EURONEWS: Η Άνδρος ανάμεσα στους 6 προτεινόμενους προορισμούς του 2023!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Άνδρος ανάμεσα στους έξι προτεινόμενους προορισμούς για το 2023 σύμφωνα με το Euronews.

Άνδρος, 4 Μαρτίου 2023

Μια σημαντική διεθνή διάκριση απέσπασε η Άνδρος που εντάχθηκε στους 6 προτεινόμενους ποιοτικούς προορισμούς της Ελλάδας με στοιχεία βιωσιμότητας για το 2023 σύμφωνα με το Euronews, στο πλαίσιο του προγράμματος προβολής του ΕΟΤ https://www.euronews.com/travel/2023/02/22/secret-sustainable-islands-discover-the-6-top-green-tourism-spots-in-greece.

Η ιστοσελίδα του διεθνούς ενημερωτικού δικτύου που έχει δεκάδες εκατομμύρια επισκέπτες αναφέρεται στην άγρια και ανέγγιχτη φυσική ομορφιά του δευτέρου μεγαλύτερου νησιού των Κυκλάδων, στις εξαιρετικές περιπατητικές διαδρομές, στους επιβλητικούς ορεινούς όγκους, στη γεωγραφική ποικιλομορφία και στον υποβρύχιο πλούτο του προορισμού. Επιπλέον, κάνει λόγο για τις πρωτοβουλίες που έχουν υλοποιηθεί  με στόχο την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης του κοινού για το υποθαλάσσιο οικοσύστημα.

Η νέα διάκριση έρχεται σε συνέχεια των ενημερωτικών  προσπαθειών και δράσεων του Δήμου Άνδρου για στοχευμένη τουριστική προβολή. «Οδεύουμε δυναμικά προς μια νέα τουριστική χρονιά χωρίς να εφησυχάζουμε. Συνεχίζουμε τις συνεργασίες μας με έγκυρους φορείς όπως τον ΕΟΤ, αξιοποιούμε την υποστήριξη ειδικών και ενημερώνουμε διαφορετικές ομάδες ενδιαφέροντος όπως δημοσιογράφους, ΜΜΕ διεθνούς και εθνικής εμβέλειας καθώς και επαγγελματίες», δηλώνει ο Δήμαρχος Άνδρου Δημήτρης Λοτσάρης. 

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Καλα κάνετε και μας το λέτε για να λείπουμε τον Αύγουστο. Παρεισακτοι στο νησί μας.....

This comment was minimized by the moderator on the site

Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΠΑΚΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΣΟΥΣΟΥΔΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΧΕΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

This comment was minimized by the moderator on the site

Ελπίζω μέχρι να έρθουν οι τουρίστες να έχουν κλείσει τις τρύπες στο οδικό δίκτυο του νησιού και να έχουν βάλει κανένα χωματουργικό να στρώσει τους άθλιους χωματόδρομος που οδηγούν σε φημισμένες ΚΑΙ στο εξωτερικό παραλίες τις Άνδρου.

This comment was minimized by the moderator on the site

Τώρα τι παρουσιάζετε τη δουλειά του Μουστάκα για δικιά σας. Όλοι ξέρουν.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Όλοι ξέρουν πως παρουσιάζουμε τη δουλειά της RE:MAKE. Και πριν και τώρα. Τη RE:MAKE έχει επιλέξει και μισθώσει ο Δήμος Άνδρου. Αυτός πληρώνει την προώθηση του νησιού στα ευρωπαϊκά ΜΜΕ.
ΥΓ. Ο προηγούμενος απλώς προσέθετε το όνομα του στα δελτία τύπου που του έγραφαν. Τώρα το κάνει ο δήμαρχος και μάλιστα πολύ σεμνότερα όπως βλέπουμε Αν και κατά τη γνώμη μας ήταν περιττό και μεγαλόστομο πριν. Και είναι περιττό αν και σεμνότερο σήμερα. Γιατί αποκαλύπτει την "προώθηση" και αδυνατίζει το μήνυμα.
Αυτά για την ασχετοσύνη σας... .

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 1 χρόνο πριν από το χρήστη enandro enandro