Ολοκληρώθηκε, αλλά δεν ενεργοποιήθηκε το γρήγορο ιντερνέτ! Γιατί άραγε;

 

Τα έργα ολοκληρώθηκαν από το καλοκαίρι όμως το γρήγορο ιντερνέτ αργεί στην Άνδρο! Γιατί άραγε

Ολοκληρώθηκε το νέο σύστημα μεγάλων ταχυτήτων του διαδικτύου που τοποθέτησε η Rural Connections και ο ΟΤΕ στην Άνδρο. Όμως, αν και είναι έτοιμο με τις οπτικές ίνες που πέρασαν δεν έχει δοθεί σε χρήση. Αυτό μας πληροφορούν πηγές που έχουν σχέση με τον ΟΤΕ και γνωρίζουν τα πεπραγμένα.

Είναι να απορεί κανείς με την μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται μιας και είναι παραπάνω από αναγκαίο η Άνδρος να αναβαθμίσει το διαδίκτυο της, που αποτελεί μια από τις βασικές υποδομές της τουριστικής κίνησης, από την οποία ζει οικονομικά το μεγαλύτερο μέρος του νησιού.

Αρχικά είχαν πει πως το δίκτυο θα ολοκληρωνόταν μέσα στο 2018. Μετά είπαν μέχρι το φθινόπωρο του 2019. Σε ένα μήνα το 2019 φεύγει, αλλά το γρήγορο ιντερνέτ δεν λέει να φανεί, αν και έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες του.

Καλό θα είναι, πέρα από ερωτήσεις, οι αρμόδιοι να αρχίσουν να πιέζουν γιατί αν έρθει η νέα σεζόν θα είναι πρόβλημα να βρεθεί το νησί με το διαδίκτυο που είχε τα προηγούμενα χρόνια, το οποίο δεν θα το έλεγε κανένας ικανοποιητικό. Ιδίως το καλοκαίρι όταν το υπάρχον δίκτυο κυριολεκτικά «σερνόταν» μέχρι σήμερα.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Η RURAL CONNECT σκοπό της έχει την ανάπτυξη των απαραίτητων υποδομών δικτύου στις περιοχές–στόχο (νομοί Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Θεσπρωτίας, Καρδίτσας, Κέρκυρας, Κυκλάδων, Λάρισας, Μαγνησίας, Πρέβεζας, Σάμου, Τρικάλων, Φθιώτιδας, και Φωκίδας) και η παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών χονδρικής τριών επιπέδων στους αδειοδοτημένους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους της χώρας.

Η εταρία είναι μέλος του Oμίλου INTRACOM HOLDINGS ενώ μέτοχοι της είναι η INTRAKAT, η INTRACOM HOLDINGS και η INTRASOFT INTERNATIONAL.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

This comment was minimized by the moderator on the site

Παλι καποιοι εισεπραξαν ενω δεν ολοκληρωσαν οτι οφειλαν. Γνωστο το σκηνικο κυριε διαχειριστα! Δεν μας προξενει εντυπωση. Το θεμα ειναι πως οι τοπικοι αρχοντες (προηγουμενη και τωρινη διοικηση) επρεπε μεσω του τοπικου καταστηματος του Οτε να εχουν ηδη πιεσει τον οργανισμο τηλεπικοινωνιων να ολοκληρωσει και να συνδεσει το νησι με τις νεες τεχνολογιες της ευρυζωνικοτητας. Οι κατοικοι πληρωνουν πολλα για υπηρεσιες που πρωτον δεν εχουν, αλλα και οταν εχουν μερος τους, αυτο γινεται μετ' εμποδιων (πτωση σηματος, αυξομειωση ταχυτητας λογω βυθισης ρευματος, κ.α.). Δεν ειναι κριμα να μπαινει η Ανδρος σε δευτερη μοιρα απο πλευρας τηλεπικοινωνιων? Η κεντρικη κυβερνηση μπορει να μην γνωριζει τα εκαστοτε κατα τοπους ζητηματα ανα περιοχη, ομως οι τοπικες αυτοδιοικησεις εκλεγονται πιστευω για να προβαλλουν - προωθουν τα ζητηματα της περιοχης ευθυνης τους προς την κεντρικη διοικηση του κρατους, εκτος των αλλων. Μπορει και να ειμαι λαθος ως προς την σκεψη μου αυτη. Ας με διορθωσουν οι γνωστες του θεματος καλυτερα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Για ρωτήστε τη Rural...

This comment was minimized by the moderator on the site

Λειβάδια, Πελεκανιά, Στενιές, Γυάλια και Όρμος Κορθίου έχουν γρήγορο internet το οποίο παίρνουν από τον ΟΤΕ απευθείας. Οι υπόλοιποι ας περιμένουν την Rural Connections....................................................................................Ας χαίρονται όσοι δεν γούσταραν τον ΟΤΕ, και λάτρεψαν τους εργολάβους.
Υ.Γ αλλού περιμένουν κάτι χρονάκια την rural...................