Η Άνδρος… αντέχει! Και... κάνει διακοπές!!

Τα μηνύματα είναι αισιόδοξα και ελπιδοφόρα. Παραδοσιακά μετά τον Δεκαπενταύγουστο το νησί άρχιζε σιγά-σιγά να αδειάζει κάτι που ήταν εμφανές στις παραλίες, τα εστιατόρια, τις καφετέριες και την νυχτερινή βόλτα.

Εφέτος, αν και φτάσαμε στις 22 του μήνα, πολλοί φεύγουν και σχεδόν άλλοι τόσοι έρχονται! Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν αυτή την πραγματικότητα. Οι χώροι στάθμευσης παντού είναι ακόμα γεμάτοι.

Στους δρόμους κοντά στις δημοφιλείς παραλίες ένα απέραντο parking από αυτοκίνητα λουόμενων που απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα. Στα οργανωμένα beach bar οι ξαπλώστρες είναι γεμάτες μέχρι αργά το απόγευμα, ενώ στα θαλάσσια σπορ πολλοί κάνουν serf  banana!

Στα ξενοδοχεία και τα συγκροτήματα ενοικιαζομένων δωματίων, υπάρχουν κρατήσεις μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου! Η βραδινή διασκέδαση είναι ολοζώντανη σε όλο το νησί και κρατάει μέχρι τις πρωινές ώρες. 

 

Η Άνδρος φέτος… κρατάει! Υπέροχο το νησί, μαγευτικές οι παραλίες, πολιτισμός, φεστιβάλ, εκθέσεις, διασκέδαση, πανηγύρια. Όλα όσα θέλει ο επισκέπτης που αφήνει τη τσιμεντούπολη. 

Με σκληρή δουλειά, ομαδικό πνεύμα, πρωτοβουλίες και σωστές δράσεις του χρόνου μπορεί ο τόπος να πάει ακόμα καλύτερα…

Κ.Ρ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet