Το μέλι της Άνδρου έχει μέλλον. Σημαντική επιχειρηματική ημερίδα στο Κόρθι.

Εδώ και δύο χρόνια έχει ξεκινήσει μια σημαντική προσπάθεια από την Περιφερειακή Ενότητα Άνδρου, το Μουστάκειο Κληροδότημα και την εταιρεία APIGEA για την προώθηση της μελισσοκομίας στην Άνδρο. Στην πορεία αυτή - και μετά από σειρά σεμιναρίων που διοργάνωσε η APEGEA και εκπαίδευσε νέους μελισσοκόμους - συνεχίζεται η προσπάθεια με την διοργάνωση ημερίδας για την επιχειρηματικότητα των μελισσοκόμων. Η Άνδρος έχει μέλλον στον μέλι... Εν Άνδρω.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Η Περιφερειακή Ενότητα Άνδρου, το Κληροδότημα Πέτρου Λ. Μουστάκας και η εταιρεία APIGEA διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα " Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ", που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018, (10.00 - 15.00μ.μ.) στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κορθίου.

            Η Ημερίδα διοργανώνεται προς τιμή του μελισσοκόμου Ιωάννη Ρέρρα, του ανδριώτη μελισσοκόμου, του μελισσάνθρωπου των Κυκλάδων, που από την κατοχή "κόλλησε" στις μέλισσες και με πολλή όρεξη και μεράκιέκανε την παραγωγή του ανδριώτικου μελιού επιχείρηση και μάλιστα μοναδική για την ποιότητα του προϊόντος και κερδοφόρα.

            Για τον Επιχειρηματία Μελισσοκόμο θα απευθύνει χαιρετισμό ο Έπαρχος Άνδρου κ. Δημήτρης Λοτσάρης, και για τον Ιωάννη Ρέρρα θα χαιρετίσει ο κ. Γιώργος Δαρδανός. Κεντρικοί ομιλητές για τον "Επιχειρηματία Μελισσοκόμο" είναι ο κ. Νίκος Κουτσιανάς, Ιδρυτής της APIVITA & APIGEAκαι ο κ. Δημήτρης Μπουραντάς Καθηγητής Management& Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης για Στελέχη. Τέλος ο κ. Κώστας Βαμβακάς, Βιολογικός Μελισσοκόμος, θα μιλήσει για το μέλλον της οικολογικής μελισσοκομίας.

 

Άνδρος, 9 Φεβρουαρίου 2018

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet