ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ: Έρχεται 48ώρη απεργία με προοπτική κλιμάκωσης!...

Φωτογραφία αρχείου ΕΝ ΑΝΔΡΩ.

Την προσεχή Τρίτη 23 και Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου θα έχουμε 48ώρη απεργία στην ακτοπλοΐα. Και όπως εξαγγέλλει η ΠΝΟ θα υπάρχει και προοπτική κλιμάκωσης καθώς οι ναυτικοί βάζουν στο τραπέζι μια σειρά θεσμικά αιτήματα του κλάδου ερχόμενοι πλέον σε κατ' ευθείαν αντιπαράθεση με τον υπουργό Ναυτιλίας Γ. Πλακιωτάκη.

Η απεργία έρχεται σε μια δύσκολη συγκυρία όπου η πανδημία συνεχίζει και μαζί της οι περιορισμοί. Το πρόβλημα όμως θα πάρει διαστάσεις  για τον εφοδιασμό των νησιωτών σε περίπτωση παράτασης της απεργίας όπου τα νησιά θα βρεθούν αποκλεισμένα για άλλες 48 ώρες. 

Από τις βασικότερες συνέπειες είναι πως θα διακοπεί και πάλι ο εμβολιασμός των κατοίκων μιας και τα εμβόλια της Δευτέρας που θα φτάσουν στην Άνδρο και στα άλλα νησιά θα διαρκέσουν μέχρι Τετάρτη. Από εκεί και μετά όλα θα σταματήσουν. Ας ελπίσουμε για το καλό των νησιωτών η απεργία να λήξει στις 48 ώρες ώστε να ξαναμπούν τα πράγματα σε μια ροή για τον εφοδιασμό των νησιών και τον εμβολιασμό των κατοίκων τους.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο συνδικαλισμός έχει καταστρέψει την Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια. Όταν θα μπουκάρουν οι Φιλιπινέζοι και στα καράβια της ακτοπλοϊας τότε να δώ τι θα λένε οι εργατοπατέρες. Θα στοιβάζονται στα παγκάκια του Πειραιά και θα τους φταίνε όλοι οι άλλοι. Άντε πάλι χωρίς καράβι 2 (πολυ πιθανών και παραπάνω) μέρες. Ευχόμαστε όλοι να μην συμβεί να πεθάνει κάποιος πάνω στο νησί λογω αδυναμίας μεταφοράς του απέναντι , όπως είχε συμβεί πριν λίγα χρόνια.

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλα, θα μας τρελάνετε τελειως? Γιατί δεν ζητά το κέντρο υγείας μεγαλύτερη παρτίδα εμβολίων για να έχει τη δυνατότητα εμβολιασμού πςρισσότερου κόσμου και για όλη την εβδομάδα? Μήπως εμβολιάστηκαν όλοι από κάθε ηλικιακή ομάδα που έχει κληθεί ως τώρα και δεν το ξέρουμε? Πρέπει να πηγαινοέρχεται το φορτηγάκι του Λιμενικού δηλαδή για ένα ένα κουτάκι, αντί να ασχολείται με άλλα ουσιαστικότερα πράγματα. Τι πιο λογικό να έρχονται για πέντε συνεχόμενες ημέρες εμβόλια και να αποφεύγεται η έλλειψη, όπως αναφέρεται στο κείμενο του συντάκτη?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αυτά στέλνουν. Είναι σε περιορισμένους αριθμούς...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 1 εβδομάδα πριν από το χρήστη enandro enandro