200.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ στην Ε. Μενεγάκη για την επένδυση στα Άχλα!

 

Επιχορήγηση 200.000 ευρώ πήρε από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η Ελένη Μενεγακη και ο σύζυγος της Ματεο Παντζοπουλος, για την ολοκλήρωση των επενδυτικών τους σχεδίων στα Άχλα.

Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια - που έχει δραστηριότητα στην Άνδρο - κτίζει πέντε πολυτελείς βίλες κοντά στο ξενοδοχείο «Όναρ» στις οποίες θα διαμένουν όταν ολοκληρωθούν, όσοι θέλουν να απολαύσουν το μαγευτικό τοπίο και την μοναδική ομώνυμη παραλία.

Πριν από λίγες μέρες εγκρίθηκε από την Περιφέρεια ο φάκελος της αίτηση της για την επιχορήγηση στην εταιρία «Sikinos Andros Τουριστική Εκμετάλλευση Μονοπρόσωπη ΙΚΕ» η επιδότηση για την συνέχιση της επένδυσης της.

Τα σχέδια των εξοχικών κατοικιών έχουν κάνει  οι αρχιτέκτονες Τάσος Ζέππος και Ελένη Γεωργιάδη και το γραφείο «Zege Architects». Οι βίλες θα είναι χωρητικότητας άνω των έξι ατόμων, ιδιαίτερα πολυτελείς και θα έχουν η κάθε μια την δική της πισίνα.

ΠΗΓΗ: Secret/Παραπολιτικά

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Έτσι είναι να πάρει και κανείς αναξιοπαθών καμιά κοινοτική επιδότηση να στήσει την επιχείρηση του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΔΗΑΜΡΧΟΣ ΜΑΣ ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ......ΧΑ...ΧΑ

This comment was minimized by the moderator on the site

Μα τι λέτε το εσπα δεν άνοιξε ακόμα και δεν προβλέπεται να επιδότησει τουριστικά καταλύματα. Ίσα μέτρα ίσα σταθμα για όλους σε αυτή τη χώρα όπως πάντα....