Την Πέμπτη 15/3 ξεκινά ο Θεολόγος. Τελευταίες πινελιές στη Ραφήνα.

 

Την Πέμπτη 15/3 σκατζάρει το «Θεολόγος Π.» το «Fast Ferries Andros» Στην Ραφήνα το πλοίο κάνει τις τελευταίες προετοιμασίες σε προμήθειες και το πλήρωμα βάζει τις τελευταίες πινελιές στον καταπέλτη για να είναι έτοιμο σε δύο μέρες για τη νέα σεζόν που προβλέπεται λίαν ανταγωνιστική.

Την Παρασκευή 30/3 στις 07:30 πλέον το «Αικατερίνη Π.» ξεκινά το πρωινό δρομολόγιο - για τα κόκκινα - για Άνδρο – Τήνο – Μύκονο. Προσοχή στη νέα ώρα αναχώρησης.

Και τέλος στις 18/5 επιστρέφει στη γραμμή και το «Fast Ferries Andros» και το «Αικατερίνη Π.» ξεκινά την καλοκαιρινή γραμμή Τήνο – Μύκονο – Νάξο.

Να σημειώσουμε πως παρά τις μεγάλες ανακατατάξεις στη Ραφήνα και στα πλοία για Άνδρο η Fast Ferries είναι η μόνη εταιρεία που επί χρόνια κρατά σταθερά τα πλοία της σε ώρες και διαδρομές δίνοντας στη γραμμή μας όλο τον χρόνο τακτικότητα, συνέπεια, αξιοπιστία.

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

η εξυπηρετηση αληθινα ειναι υποδειγματικη.Δυστυχως ομως μονο για την τσεπη του κυριου Παναγιωτακη.
ο οποιος αρνειται να αλλαξει το δρομολογιο της Παρασκευής απο την Ραφήνα προς τα 3 νησιά, τουλάχιστον κατά μισή ώρα πιο αργά ( όπως ήδη έχει κάνει με το αντίστοιχο τησ Κυριακής το βράδυ, που φεύγει απο την Ραφήνα στις 18:00μ.μ.)
δεν θέλουμε τώρα που ξεκινάει η σαιζόν, αλλά απο 20 Σεπτεμβρίου μέχρι 20 Μαρτίου, ώστε να εξυπηρετείται περισσότερος κόσμος, να έχει ακόμη μεγαλύτερη κίνηση στα πλοία αλλά και τα 3 νησιά, μιά και θα έιναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ για ένα γεμάτο 3ημερο ,το να επισκεφτεί κάποιος -οι, παραπάνω τα νησιά μας και να δώσουν μεγαλύτερη οικονομική ανάσα σε αυτά.
Αντί τούτου, έρχεστε εσείς κύριε Μπασαντή κια μιλάτε για το ότι : '''η Fast Ferries είναι η μόνη εταιρεία που επί χρόνια κρατά σταθερά τα πλοία της σε ώρες και διαδρομές δίνοντας στη γραμμή μας όλο τον χρόνο τακτικότητα, συνέπεια, αξιοπιστία'''.
Tο καταλαβαίνουμε θέλετε να έχετε διαφήμιση απο την εν λόγω εταιρεία, αλλά απο ένα Ανδριώτικο site, εμείς θέλουμε να είναι αντικειμενικό και να σχολιάζει, να γράφει και τα κακώς κείμενα.
Μέχρι ΝΑΙ, να μεταπείσει ακόμα και πλοιοκτήτες στην προκειμένη περίπτωση, να αλλάξουν πρός όφελος των πολλών κάποια δρομολόγια τους.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ......
κλέινοντας να πούμε ότι δεν είαμστε της άποψης, ότι θα ναγκαστεί να αλλάξει το δρομολόγιο αυτό καθ' όλο τον χειμώνα, τώρα που θα έρθει στη γραμμή μα ςο κύριος Ηλιόπουλος...ή ακόμ αότι βάζοντας αυτός δρομολόγιο στις 18:00 ότι θα το προτιμάει ο περισσότερος κόσμος....
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αλήθεια μας δείχνετε που είναι η διαφήμιση του κ. Παναγιωτάκη κ. Μπαλταμπέ; Γιατί αν δεν μάς την δείξετε θα αναγκαστούμε να σάς πούμε ΨΕΥΤΗ! Το καλαμπούρι τέρμα. Δείξτε μας την διαφήμιση του Παναγιωτάκη ή του Στεφάνου ή του Ηλιόπουλου; Εκτός αν δεν γνωρίζετε γράμματα και δε μπιορείτε να διαβάσετε πως όπου υπάρχει μια υποτυπωδης ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ διαφήμιση ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ φίλων του Εν Άνδρω....
Για ρωτήστε τους πράκτορες σας π.χ. στο Γαύριο πόσα πληρώνουν;;;
Το ότι ψεύδεστε λοιπόν είναι πασιφανές. Το ότι δεν το ξέρετε ίσως είναι το μόνο ελαφρυντικό σας για την ώρα. ΄
Οσο για το δρομολόγιο που ζητάτε ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ. Υπάρχουν κάτοικοι σε άλλα μέρη του νησιού που θέλουν να φτάνουν σπίτι τους εγκαίρως. Και υπάρχουν και δύο ακόμα νησιά που δεν θέλουν αλλαγή!!! Έχουν δημοσιευτεί οι διαφωνίες τους. Αλλά ούτε αυτό το ξέρετε... Υπάρχει κάτι που να ξέρετε;;;;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro