Sold out τα Σαββατοκύριακα η Άνδρος! Ενθουσιάζει τους επισκέπτες το νησί...

Φωτογραφία αρχείου ΕΝ ΑΝΔΡΩ

Σ ένα από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για μίνι απόδραση το Σαββατοκύριακο, εξελίσσεται φέτος - το δύσκολο καλοκαίρι του κορονοιϊού - η Άνδρος! Το τριήμερο (31.7-2.8) τα διερχόμενα συμβατικά πλοία, που εξυπηρετούν τη γραμμή, έχουν φτάσει ήδη στα όρια της πληρότητας επιβατών και αυτοκίνητων από Έλληνες κυρίως, που επέλεξαν το νησί για ολιγοήμερες διακοπές λόγω της κοντινής απόστασης, της ομορφιάς του τόπου, της πολύ καλής συγκοινωνίας και των ευκαιριών που προσφέρει σε παραλίες, ησυχία, διασκέδαση και ποικιλία φαγητού. Μόνο τα τοπικά έχουν πλέον θέσεις. Η ίδια κινητικότητα παρατηρείται ήδη και για το επόμενο τριημερο (7-8-9.8) και τα τοπικά ήδη γεμίζουν κι αυτά.

Οι πληροφορίες προέρχονται από τα ηλεκτρονικά συστήματα κρατήσεων εισιτήριων των εταιριών και είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές αυτή την άκρως ανταγωνιστική περίοδο, στην καρδία του καλοκαιριού. Βέβαια στα μέσα της εβδομάδας παρουσιάζεται μια σημαντική κάμψη στην επισκεψιμότητα - κάτι αναμενόμενο.

Να σημειώσουμε - όπως επισημαίνουν οι ακτοπλοϊκές εταιρείες - πως λόγω της διαχρονικής προτίμησης των Ελλήνων επισκεπτών στην Άνδρο, η πτώση της κίνησης σε σχέση με άλλα νησιά είναι μικρότερη εφέτος. 

Τέλος, λόγω της εγγύτητας στην Αττική και του ασφαλούς από άποψης κρουσμάτων προορισμού πολλοί γνωστοί την επέλεξαν για τόπο και καλοκαιρινών διακοπών. Δύο από τους γνωστούς τηλεοπτικούς παρουσιαστές πέρασαν αρκετές μέρες των διακοπών τους στην Άνδρο: ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Συνέπεσαν μάλιστα και στις προτιμήσεις των επιλογών τους τόσο στην Χώρα όσο και στα Γυάλια.

Ειδικότερα στα Γυάλια σημείο αναφοράς τους ήταν το εστιατόριο της Λίλας Πολέμη που επισκέφθηκαν διαφορετική μέρα και οι δύο. Ο Σργουλόπουλος με τον γιό του και τους φίλους του και ο Ν. Χατζηνικολάου με όλη την οικογένεια του. Ο τελευταίος μάλιστα ενθουσιάστηκε τόσο πολύ από το «ριζότο» που έδωσε προσωπικά συγχαρητήρια στο προσωπικό και είπε πως θα κάνει και αναφορά στην τηλεόραση προσεχώς! Κάθε τηλεοπτική αναφορά στην Άνδρο ευπρόσδεκτη…

Σ.Δ.

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet