Πρωτόκολλο τα πλοία από Ραφήνα! Αρκετός κόσμος και για Άνδρο...

Από χτες μέχρι σήμερα τα πλοία από Ραφήνα φεύγουν σχεδόν πρωτόκολλο. Πάνω από 5.500 ταξιδιώτες αναχώρησαν χτες Παρασκευή και περίπου 6.500 σήμερα για Άνδρο-Τήνο Μύκονο. Ο καλός καιρός που έφτασε μαζί με το Σαββατοκύριακο έδωσε την δυνατότητα στους ταξιδιώτες να πάνε στα τρία νησιά της γραμμής μας. Από αυτούς περίπου 1500 έφτασαν χτες στην Άνδρο και κοντά 750 σήμερα. Δηλαδή για Άνδρο αναχώρησαν χθες το 27% των ταξιδιωτών. Και σήμερα το 11%.

Η πλειοψηφία των ταξιδιωτών σήμερα πήγαινε για Τήνο. Ένα ποσοστό και για Μύκονο. Πάντως τα Σάββατα αυτή την εποχή - σύμφωνα με τις πληροφορίες - είναι η μέρα της Τήνου και των γκρουπ. Η Παρασκευή είναι της Άνδρου. Ενδεικτικώς τα τρία πρωινά πλοία σήμερα Σάββατο που έφτασαν σχεδόν πρωτόκολλο ήταν: το Terra με 1700 επιβάτες, το Superferry με 1400 και το Andros με 1040.

Με τα δεδομένα του καλού καιρού προβλέπεται πως και το επόμενο Σαββατοκύριακο θα έχει κίνηση η γραμμή μας. Ίσως όχι όσο σήμερα, πάντως θα έχει κίνηση. Και αν ο καιρός κρατήσει και το μεθεπόμενο. Ήδη το Terra που έχει μπει εκτάκτως από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο πηγαίνει πολύ καλά και ζητά επέκταση των δρομολογίων του και το επόμενο, καθώς και το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο. Συνεπώς το καλοκαίρι, λοιπόν, καλά κρατεί ακόμα για τα τρία νησιά και την Άνδρο…

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Καλα ολα αυτα και σπουδαια,αλλα θα μπορουσε ενα καραβι να φευγει ενδιαμεσως της ημερας και οχι ολα μαζι, του κακου χαμου δηλαδη.Να ταξιδευει ανθρωπινα ο επιβατης.