Yoga και διαλογισμός για εναλλακτικές διακοπές στην Άνδρο!


Άχλα, μια παραλία που έγινε διάσημη χάρη στην φυσική ομορφιά της, που αγάπησαν όλοι, αλλά και χάρη και στους VIP επισκέπτες της.

Στιγμές ψυχικής χαλάρωσης με μαθήματα yoga και διαλογισμό στην Άνδρο!

Στο νησί με τις απαράμιλλες φυσικές ομορφιές, φέτος το καλοκαίρι, οι λάτρεις μιας εναλλακτικής ζωής, της ηρεμίας και της πνευματικής αναζήτησης, θα έχουν την ευκαιρία και την δυνατότητα να πάρουν μέρος σε μια σειρά από δραστηριότητες στη φύση που διοργανώνονται στα Αχλα, από το ξενοδοχείο «Όναρ» του Μ. Παντζόπουλου.

 

Τα πλατάνια της περιοχής, αρκετά μακριά από την παραλία.

Το σκηνικό μέσα στο οποίο θα πραγματοποιηθούν οι ομαδικές σωματικές και πνευματικές ασκήσεις θα είναι πρωτόγνωρο. Τα μαθήματα  θα γίνονται σε κυκλικές μογγολικές σκηνές yurts, κάτω από τη σκιά γιγάντιων πλάτανων δίπλα στον καταρράκτη, ενώ ο σεφ θα προσφέρει προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας.

Η yoga και ο διαλογισμός διοργανώνονται από ολιστικά κέντρα ή από μεμονωμένους καθηγητές και συνήθως προσελκύουν VIP επισκέπτες. Για την Άνδρο που αναζητά μια κορυφαία θέση στον εγχώριο τουριστικό χάρτη, τέτοιες πρωτοτυπίες και μάλιστα σε μια εποχή ιδιαίτερα ανταγωνιστική, είναι σημαντικές, αν σκεφτεί κανείς ότι, ένας τέτοιος εναλλακτικός τρόπος διακοπών κερδίζει συνεχώς νέους σημαντικούς φίλους.

Το νησί, έχει ήδη αποκτήσει την «ταυτότητα» της μοναδικότητας στις Κυκλάδες, με την φύση και την αρχοντιά, την παράδοση και την κοινωνική του θέση και με την προσθήκη μιας «ψαγμένης» εναλλακτικής δράσης, γίνεται περισσότερο δημοφιλές.

Οι δραστηριότητες στα Άχλα θα αρχίσουν τον Ιούνιο και θα διαρκέσουν όλο το καλοκαίρι.

Χ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Θα βρίσκομαι στην Άνδρο 25,26 και 27 Ιουλίου θα γίνουν μαθήματα γιόγκα ; Μπορείτε να μ στείλετε λεπτομέρειες ;

This comment was minimized by the moderator on the site

Πόσο όμορφη φωτογραφία...θα ήταν χωρίς τα κότερα...
ΣΧΟΛΙΟ
No money, no honey, darling...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro