Ολοκληρώνεται με κίνηση το καλοκαίρι. Ξεκινούν όμως περικοπές δρομολογίων.

 

Περικοπές δρομολογίων λόγω μειωμένης επιβατικής κίνησης ζητούν οι ναυτιλιακές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα. Στη γραμμή μας οι δύο εταιρείες περικόπτουν τα δρομολόγια τους από 11 Σεπτεμβρίου 2020. Συγκεκριμένα περικόπτονται όλα τα τοπικά και συνεχίζουν μόνο τα καθημερινά. Η θερινή σεζόν ολοκληρώνεται 30/10. Το μέχρι πότε θα κρατήσει το νησί 4 πλοία είναι συνάρτηση κυρίως των Σαββατοκύριακων του Σεπτέμβρη.

 Για την ώρα το νησί κρατάει ακόμα και τα τελευταία ζεστά βράδια από το Γαύριο μέχρι το Μπατσί και από την Χώρα μέχρι το Κορθι κυκλοφορεί κόσμος. Όπως έδειξε η επιβατική κίνηση του τελευταίου Σαββατοκύριακου του Αυγούστου η Άνδρος αντέχει τουριστικά. Ιδίως τα Σ/Κ. Αυτό το διήμερο λόγω και της ζέστης των ημερών ήρθαν 2.300 επιβάτες και 540 ΙΧ από Ραφήνα και την Κυριακή έφυγαν 4.554 επιβάτες και 1231 ΙΧ. Κάτι που δείχνει πως τα Σαββατοκύριακα το νησί αντέχει τουριστικά. Όμως πλέον ο αυξημένος αριθμός αναχωρήσεων σημαίνει πως το νησί αδειάζει σιγά-σιγά από τους καλοκαιρινούς επισκέπτες του. 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Προβλέπω δρομολόγια εποχής καραντίνας. 2-3 την εβδομάδα ή στην καλύτερη περίπτωση 1 την ημέρα και εναλλάξ οι εταιρίες. Η χασούρα είναι μεγάλη και δεν βγαίνει ο λογαριασμός με κανονικά δρομολόγια όπως ήταν πέρσι.