Sunday Times: Η Άνδρος στην κορυφή της λίστας με τα 25 μυστικά νησιά της Ευρώπης...

Το αφιέρωμα των Times εκθειάζει τις ομορφιές της Άνδρου, που αφήνει πίσω άλλα νησιά της Ευρώπης σε ανταγωνιστικές χώρες στον τουρισμό όπως Κροατία, Πορτογαλία και Ισπανία.

Στην κορυφή της λίστας των Sunday Times με τα 25 μυστικά νησιά της Ευρώπης χωρίς συνωστισμό για φέτος βρέθηκε η Άνδρος. Το αφιέρωμα εκθειάζει την μοναδική φυσική ομορφιά, τις περιπατητικές δυνατότητες, εστιάζοντας στο δίκτυο Andros Routes των μονοπατιών που συνδέουν πανέμορφες διαδρομές με βυζαντινά και ενετικά μνημεία. Επίσης προβάλει τα μουσεία του νησιού, αλλά και το ενετικό κάστρο, την Χώρα και τις ιδιαίτερες παραλίες.

Η κατάταξη στην κορυφαία θέση έχει ιδιαίτερη σημασία για το ελληνικό τουριστικό προϊόν, καθώς η λίστα αφορά σε προορισμούς που ενδείκνυνται για φέτος, χωρίς συνωστισμό και κοσμοσυρροή, και αφήνει πίσω άλλα νησιά της Ευρώπης σε ανταγωνιστικές χώρες στον τουρισμό όπως Κροατία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία, Σουηδία, Γερμανία, Νορβηγία κ.ά.

ΠΗΓΗ: Sunday Times, Καθημερινή κλπ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Γεια σου Μουστάκα

This comment was minimized by the moderator on the site

7 στις 10 παραλίες που διαφημίζονται για να προσελκύσουν επισκέπτες στο νησί μας βρίσκονται στην περιοχή της Υδρούσας. Γιατί λοιπόν οι ιθύνοντες κλείνουν τα μάτια και τα αυτιά και δεν δίνουν στην περιοχή την αρμόζουσα βαρύτητα ; Αυτό θα είναι προς όφελος όλου του νησιού.

This comment was minimized by the moderator on the site

@Birdy Ρίξτε μια ματιά στο πώς κατέστρεψαν το Φαληράκι της Ρόδου, τον Λαγανά στη Ζακυνθο, τη Χερσόνησο στην Κρήτη και μετά μου μιλάτε για ρατσισμό. Μεθυσμένοι όλη μέρα δεν ξέρουν τι κάνουν και δεν έχουν μέτρο, δεν σέβονται τίποτα!. Μόνον επεισόδια και βρωμιά. Τέτοιους τουρίστες θέλουμε? Αν ναι να τους χαίρεστε. Η Ελλάδα θέλει αναβάθμιση του τουρισμού της, με επισκέπτες πρώτης κατηγορίας. Δεν αξίζουμε ως χώρα αυτού του είδους τους τουρίστες.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ακρως ρατσιστικο σχολιο απεναντι σε ενα αλλο εθνος, καλο να προσεχουμε τα σχολια μας.Ευχαριστω.

This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν θέλουμε Άγγλους φέτος. Είναι επικίνδυνοι, χώρια που ούτως ή άλλως είναι από τους πλέον σπαγγοραμένους τουρίστες. Λίγους και καλούς θέλουμε, εκεί πρέπει να στοχεύουμε. Μια χωριάτικη στα τρια και τρεις μπύρες δεν είναι ο τουρισμός που θέλει η χώρα