Έφτασε η "Μήδεια". Ακίνητα κι ανεκτέλεστα σήμερα. Κι από αύριο... τα σπουδαία!!!...

Χώρα Άνδρου, πρωινό 14 Φεβρουαρίου 2021, έφτασε η αναμενόμενη Μήδεια ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου...

Η Μήδεια είναι εδώ. Έβαλε πόδι στο νησί από χτες. Όμως σήμερα - ανήμερα του Αγίθου Βαλεντίνου - είναι εδώ. Βροχερή, σκυθρωπή, σιωπηλή. Και από το βράδυ πιο χειμωνιάτικη και εχθρικά... ερωτική! Όπως οφείλει να είναι κάθε Μήδεια που σέβεται τον εαυτό της.

Κι έφτασε σήμερα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Λογικόν. Μια τρελά ερωτευμένη Μήδεια - που έφτασε να θανατώσει τα ίδια της τα παιδιά για τον παράφρονα έρωτα της - δεν μπορούσε παρά να φτάσει την ημέρα των ερωτευμένων. Πάντως με την θερμοκρασία χειμωνιάτικη και το ύφος της μέρας σκοτεινό ο έρωτας μένει σπίτι γιατί έξω κυκλοφορεί κρύο, ψιλόβροχο και πανδημία.

Αυτά τα δεδομένα επί του εδάφους. Στα πελάγη τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Έτσι, αντί για ένα ανεκτέλεστο, του ΘΕΟΛΟΓΟΥ, σήμερα έχουμε πλέον δύο, και του Superferry. Αναλυτικά, το ΘΕΟΛΟΓΟΣ είναι σήμερα είναι δεμένο στη Μύκονο και θεωρητικά θα πρέπει να περάσει αύριο Δευτέρα μεσημέρι. Το SUPERFERRY είναι σήμερα δεμένο στη Ραφήνα και θεωρητικά ξεκινά αύριο για κανονικό δρομολόγιο.

Όλα αυτά όμως καιρού επιτρέποντος. Γιατί όπως μάς εξήγησε ο καπετάν-Γιάννης Βουτσελάκος το δελτίο δείχνει επιδείνωση από αργά σήμερα το βράδυ όπου η Μήδεια μπαίνει φουριόζα και άγρια. Άρα, αν μπορεί να υπάρξει απαγορευτικό από σήμερα. Τότε τα δρομολόγια πάνε για Τρίτη ή Τετάρτη, όπου αναμένεται βελτίωση των καιρικών συνθηκών και στη χώρα και στα πελάγη.

Περαιτέρω ο πάντα αναλυτικός καπετάν-Γιάννης Βουτσελάκος μάς εξήγησε πως αναμένεται από το Σαββατοκύριακο 20-21/2 και νέο κύμα κακοκαιρίας. Και τέλος, να σημείωσε πως την επόμενη εβδομάδα έχει αναφερθεί 48ωρη απεργία στην ακτοπλοΐα. Όλα της Μήδειας δύσκολα και έρχεται και η επόμενη κακοκαιρία και η πρώτη απεργία. Παραλλάσσοντας το γνωστό παλαιό πολιτικό σύνθημα μπορούμε να πούμε πως: "ο χειμώνας είναι εδώ ενωμένος δυνατός"!!! 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Όλα σήμερα στάσιμα και ακίνητα. Έφτασε η Μήδεια, ήρθαν και τα ανεκτέλεστα. Και από αύριο μπορεί να γίνουν όλα ακόμα πιο στάσιμα και πιο ακίνητα!!! Ες αύριον τα σπουδαία όπως είπε κι εκείνος ο λαμπρός αρχαίος στρατηγός. Πριν βρεθεί κι αυτός προ του απροόπτου της επαύριον...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ.ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΟΙΟ ΛΟΓΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟΥ. 23 ΚΑΙ 24 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΧΟΥΡΙ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΟΙΩΝ;
ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ;

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Για τον μόνο λόγω που θα έπρεπε να γίνει σήμερα δρομολόγιο είναι για τα εμβόλια. Αλλά δεν είχε πλοίο από Ραφήνα, αλλά μόνο επιστροφή από Μύκονο. Από επιβάτες αφήστε το. Και από φορτηγά μηδέν η Κυριακή. Αυτά προς πληροφόρηση σας γιατί βιάζεστε λίγο...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro