ΡΑΦΗΝΑ: Έξοδος των μυρίων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Πρωί-πρωί, Σάββατο 3 Ιουνίου κι έφυγαν από Ραφήνα 6 πλοία για Κυκλάδες. Τέσσερα συμβατικά (Θεολόγος, Andros, Αικατερίνη, Superferry) και δύο ταχύπλοα (Flying Cut, Super Express) έφυγαν - όπως πληροφορεί το λιμεναρχείο Ραφήνας - μεταφέροντας - σύμφωνα με το πρακτορείο Άννα Δούλη - πάνω από 10.000 επιβάτες και 2.000 ΙΧ.

Σε όλες τις περιπτώσεις όλα τα πλοία ήταν πλήρη (πρωτόκολλο). Για Άνδρο σύμφωνα με τις πληροφορίες μας - ήταν οι περισσότεροι. Και αυτό γιατί κοντινός προορισμός και ακόμα ανεξερεύνητος και με δυνατότητες να βρει κάποιος κάπου να μείνει ή να φιλοξενηθεί σε φίλους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ φίλου δημοσιογράφου ανδριώτη που έφυγε με το Andros στις 7:30 κι οποίος έστειλε και τις πολύ πρωινές φωτογραφίες (7:10): «γράψε μεγάλη έξοδος φίλε μου. Όλοι για νησιά. Πάρα πολλοί για Άνδρο. Αλλά και για τα άλλα Κυκλαδονήσια. Κόλαση θα έλεγα μεταφορικά. Όμως μια ευχάριστη ηλιόλουστη και δροσερή κόλαση που οδηγεί στον παράδεισο της Άνδρου και των Κυκλάδων. Σου έστειλα σχετικές πολύ πρωινές φωτογραφίες μιας κι έφυγα με το δεύτερο πρωινό, το κατάμεστο  Andros. Πριν από εμάς είχε φύγει πλήρης ο Θεολόγος. Ακολούθησαν μετά το Superferry και το Αικατερίνη. Και βεβαίως έφευγαν γεμάτα και τα ταχύπλοα για μακρύτερα…»

Προφανώς ο κόσμος αλλάζει, ταξιδεύει και προχωρά χωρίς να κοιτά των καταστροφολόγων την μελαγχολία. Το μεγάλο ελληνικό καλοκαίρι είναι εδώ και όπως μάς πληροφόρησε το λιμεναρχείο Ραφήνας και την Παρασκευή 2 Ιουνίου έφυγαν πολλοί περισσότεροι για το τριήμερο. Σήμερα Σάββατο 3 Ιουνίου έφυγαν οι προτελευταίοι! Οι τελευταίοι ακολουθούν αργότερα και θα φύγουν με επόμενα πλοία, ταχύπλοα κλπ για Κυκλάδες όπως πληροφορεί το λιμεναρχείο Ραφήνας.

Καλό τριήμερο σε όλους από το Εν Άνδρω…

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Βρε Harilaos μήπως ο Mpatsiotis στηλιτεύει την συνεργασία Δήμου και επιχειρηματιών για το στρώσιμο της παραλίας με τραπεζάκια? Λέω μήπως ?
Κατά τα αλλά ο ευφράδεια σου είναι αποστομωτική

This comment was minimized by the moderator on the site

Mpatsiotis: Για άλλο σε ρώτησε, και όχι για το Μπατσί, φιλοτομαριστή. Το Μπατσί μόνο και οι άλλοι επαγγελματίες να πάνε νσ γ.....ν; Ντροπή σου

This comment was minimized by the moderator on the site

Μάριε μην ανησυχείς . Στο Μπατσί στρώσαμε τα τραπεζάκια στην άμμο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλημέρα! Έχουμε κάποια εξέλιξη στο θέμα των beach bar του νησιού; Μαθαίνουμε ότι κάποια αγαπημένα μας κινδυνεύουν να μείνουν κλειστά φέτος...