Αυξάνονται δρομολόγια και πλοία, μειώνονται εισιτήρια!...

Γαύριο: Φωτογραφία αρχείου Εν Άνδρω.

Από σήμερα Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020 αυξάνονται τα δρομολόγια στη γραμμή μας. Έτσι καθημερινά θα έχουμε δύο πλοία για Άνδρο - Τήνο - Μύκονο. Το πρωί το Superferry II και το απόγευμα τον Θεολόγο. Με επιστροφή για Ραφήνα το απόγευμα το Superferry II και την επομένη το πρωί τον Θεολόγο. Ήτοι, δύο πλοία θα πηγαίνουν στα νησιά και δύο θα γυρίζουν στη Ραφήνα. Συνάμα από Δευτέρα 1η Ιουνίου μειώνονται τα εισιτήρια της γραμμής μας κατά 10% περίπου - λόγω  μείωση του ΦΠΑ από το 24% στο 13%. 

Και από την Τετάρτη 3η Ιουνίου και από την Πέμπτη 4η Ιουνίου 2020 αυξάνονται και τα πλοία. Οι δύο εταιρείες της γραμμής μας (Fast Ferries & Golden Star Ferries) δρομολογούν και τα άλλα δύο πλοία τους: το Andros και το νέο Superferry. Έτσι κάθε πρωί θα κάνουν δρομολόγιο για Άνδρο - Τήνο - Μύκονο το Andros και το νέο Superferry κάθε απόγευμα το Superferry II (μια ώρα πριν τον Θεολόγο) που θα πηγαίνει Άνδρο - Τήνο - Μύκονο - Πάρο και ο Θεολόγος που θα κάνει το κλασικό δρομολόγιο του. Να σημειώσουμε πως για μια ακόμα χρονιά η Άνδρος με το Superferry II συνδέεται δρομολογιακά με την Πάρο.

Αυτά είναι τα ευχάριστα στην αρχή ενός δύσκολου καλοκαιριού, καθώς η Ελλάδα και τα νησιά, βγαίνουν με ελάχιστες σχετικά απώλειες από την παγκόσμια πανδημία covid-19.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Στο τέλος του καλοκαιριού θα γίνει το ταμείο. Οι οικονομικές απώλειες είναι μεγάλες και οι προβλέψεις για τον τουρισμό δυσοίωνες. Λογικό, αφού οι ακυρώσεις στα ξενοδοχεία, είναι κατά πολύ περισσότερες από τις κρατήσεις, αφού κανείς ξένος δεν θέλει να μπει στην διαδικασία διακοπών με περιορισμούς, με ότι αυτό συνεπάγεται. Όσοι από τους Έλληνες καταφέρουν και κάνουν διακοπές, θα είναι ολιγοήμερες, φιλοξενούμενοι σε σπίτια συγγενών ή φίλων. Δυστυχώς αυτοί που έχουν χάσει τις δουλειές τους, αυτοί που πρόκειται να χάσουν τις δουλειές τους, και όσων οι επιχειρήσεις έκλεισαν, το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτούν θα είναι οι διακοπές... Οι δύο μήνες lock down μας άφησαν προίκα ελλειμματικά ταμεία σε νοικοκυριά, επιχειρήσεις και δημόσιο, και ταυτόχρονα η καραντίνα μας άφησε παρενέργεια τις πλεονάζουσες ελπίδες ότι ίσως γίνει κάτι... Μπορεί ως χώρα να είμαστε το παράδειγμα από υγειονομικής άποψης, αλλά αυτό έχει τεράστιο οικονομικό κόστος το οποίο αργά η γρήγορα θα φανεί. Μακάρι να μην βγούμε στα διεθνή πρωτοσέλιδα ως η πρώτη κατεστραμμένη οικονομικά covid χώρα...