Οι Γερμανοί… ξανάρχονται!...

 

Οι Γερμανοί ξανάρχονται... τουριστικά! Με ένα ευγενικό δελτίο τύπου η υπεύθυνη της Lufthansa ενημερώνει - ακόμα και τα νησιά που δεν έχουν αεροδρόμιο όπως η Άνδρος μέσω του Εν Άνδρω – για την επιστροφή στις πτήσεις μετά από μήνες ακινησίας των αεροπλάνων όλων των μεγάλων και μικρών εταιρειών. Πρόκειται για μια σημαντική στιγμή για την αεροπορική βιομηχανία, τον διεθνή τουρισμό και τις παγκόσμιες μετακινήσεις.

Επιλέξαμε - αν και δεν αφορά ειδικά την Άνδρο αλλά όλη την Ελλάδα - να δημοσιεύσουμε το Δελτίο Τύπου ως ενδεικτικό της πρωτόγνωρης κατάστασης από την οποία περάσαμε σε παγκόσμιο επίπεδο που οδήγησε την τουριστική βιομηχανία σε πλήρες Lockdown και το άνοιγμα που γίνεται αυτές τις μέρες.

Με τον παραπάνω χιουμοριστικό τίτλο, αλλά και με την σημαντική πληροφορία πως η χώρα μας ξαναμπαίνει στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, καθώς ξεκινούν 152 εβδομαδιαίες πτήσεις της Lufthansa για την Ελλάδα: 60 πτήσεις από και προς την Αθήνα, 73 πτήσεις από και προς τα νησιά. Με το άνοιγμα των αεροπορικών ταξιδίων ευχόμαστε οι έλεγχοι να είναι ικανοποιητικοί και να εμποδίσουν ένα νέο κύμα κορονοϊού στην χώρα, που μπορεί να φέρει κρούσμα και στην Άνδρο… - «ΕΝ ΑΝΔΡΩ» 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Lufthansa

Μετά την έξαρση του κορονοϊού, που συνέτριψε την αεροπορική βιομηχανία σε ολόκληρο τον κόσμο, όλες οι αεροπορικές εταιρίες του Ομίλου της Lufthansa πετούν και πάλι στην Ελλάδα. Μετά τις απαγορεύσεις στα ταξίδια και την υποχρέωση καραντίνας σε παγκόσμιο επίπεδο, που ανάγκασε τον Ομίλο Lufthansa να προσγειώσει το μεγαλύτερο μέρος του στόλου του, τώρα επιστρέφει δυναμικά στη χώρα μας, προσφέροντας 152 εβδομαδιαία δρομολόγια, ενώ προγραμματίζει να επεκτείνει το πτητικό του πρόγραμμα, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο των επιβατών αναψυχής, όσο και των επαγγελματιών ταξιδιωτών.

Ο Όμιλος Lufthansa προσφέρει τώρα πτήσεις προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και 11 τουριστικούς προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων των ελληνικών νησιών. Με 60 εβδομαδιαίες πτήσεις από και προς την Αθήνα, 17 εβδομαδιαίες πτήσεις από και προς την Θεσσαλονίκη και 73 πτήσεις την εβδομάδα προς 10 δημοφιλή νησιά, η Ελλάδα συνδέεται και πάλι με τον κόσμο.

H επέκταση του προγράμματος δρομολογίων του Ομίλου Lufthansa για την καλοκαιρινή περίοδο, είναι αποτέλεσμα του αυξανόμενου ενδιαφέροντος των επιβατών για αεροπορικά ταξίδια, μετά την άρση των περιορισμών του κορονοϊού.

«Από την πρώτη ημέρα, λάβαμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στα αεροσκάφη μας. Καλωσορίζουμε και πάλι τους επιβάτες στις πτήσεις μας, επεκτείνοντας το πρόγραμμα δρομολογίων μας, προκειμένου να ανταποκριθούμε στην ολοένα και αυξανόμενη επιβατική κίνηση.» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, General Manager Sales του Ομίλου Lufthansa σε Ελλάδα και Κύπρο.

Οι καλοκαιρινοί προορισμοί του Ομίλου της Lufthansa περιλαμβάνουν τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, τα Χανιά, το Ηράκλειο, τη Ρόδο, την Κέρκυρα, τη Ζάκυνθο, την Καλαμάτα, τη Σάμο, την Κω και την Κάρπαθο, με πτήσεις που αναχωρούν από τη Φρανκφούρτη, το Μόναχο, τη Βιέννη, τη Ζυρίχη, τη Γενεύη και τις Βρυξέλλες.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet