Επανήλθε ο Θεολόγος: ωραία στιγμιότυπα από το πρώτο ταξίδι του...

Μετά από ακινησία τεσσάρων ημερών ο ακούραστος Θεολόγος επανήλθε στη γραμμή και στα δρομολόγια του και πήγαν οι καρδιές των φορτηγατζήδων και των νταλικιέρηδων στην θέση τους. Είναι αλήθεια πως το πλοίο αυτό κρατά σχεδόν το 70% του βάρους της μεταφοράς φορτηγών. Και ιδίως το καλοκαίρι είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο. Ξεκίνησε λοιπόν χτες Παρασκευή στις 17:30 παίρνοντας σχετικά λίγους επιβάτες μιας και οι περισσότεροι έφυγαν με το Superferry II stiw 16:30. Σάββατο βλέπετε και οι καθυστερημένοι για έξοδο έφυγαν όσο νωρίτερα μπορούσαν. 

Ανάμεσα στους επιβάτες και γνωστός φίλος του Εν Άνδρω με έντονη φωτογραφική διάθεση που έστειλε μια σειρά φωτογραφίες με την σημείωση: μαγικός Κάβο Ντόρος, παιχνίδι του φωτός με την θάλασσα, ωραίοι άνθρωποι, αλλά όλοι προσεκτικοί λόγω κορονοϊού.

Τις δημοσιεύουμε με την ευχή να συνεχίσουμε έτσι προσεκτικοί και να απολαύσουμε κάτι από την χαρά που φέρνει πάντα το καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά. Και με την προσδοκία πως ολοένα και περισσότεροι θα αποτολμούν το ταξίδι με πλοίο που μέχρι σήμερα έχει αποδειχτεί ασφαλές. 

Δεν είναι μόνο ο προορισμός του νησιού που σε κάνει να χαίρεσαι σε κάθε τέτοια εξόρμηση, μας έγραψε μιας και είναι τακτικότατος επισκέπτης της Άνδρου. Είναι και το ταξίδι που κάθε φορά με τις μαγικές εικόνες της θάλασσας σε κάνει να νιώθεις καινούριος, κατέληξε στέλνοντας αρκετές φωτογραφίες από τις οποίες επιλέξαμε τις παραπάνω μαζί με το σημείωμα του.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet