Τρία αδέλφια προτείνουν την μεσογειακή κουζίνα στο Μπατσί!...

 

 Η θέα από την βεράντα του νέου μαγαζιού. Βεράντα, πέργολες, τραπεζοκαθίσματα θα ανακαινιστούν πλήρως. 

Μια νέα γευστική πρόταση περιμένει όσους επισκεφθούν το καλοκαίρι το Μπατσί και γενικότερα την Άνδρο. Λιχουδιές από την Μεσόγειο συνοδεία επιλεγμένων ετικετών κρασιού, με θέα το γραφικό όρμο και την… «περαντζαδα» του χωριού! Τρία αδέλφια ο Βασίλης, ο Νίκος και ο Άγγελος Χαλάς, ξεκίνησαν ήδη τις προετοιμασίες για να υλοποιήσουν την ιδέα τους, που βασίζεται σε πιάτα με όλα τα αγαθά και τις μυρωδιές της μεσογειακής κουζίνας.

Ο Βασίλης Χαλάς επιβλέπει τις μεγάλες εσωτερικές αλλαγές με κυρίαρχη μια μεγάλη εντυπωσιακή καμάρα που χωρίζει την κουζίνα από το εστιατόριο.

Το νέο στέκι, θα βρίσκεται στα σκαλάκια εκεί που ήταν μέχρι πέρυσι το εστιατόριο «Δελφίνια» με την μεγάλη βεράντα, το οποίο έκλεισε. Ήδη ο χώρος έχει αλλάξει όψη και μετατρέπεται σε ένα ευρύχωρο ρεστοράν με απαλά χρώματα και αναπαυτικούς καναπέδες. Δίπλα του το μπαρ Capriccio- συνιδιοκτησία του Βασίλη Χαλά- θα ζωντανεύει την νύχτα με τη μουσική του και θα ενώνει την διασκέδαση όσο περνάει η ώρα.

Ξηλώθηκε και άλλαξε μέχρι και το ταβάνι. Ένα νέο μαγαζί θέλει να δώσει μια νέα εικόνα στο καλοκαιρινό Μπατσί.

Η γειτονιά με τα μπαρ, τα υπόλοιπα εστιατόρια τους φούρνους,(… που ξενυχτούν) το κατάστημα με τα παγωτά και την παραδοσιακή βόλτα, προβλέπεται να μετατραπεί σε must της καλοκαιρινής νύχτας, σε μια Άνδρο που όταν λήξουν τα περιοριστικά μέτρα, αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο ως νησί απόδρασης και διακοπών, λόγω της αδιαμφισβήτητης ομορφιάς της και της κοντινής απόστασης από την Αθήνα…

Σ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Συγχαρητήρια στα αδέλφια για την νεα προσπάθεια σε αυτη την δύσκολη περιοδο .Ελπίζω να φέρουν μια διαφορέτικη πρόταση στο νησί .Επίτελους να αναβαθμιστεί και λίγο ο κλάδος της εστίασης στην Ανδρο ο οποιος σε σχέση με γειτονικά νησιά βλεπε Τηνο είναι σε νηπιακο επιπεδο!! Ενας κλάδος που διαδραματιζει τεράστιο ρόλο στην προσέλκυση εγχώριου και ξένου τουρισμού. Χρειαζονται όμως και αλλες προσπάθειες και αναβάθμιση των υπηρεσιών και απο τις υφιστάμενες επιχειρησεις του κλάδου