελέτου, Συνιδρύτρια αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Πλέγμα»

•    Η βιώσιμη διαχείριση τουριστικών πόρων για την τουριστική ανάπτυξη ενός τόπου - Δρ. Γεωργία Ζούνη, Διδάσκουσα στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ΜΒΑ Τουρισμού, Πανεπιστήμιο Πειραιώς

12:15-13:30: Ερωτήσεις – Συζήτηση

To 2ο Open Tourism Κυκλάδων συνδιοργανώνoυν το Τουριστικό Δίκτυο Άνδρου Κυκλάδων και η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «Πλέγμα», με την ευγενική χορηγία της Golden Star ferries και την υποστήριξη του Δήμου Άνδρου και του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης είναι ο Asteras radio 92.

Το Open Tourism αποτελεί πρωτοβουλία ανθρώπων που αγαπούν τον τουρισμό, ώστε να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ανοιχτού διαλόγου για τον κλάδο του τουρισμού και όλα τα σχετικά θέματα που προκύπτουν. Πρόκειται για μια σειρά δίωρων ανοικτών συναντήσεων μεταξύ ανθρώπων που εργάζονται ή / και ενδιαφέρονται για τον ευρύτερο τουριστικό τομέα, ώστε από τη γνωριμία μεταξύ τους να προκύψουν συνέργειες για ένα ποιοτικό ελληνικό τουρισμό. Εκτός από την ανταλλαγή των απόψεων και επιχειρηματικών ιδεών, ένας από τους στόχους είναι η αλλαγή της νοοτροπίας αντιμετώπισης του τουρισμού από την κοινωνία και επίσης η προώθηση της γνώσης στις τουριστικές επιχειρήσεις.

Χ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet