Δεμένα τα πλοία την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου αποφάσισε η ΠΝΟ!

Τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια από τις 6 το πρωί της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου έως στις 6 το πρωί της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου. Αυτό αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) ανακοινώνοντας 24ωρη πανελλαδική απεργία στα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες με αφορμή το αναπτυξιακό νομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή.

Από την μεριά του ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) ζητά από την ΠΝΟ να επανεξετάσει την απόφασή της για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας γιατί το πολυνομοσχέδιο δεν συμπεριλαμβάνονται διατάξεις που αφορούν την ΠΝΟ, ενώ υπενθυμίζει ότι οι απεργιακές κινητοποιήσεις, εν μέσω τουριστικής περιόδου, προκαλούν σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις των τουριστών και ιδιαίτερα των αλλοδαπών.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αρχισαν οι "Χαλάδες" πάλι τα κόλπα τους ακόμη δεν έφυγε το καλοκαίρι? Δηλαδή πρέπει να εμποδίζονται όλοι οι υπόλοιποι, για να εξυπηρετηθεί ένας κλάδος (στην προκείμενη περίπτωση οι ναυτεργάτες)? Υπάρχουν και άλλοι τρόποι διαμαρτυρίας, ειδικότερα από τη στιγμή που προσπαθεί η κοινωνία να ανασυνταχθεί και να ορθοποδήσουν οι περισσότεροι τομείς στη Χώρα μας. Δεν είπε κανείς να μην διαμαρτυρηθούν ή να μην εναντιωθούν οι ναυτικοί. Οχι όμως με αυτό τον τρόπο και στην δεδομένη χρονική στιγμή.

This comment was minimized by the moderator on the site

Οι αλλοδαποί, θέλουν να μας πουν, ότι δεν ξέρουν τι εστί απεργία;;; Ξέρουν και καλοξέρουν και στην πατρίδα τους δεν κουνιέται φύλλο όταν κηρύσσεται απεργία. Την σέβονται όλοι και νεκρώνουν τα πάντα.