19 beach bar στην Άνδρο έτοιμα για τους επισκέπτες του Αγίου Πνεύματος

 

Rockάροντας στο Παραπόρτι με κλασικό τρόπο.

Αναβρασμός στην Άνδρο, εν όψει του Αγίου Πνεύματος! Οι προετοιμασίες στις παραλίες, τα ξενοδοχεία, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, τα bar και τα ξενοδοχεία κορυφώνονται. Ιδιοκτήτες, εργαζόμενοι και συνεργεία, δουλεύουν πυρετωδώς, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους εκδρομείς, στο πρώτο εορταστικό τριήμερο της φετινής σαιζόν.

 

Rockάροντας στο Παραπόρτι με ξαπλώστρες νέου τύπυ!

Οι προοπτικές-σύμφωνα με τις κρατήσεις- είναι πολύ ενθαρρυντικές. Προβλέπεται - καιρού επιτρέποντος - το νησί να δεχθεί πολύ κόσμο, αφού λόγω της κοντινής του απόστασης με την Αθήνα, θεωρείται κορυφαίος δημοφιλής προορισμός.

Στα μεγάλα beach-bar της Υδρούσας αναμένεται το μεγάλο κύμα των επισκεπτών.

Μάλιστα φέτος, λόγω της σύνδεσης της Άνδρου με την Κρήτη ,με τα πλοία της Golden Star, αναμένεται το τριήμερο από το Ηράκλειο και ένα γκρουπ περίπου 800 ατόμων!

Εφέτος επίσης στην Άνδρο σημειώνεται και ρεκόρ στα beach bar. Από του Άγιου Πνεύματος και ολόκληρο το καλοκαίρι θα λειτουργήσουν 18 (!) με δροσερά ποτά, μουσική ξαπλώστρες και ομπρέλες, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν περισσότερες παραλίες.

Ολοκληρώνοντας τις προετοιμασίες και βάζοντας τις τελευταίες πινελιές ανάμεσα Γαύριο και Μπατσί.

Έχουμε και λέμε:

Άγιος Πέτρος 3

Κυπρί 3

Ψιλή Άμμος 1

Κολώνα (Μπατσι) 1

Χαλκολιμνιωνας 1

Παραπόρτι 1

Πίσω Γιαλια1

Ατενι 1

Βιταλι 2

Ζοργκος 1

Αχλα 1

Ανερουσα 1

Αποθήκες 1.

Κόρθι 1.

Άνοιξαν και περιμένουν...

Όλα είναι έτοιμα με τον εξοπλισμό ήδη στημένο και σε κάποια, μπαίνουν οι τελευταίες… πινελιές. Καλό καλοκαίρι ,καλή διασκέδαση (γιατί η ζωή είναι μικρή για να είναι μίζερη), καλές βουτιές και καλές δουλειές σε όλους…

Χ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Χάλια μαύρα! Ηχορρύπανση, κατάληψη της παραλίας από καρακιτσαριά και σκουπίδια στην παραλία και στην θάλασσα...Άσε που τα ¨σκυλιά¨φέρνουν και τα σκυλιά τους να αποβρωμίσουν τον τόπο!

This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητοι φιλοι μου.Ολα τα παρουσιαζεται πολυ δυσκολα εως ανυποφορα με ανυπερβλητα εμποδια και οτι η επερχομενη κατστροφη ειναι πλεον πολυ κοντα και μη αναστρεψιμη. Ευτυχως δεν ειναι ετσι και δεν μπορει να ειναι ετσι.Μην ειστε τοσο απαισιοδοξοι Μας εχει πιασει απαισιοδοξια και μιρμιριαση.
Περναμε τρομερα ασχημες καταστασεις κυριως οικονομικες.Ολοι πρεπει να βοηθησουμε και να βαλουμε μπολικο νερο στο κρασι μας.Εκεινοι οι ωραιοι καιροι εχουν περασει και πρεπει να ξαναρχισουμε απο την αρχη και ολοι να κανουν υποχωρησεις.Υπαρχουν νεοι που το μονο φως που βλεπουν μπροστα του ειναι το σκοταδι,ουτε καν φως στην ακρη του ''τουνελ''.Πρεπει ολοι να βοηθησουμε χωρις τα ''θελω'' και ''απαιτω'' αλλιως και αυτοι οι λιγοι νεοι που εχουν μεινει στο νησι θα φυγουν και στο τελος το νησι θα χαρακτηριστει ''αγονη γραμμη'' και θα κατοικηθει απο αλλοθρησκους μεταναστες. Αυτο θελουμε?

This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ Τ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΠΙΤΣΟΜΠΑΡΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ Ή ΨΙΛΗΣ ΑΜΜΟΥ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΚΙΝ.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΥΤΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΟΥΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΣΤΗ ΠΙΟ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΕΡΑΚΗ.
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ

This comment was minimized by the moderator on the site

Στην παραλία πηγαίνουμε για δροσιά, χαλάρωση και ξεκούραση. Για βαβούρα και ψωνιστήρι υπάρχουν τα κλασικά μπαράκια (κι εσύ λοιπόν γαυριώτη διάλεξε ένα από αυτά και πήγαινε - σου απαντώ με την ίδια δική σου λογική!). Τα μπιτσόμπαρα μόνο ηχορύπανση δημιουργούν στις παραλίες και εξυπηρετουν άλλους σκοπούς που καμία σχέση δεν έχουν με το κολύμπι! Και φυσικά καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος του αιγιαλού, ο οποίος (πρέπει να) είναι ελεύθερος και προσβάσιμος στο σύνολό του για δημόσια χρήση (και όχι για ιδιωτικές επιχειρήσεις). Και επιτέλους, έχει δίκιο ο αναγνώστης, πρέπει κι εμείς που αναζητούμε ηρεμία και χαλάρωση σε μια παραλία, να έχουμε τη δυνατότητα εύκολης πρόσβασης σε παραλίες χωρίς μπαράκια,καθώς όλες οι προσιτές παραλίες διαθέτουν πλέον κι από ένα, και να μη χρειάζεται να κάνουμε 100 χιλιόμετρα κάθε μέρα, ή να αγοράσουμε σκάφος, για να βρούμε την ερημική.

This comment was minimized by the moderator on the site

Αναγνώστη το νησί έχει 160 παραλίες διάλεξε και πήγαινε.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ρε αναγνώστη τι μυαλά ειναι αυτα που κουβαλάτε ρε εσυ και άλλοι τόσοι ζαβαντριωτες!!!!αντι να χαίρεστε που υπάρχουν τα beach bar και έρχεται και τουρισμός στο νησί εσεις θελετε να τα κλείσετε και αυτα!!!!πηγαινετε στα μοναστήρια να κλειστείτε ρε!!!δεν έχετε χώρο στο νησί !!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Μην λετε μεγαλες κουβεντες. Τα ιδια περιμεναμε και το τετραημςρο της πρωτομαγιας και ηταν πολυ μτρια τα πραγματα οποτε ας κραταμε μικρο καλαθι

This comment was minimized by the moderator on the site

Υπαρχει καποια παραλια χωρις beach-bar ωστε να μπορουμε να παμε κι εμεις που δεν γουσταρουμε να ακουμε μουσικη νταλα μεσημερι, αλλα μας ικανοποιει ο ηχος της θαλασσας?