Ανεκτέλεστο σήμερα το Superferry και το Σ/Κ από ένα Θεολόγος και Superferry.

Μεσημέρι Τετάρτης 20/1. Το Superferry και ο Θεολόγος στο λιμάνι της Ραφήνας.

Έχουμε γράψει εγκαίρως πως θα υπάρχουν ανεκτέλεστα δρομολόγια στην τρέχουσα περίοδο λόγω της πανδημίας και του μειωμένου μεταφορικού έργου. Ήδη σήμερα Τετάρτη 20/1 το Superferry – όπως κάθε Τετάρτη από τις αρχές του μήνα – είχε ανεκτέλεστο. Και για το Σαββατοκύριακο θα έχουμε δύο ανεκτέλεστα. Ένα το Θεολόγος Σάββατο το απόγευμα – θα μείνει Ραφήνα. Κι ένα το Superferry Κυριακή πρωί από Ραφήνα – θα μείνει Μύκονο από το Σάββατο βράδυ – και θα ξεκινήσει επιστροφή το μεσημέρι για Ραφήνα.

Ακόμα, όπως έχουμε ήδη γράψει με εγκυρότητα πως οι επιδοτήσεις του υπουργείου αναμένεται - καλώς εχόντων των πραγμάτων - να ξεκινήσουν από την Δευτέρα 25 /1. Αλλά ακόμα και αν ξεκινήσουν αυτό δεν σημαίνει πως θα σταματήσουν τα ανεκτέλεστα δρομολόγια εντελώς. Έτσι κι αλλιώς το μεταφορικό έργο είναι μικρό καθότι είναι περιορισμένος ο αριθμός των επιβατών και των ΙΧ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ότι κάποιο περιθωριακό σάιτ του νησιού, που γράφει ευκαιριακά για την ακτοπλοΐα, βιάστηκε να αναφέρει πως οι επιδοτήσεις θα ξεκίναγαν στις 18/1 και πως μερικοί επιπόλαιοι αναγνώστες του έσπευσαν να μάς «διαψεύσουν» για τα ανεκτέλεστα, αποδεικνύει πως η ενημέρωση είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση. Και δεν μπορούν να την διακινούν ερασιτέχνες, αδαείς ή και επιπόλαιοι αναγνώστες. Στα θέματα της ακτοπλοΐας - που είναι ζωτικά για το νησί μας - χρειάζεται και καλή γνώση του θέματος και αξιόπιστες πηγές στο πεδίο. Διαφορετικά αυτοί που γράφουν βιαστικά και αυτοί που ερμηνεύουν επιπόλαια απλώς παραπλανούν τους κατοίκους...

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

  

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet