Τελευταίες διαδρομές Ραφήνα-Κρήτη για τα Superferry στις 21 & 22 Οκτωβρίου. Αλλάζουν τα δρομολόγια στη συνέχεια...

Την Δευτέρα 22/10 θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο δρομολόγιο του SUPERFERRY II, από το Ηράκλειο Κρήτης προς το λιμάνι της Ραφήνας, με ενδιάμεσους σταθμούς την Σαντορίνη, την Πάρο, την Μύκονο, την Τήνο και την Άνδρο, ολοκληρώνοντας έτσι τη θαλάσσια σύνδεση της Ραφήνας, με τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Το άλλο πλοίο της GOLDEN STAR FERRIES, που εξυπηρέτησε το παραπάνω δρομολόγιο, το SUPERFERRY, θα πραγματοποιήσει το τελευταίο του δρομολόγιο από το Ηράκλειο Κρήτης για την Ραφήνα, την Κυριακή 21/10, επιστρέφοντας από το πρωί της Δευτέρας 22/10 στο δρομολόγιο Ραφήνα -Άνδρος-Τήνος-Μύκονος και προέκταση μέχρι την Πάρο.

Από την Δευτέρα 22/10 το Superferry II δένει και το Superferry θα συνεχίσει μέχρι τέλος του μήνα  (31/10) μέχρι Πάρο και θα επιστρέφει Ραφήνα περνώντας από την Άνδρο κανονικά στις 18:45. Και από 1/11 θα επιστρέψει στο κλασικό δρομολόγιο του κάθε πρωί από Ραφήνα για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο επιστρέφοντας στην Ραφήνα περνώντας από Άνδρο στις 16:30.

Χ.

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Εφόσον είναι εφικτό, θα μπορούσε να εξετασθεί για τα χειμερινά δρομολόγια του Σαβατοκύριακου τα δρομολόγια επιστροφής να προσαρμοσθούν ώστε από την Άνδρο η αναχώρηση να είναι τουλάχιστον στις 17.30, ή στις 18.00.Νομίζω αυτό θα εξυπηρετούσε καλύτερα τους ταξιδιώτες αυτών των ημερών.

This comment was minimized by the moderator on the site

Θα μπορούσε το πλοίο να διατηρήσει την προσέγγισή του μέχρι και την Πάρο και τους χειμερινούς μήνες. Δε νομιζω οτι θα έβλαπτε κανέναν η επέκταση απο Μύκονο μεχρι και Πάρο. Πρώτον θα διατηρηθεί η σύνδεση των τριών βασικών νησιών της γραμμής με την Πάρο και δεύτερον θα έχουμε ένα πλοίο που θα περνά κάπως πιο αργά από τα νησιά. Αυτό θα βοηθήσει κατά πολύ τις τοπικές κοινωνίες (με καθετί που συνεπάγεται αυτό).