Εννιάρι κι έδεσαν τα καράβια στο Αιγαίο και στη Ραφήνα σήμερα...

Εννιάρι στο Κεντρικό Αιγαίο και το πλοίο Αναστασία 82 μέτρω μήκους και 1.500 τόνων φορτίου μπήκε να προφυλαχθεί αρχικά στο Βιτάλι και στη συνέχεια στον Κόρθι. Εκεί το εντόπισε συνεργάτης του σάιτ και έστειλε σχετική φωτογραφία πιστοποιώντας τον δύσκολο καιρό που οδήγησε σε απαγορευτικό του απόπλου και των πλοίων της γραμμής μας. Έτσι από το Σάββατο το πρωί 23/1 μέχρι αύριο το πρωί Τετάρτη 27/1, που αναχωρεί πάλι το Superferry, η Άνδρος είχε μόνο ένα δρομολόγιο από Ραφήνα. Κι αυτό το απόγευμα της Δευτέρας.

Κι αυτό γιατί ο Θεολόγος είχε δύο μέρες (Σαββάτο - Κυριακή) ανεκτέλεστα. Και το Superferry μια. Την Δευτέρα το πρωί - επίσης - είχε απαγορευτικό και δεν έφυγε το Superferry. Και βέβαια δεν είχε πλοία την Τρίτη 26/1 λόγω απαγορευτικού. Όμως μπορεί τα πλοία να μην ταξιδεύουν μερικές φορές όμως οι δουλειές εξακολουθούν να γίνονται. Εδώ ο Δημήτρης από Παλαιόπολη πρόλαβε κι έβαψε το απόγευμα όλο τον καταπέλτη. Ένα φρεσκάρισμα πάντα δίνει άλλο χρώμα στο πλοίο. Ακόμα και όταν είναι δεμένο - όπως συνέβη αυτές τις μέρες - στη Ραφήνα...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν θα μπορούσε το συγκεκριμένο πλοίο να δέσει στην προβλήτα του λιμένα στο Κόρθι για μεγαλύτερη ασφάλεια, αν φυσικά είχε ολοκληρωθεί η κατασκευή του τόσα χρόνια? Από οτι δείχνει το γνωστό marine traffic στα στοιχεία του πλοίου, το μήκος του είναι τέτοιο που θα του επέτρεπε τουλάχιστον την πλαγιοδέτηση του, εως το πέρας της κακοκαιρίας. Ολα αυτά όμως αν υπήρχε ολοκληρωμένη προβλήτα αντί του μισού εργου επί κοντα 20 χρόνια.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ακαταλαβίστικο και εκτός θέματος το σχόλιο
του χωρ@ιτη ,τι θέλει να πει ;;
Ότι οι καπετάνιοι της άκτοπλοιας ταξιδεύουν
στη τύχη ;;
Ντροπή σου ασχετε ..
Μαθε αγαπητέ οτι οι Έλληνες καπετάνιοι της
άκτοπλοιας θεωρούνται οι καλύτεροι του κόσμου.

This comment was minimized by the moderator on the site

Αλήθεια τα δύο τελευταία καλοκαίρια στα ποσα μποφόρ σταμάτησαν ή δεν σταμάτησαν τα ακτοπλοϊκά πλοια της γραμμής. Δυο φορές σχεδόν ακυβέρνητα τα πλοία βγήκαν από την μπουκα του λιμανιού περνωντας ξυστά από τον κυματοθραυστη, τα είχατε παρουσιάσει σε άρθρο σας. Δεν είναι μαγκιά των πλοιαρχων αλλά ας πουμε τυχη ?
Η θάλασσα και οι δυσκολες καιρικές συνθήκες στο Αιγαίο δεν θέλουν παρατολμες ενέργειες του