SUPERFERRY II: Πάρος τέρμα από τις 7/9, άγονη γραμμή από τις 14/9!...

Πάρος τέρμα για το Superferry II από 7/9! Η πτώση της επιβατικής κίνησης για το κοσμοπολίτικο νησί με το τοπικό lockdown κλείνει πρόωρα και τη σύνδεση του με την Ραφήνα. Έτσι το πλοίο θα συνεχίσει για λίγες μέρες με Άνδρο - Τήνο - Μύκονο.

Όμως η πτώση της επιβατικής κίνησης και της Άνδρου οδηγεί την Golden Star Ferries στο να ναυλώσει το πλοίο στην εταιρεία Αιγαίο Πέλαγος - θυγατρική της ΑΝΕΚ – και να δρομολογηθεί στο επιδοτούμενο δρομολόγιο της άγονης γραμμής από τις 14/9. Έτσι το καράβι αναμένεται να ταξιδεύει από μέσα Σεπτεμβρίου και για τις επόμενες 40 μέρες σε όλο το Αιγαίο στη θέση του πλοίου Πρέβελη. Το Superferry II θα κάνει το δρομολόγιο Πειραιά, Μήλος, Σαντορίνι, Ανάφη, Σητεία, Κάσος, Κάρπαθος, Διαφάνη, Χάλκη κλπ.

Η εταιρεία Αιγαίο Πέλαγος θα πληρώνει τα καύσιμα και το πλήρωμα και η Golden Star Ferries θα εισπράττει και κάποια χρήματα ημερησίως. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως το καράβι θα παραμείνει ενεργό μέχρι 31/10 και δεν θα αποδρομολογηθεί πρόωρα, ενώ το πλήρωμα δεν θα χάσει τη δουλειά του.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet