Μέσα στο γαϊδουροκαλόκαιρο ένα Super Yacht στην Χώρα!!!

Και ξαφνικά μέσα στο ζεστό και θαμπό μεσημέρι ένα μεγάλο κι επιβλητικό γιώτ πρόβαλε στην είσοδο του Νειμποριού το μεσημέρι της Τετάρτης 7/10 ξαφνιάζοντας τους τελευταίους κολυμβητές του «γαϊδουροκαλόκαιρου».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Γαϊδουροκαλόκαιρο λέμε κάθε καλοκαιρία που κρατά μέσα στο φθινόπωρο. Τα λεξικά λένε πως γαϊδουροκαλόκαιρο είναι οι καλές μέρες μέσα στον Οκτώβριο γύρω από την εορτή του αγίου Δημητρίου, ή ακόμη και μέσα στον Νοέμβριο. Με την ευρεία όμως γαϊδουροκαλόκαιρο είναι κάθε εντυπωσιακή καλοκαιρία μέσα στο φθινόπωρο, όπως τώρα καλή ώρα.

Το Super Yacht έκανε μια σειρά ελιγμούς ρίχνοντας άγκυρα και προσεγγίζοντας αργά την εξωτερική προβλήτα του λιμανιού. Ακριβώς δίπλα στο γιώτ του Αδαμαντίου Πολέμη που είναι όπως και ο ιδιοκτήτης του εκεί εδώ και καιρό. Το μεγάλο σκάφος προσέγγισε αργά με την πρύμη κι ακούμπησε απαλά την προβλήτα θέλοντας κάποιον να αποβιβάσει. Οι τακτικοί της παραλίας και οι κολυμβητές αναρωτήθηκαν ποιο σκάφος ήταν και σε ποιον ανήκε.

Γνώστης των πραγμάτων, παραθεριστής που έπινε τον καφέ του στου Στυλιανού, εξήγησε στους διπλανούς του πως επρόκειτο για το σκάφος KWIKUMAT (Κουϊκουμάτ) ιδιοκτησίας Πέτρου Γουλανδρή. Είχε έρθει για σύντομη ιδιωτική επίσκεψη του ιδιοκτήτη του στην πατρική Χώρα Άνδρου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία το σκάφος έχει μήκος 58 μέτρα και πλάτος 11. Έχει βύθισμα 3,4 μέτρα. Είναι 1056 τόνων. Σημαία Παναμά. Αναπτύσσει ταχύτητα περίπου 11,4 μιλίων. Κατασκευάστηκε το 2003. Προορισμός του είναι «ταξίδι αναψυχής στις Κυκλάδες». Τις προηγούμενες μέρες είχε θεαθεί στα δυτικά της Άνδρου προερχόμενο από Μύκονο. 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

MIami , Port Everglades εκεί είναι η βάση του.