Δυναμικά στην εποχή των ταχυπλόων και η Fast Ferries

Δυναμικά στην εποχή της ταχύτητας μπαίνει και η Fast Ferries του Θεολόγου Παναγιωτάκη, καθώς αγόρασε από την Τουρκία ένα ταχύπλοο με… διάσημο όνομα, το οποίο φυσικά θα αλλάξει και θα το εντάξει στον στόλο της.

Πρόκειται για το ταχύπλοο Turgut Ozal (πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Τουρκίας) το οποίο σύντομα θα καταπλεύσει στον Πειραιά ρυμουλκούμενο από την Κωνσταντινούπολη.

Το πλοίο ναυπηγήθηκε το 1998, έχει διαστάσεις 86,6Χ24 μέτρα κι αναπτύσσει ταχύτητα 40 κόμβων και μπορεί να μεταφέρει 215 Ι.Χ. ή 10 λεωφορεία και 125 Ι.Χ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το πλοίο φέρνει στην Ελλάδα ο ανδριώτης καπετάνιος Γιώργος Κολίτσας...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Fast Ferries με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της αγοράς και της παραλαβής του νέου της πλοίου, με την προσθήκη του οποίου ο στόλος της θα αριθμεί πλέον τα τέσσερα πλοία.

Το νέο μας πλοίο είναι το πρώην HSC Turgut Ozal, ταχύπλοο επιβατηγό οχηματαγωγό που ναυπηγήθηκε στα ναυπηγεία Austal, στην Αυστραλία το 1998, στο οποίο ήδη έχει υψωθεί η Ελληνική Σημαία και μετονομάστηκε σε  «THUNDER», ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται στη χώρα μας.

Έχει ολικό μήκος 86 μ., πλάτος 24 μ. και δυνατότητα μεταφοράς 1000 επιβατών και 215 ΙΧ αυτοκινήτων με υπηρεσιακή ταχύτητα 35 κόμβων. Διαθέτει τους πλέον  πολυτελείς εσωτερικούς χώρους, άνετους χώρους οχημάτων, αλλά και ιδιαίτερες ευκολίες στην πρόσβαση των επιβατών.

Το Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ Thunder, θα πλαισιώσει τα ήδη καθιερωμένα Ε/Γ-Ο/Γ Θεολόγος Π, Ε/Γ-Ο/Γ Fast Ferries Andros και Ε/Γ-Ο/Γ Αικατερίνη Π, με τα οποία η Fast Ferries δραστηριοποιείται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια στις ακτοπλοϊκές γραμμές από τη Ραφήνα προς τις Κυκλάδες.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019 

FAST FERRIES

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet