Απαγορευτικό το βράδυ. Δεν θα εκτελεστούν δρομολόγια αύριο…

 

To Θεολόγος - Φωτογραφία Αρχείου

Όπως αναμενόταν – και είχαμε ήδη αναγγείλει από χτες – ο καιρός φρεσκάρει απόψε στον Κάβο Ντόρο και στο Αιγαίο. Η ΕΜΥ προβλέπει μέσα στη νύχτα ανέμους 9 μποφόρ. Έτσι από τις 22:00 αναμένεται απαγορευτικό.

Ο "Θεολόγος" - που είναι πλήρης για το αποψινό δρομολόγιο - αναμένεται να φύγει κανονικά για Άνδρο – Τήνο – Μύκονο. Το βραδινό απαγορευτικό αναμένεται να βρει το πλοίο μεταξύ Τήνου και Μυκόνου. Ως εκ τούτου δεν αναμένεται να επιστρέψει.

Πληροφορούμε τους αναγνώστες πως δεν θα γίνουν τα δρομολόγια από Ραφήνα αύριο των πλοίων της GOLDEN STAR FERRIES (Superferry, Superrunner, Super Express) όσο και των πλοίων της FAST FERRIES σύμφωνα και με ανακοίνωση της - ΕΝ ΑΝΔΡΩ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ FAST FERRIES

Σας ενημερώνουμε, ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και της έκδοσης απαγορευτικού απόπλου, δεν θα πραγματοποιηθούν τα εξής δρομολόγια των πλοίων μας:

Για σήμερα Παρασκευή 13/9:

Το δρομολόγιο του Ε/Γ-Ο/Γ ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π ώρα 22:30 από ΜΥΚΟΝΟ για ΡΑΦΗΝΑ

Αύριο Σάββατο 14/9:

Το δρομολόγιο του Ε/Γ-Ο/Γ Ε/Γ-Ο/Γ ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π από ΡΑΦΗΝΑ ώρα 07:00 για ΑΝΔΡΟ – ΤΗΝΟ – ΜΥΚΟΝΟ καθώς και το δρομολόγιο της επιστροφής του από ΜΥΚΟΝΟ ώρα 12:00 για ΤΗΝΟ – ΑΝΔΡΟ – ΡΑΦΗΝΑ.

Το δρομολόγιο του Ε/Γ-Ο/Γ FAST FERRIES ANDROS από ΡΑΦΗΝΑ ώρα 07:30 για ΑΝΔΡΟ – ΤΗΝΟ – ΜΥΚΟΝΟ καθώς και το δρομολόγιο της επιστροφής του από ΜΥΚΟΝΟ ώρα 13:45 για ΤΗΝΟ – ΑΝΔΡΟ – ΡΑΦΗΝΑ.

Το δρομολόγιο του Ε/Γ-Ο/Γ HELLENIC HIGHSPEED από ΡΑΦΗΝΑ ώρα 08:05 για ΤΗΝΟ – ΜΥΚΟΝΟ – ΝΑΞΟ καθώς και το δρομολόγιο της επιστροφής του από ΝΑΞΟ ώρα 16:20 για ΜΥΚΟΝΟ - ΤΗΝΟ – ΡΑΦΗΝΑ.

Για την συνέχεια των δρομολογίων μετά και τα νεότερα δελτία της Ε.Μ.Υ. θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

FAST FERRIES

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο σας ΕΝ ΑΝΔΡΩ για την έγκαιρη ενημέρωση. Πολύ χρήσιμες αυτές οι αναρτήσεις και άρθρα για να μην τρέχει ο κόσμος στους δρόμους αδίκως. Και πάλι μπράβο...