Αυξάνει από 3/7 η κίνηση και τα δρομολόγια για Άνδρο!

Από 3 Ιουλίου ξεκινούν νέα τοπικά δρομολόγια, ενώ τροποποιούνται υπάρχοντα, για να εξυπηρετήσουν την επερχόμενη αυξημένη κίνηση κυρίως προς Άνδρο, αλλά και προς τα άλλα νησιά. Με το άνοιγμα των αεροδρομίων και την έναρξη των πτήσεων από το εξωτερικό, αλλά και με την είσοδο στην υψηλή καλοκαιρινή σεζόν αυξάνει η ροή των τουριστών. Αυτό το γεγονός σε συνάρτηση τα περιορισμένα πρωτόκολλα των πλοίων και την αυξημένη κίνηση στα γκαράζ τα σημερινά δρομολόγια δεν επαρκούν τις μέρες αιχμής. Και μέρες αιχμής για την κοντινή στην Αττική Άνδρο είναι από Παρασκευή μέχρι Δευτέρα.

Αναλυτικά:

Κάθε Παρασκευή θα υπάρχουν πλέον δύο τοπικά δρομολόγια από Superferry στις 18:30 και Andros στις 19:15 για Άνδρο. Κάθε Σάββατο πρωί ολόκληρη η γραμμή θα εξυπηρετείται από τέσσερα πρωινά δρομολόγια.

Κάθε Σάββατο στις 07:05 θα αναχωρεί ο Θεολόγος για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο και στις 07:35 το Superferry II, για Άνδρο - Τήνο. Θα ξαναγυρίζει Ραφήνα και μετά θα κάνει το τακτικό απογευματινό δρομολόγιο του. Ακολούθως στις 07:50 το Superferry και στις 08:05 το Andros κι αυτά για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο.

Κάθε Κυριακή απόγευμα θα υπάρχουν δύο τοπικά από Άνδρο για Ραφήνα. Στις 20:00 το Θεολόγος και στις 21:00 το Superferry. Και αναμένεται να προστεθεί και τοπικό κάθε Δευτέρα με το Superferry το επόμενο διάστημα. Τέλος να συμπληρώσουμε πως δεν προβλέπεται ταχύπλοο εφέτος ούτε από την Golden Star Ferries.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Καλώς εχόντων των πραγμάτων όλα δείχνουν πως θα υπάρξει άνοδος της επιβατικής κίνησης τον Ιούλιο κι αν όλα πάνε καλά και τον Αύγουστο. Δεν μιλάμε για την κίνηση των προηγούμενων ετών, αλλά κάτι καλύτερο από ότι μέχρι σήμερα.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet