ΓΑΥΡΙΟ 2/8: Κόσμος έφυγε, κόσμος ήρθε...

Μεγάλη κίνηση το απόγευμα της Κυριακής 2 Αυγούστου στο λιμάνι του Γαυρίου. Έφυγαν με τα διερχόμενα μεσημεριανά καράβια 269 ΙΧ και 866 επιβάτες. Και στη συνέχεια με τα δύο τοπικά έφυγαν 210 ΙΧ και 1207 επιβάτες. Το πιο σημαντικό όμως ήταν πως με τα δύο βραδινά τοπικά ήρθαν 220 ΙΧ και 1575 επιβάτες! Στη φωτογραφία η άνοδος και κάθοδος στο λιμάνι την ώρα εκφόρτωσης του Andros, όπου υπήρξε ένα μικρό μποτιλιάρισμα λόγω εξόδου των ΙΧ από το δεμένο πλοίο και της εισόδου στο λιμάνι των ΙΧ για το επόμενο πλοίο μετά μια ώρα.

 Το λιμεναρχείο ακόμα μια Κυριακή ήταν παρόν με πλήρη δύναμη και τήρησε όλα τα μέτρα για τον κορονοϊό παρά την μεγάλη κίνηση. Στη φωτογραφία δύο λιμενικοί που έλεγχαν την είσοδο του λιμανιού.  

Μέσα στο λιμάνι επικρατούσε πλήρης τάξη με τα 155 ΙΧ να περιμένου για φόρτωση, ενώ τα 145 που ξεφόρτωνε έβγαιναν από την άλλη πύλη.

 

Παρούσα και η αστυνομία με δύο αστυνομικούς στην άνοδο-κάθοδο. Το μέτρο βοήθησε αποφασιστικά στην ροή των ΙΧ. Μόνο για κάποια λεπτά την ώρα του Andros υπήρξε μια μικρή αρρυθμία. 

 Πάντως τα μέτρα σε γενικές γραμμές λειτούργησαν και το λιμάνι δεν είχε προβλήματα. Υπομονή και προσπάθεια. Μένουν άλλα τρία Σαββατοκύριακα που πρέπει το λιμάνι να συνεχίσει να λειτουργεί σωστά με την παρουσία και βοήθεια του λιμενικού και της αστυνομίας.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Στο γαυριο επικρατεί χάος και λεγε εσύ Μπασαντη. Δεν πληρούν αποστάσεις τα καρά ία φουλ ούτε καθησμα δεν βρρησκεις μάσκες για κλάματα τις φορούν κ τις βγάζουν χάος ο Θεός να μας φυλαει
Αυτή είναι η αλήθεια τα άλλα φουμαραθ7

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αγαπητέ Σπύρο εμείς δεν γράψαμε για όλη την εβδομάδα. Γράψαμε μόνο για την Κυριακή το βράδυ από τις 8 μέχρι τις 9. Δηλαδή για την αναχώρηση των δύο τοπικών δρομολογίων. Εσύ γράφεις γενικώς. Δεν είναι το ίδιο. Γενικώς μπορεί να έχεις δίκιο...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Για άλλη μια φορά φαίνεται το πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη δημιουργίας ενός περιφερειακού δρόμου, από τον οποίο είτε θα εισέρχονται είτε θα βγαίνουν τα δεκάδες αυτοκίνητα, φορτηγά και δίκυκλα σε αντίστοιχες περιπτώσεις αυξημένης επισκεψιμότητας του νησιού. Αν δεν κατανοηθεί από ολους πως η Ανδρος θα βλέπει ολοένα και περισσότερους επισκέπτες λογω της κοντινής της απόστασης με την πρωτεύουσα, δε θα σταματήσει ποτέ το μποτιλιάρισμα στο λιμάνι τις περιόδους του Πάσχα, των τριημέρων και του καλοκαιριού. Πρέπει να γίνει επιτέλους ένα οφέλημο για όλους οδικό εργο, μακριά από μικροτοπικισμούς και σκοπιμότητες.

This comment was minimized by the moderator on the site

Φαγωθηκατε με τον δήμαρχο.. τον δημοτικό σύμβουλο, και γενικά με την κάθε αρχή του τόπου αυτού. Εγώ που έρχομαι κάθε χρόνο στο νησί μου, βλέπω κάθε φορά και μια βελτίωση . Σταματήστε λοιπόν να προσπαθείτε να βγάλετε το μάτι ο ένας στον άλλον και κάντε μόνο εποικοδομητικες συζητήσεις!

This comment was minimized by the moderator on the site

Είναι που άλλαξε ο δήμαρχος γι αυτο το λιμάνι δουλεύει σωστά.
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μπα, είναι που η κίνηση δεν είναι σαν την προπέρσινη (λόγω κορονοϊού) και που η αστυνομία βγήκε στον δρόμο. Το ότι βγήκε στον δρόμο μπορεί να συμβαίνει λόγω δημοσιεύματος που προηγήθηκε και κινητοποίησε όλους. Πάντως πρόπέρσι δεν έδιναν σημασία στα δημοσιεύματα. Και το πλήρωσαν...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro