Επίσκεψη Βρετανού blogger στην Άνδρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη έγκυρου Βρετανού blogger στην Άνδρο για την ενημέρωση του επαγγελματικού κοινού.

Άνδρος, 7 Ιουνίου 2023 

Με άριστες εντυπώσεις για την Άνδρο αναχώρησε στις 3 Ιουνίου 2023 ο έγκυρος Βρετανός blogger Rupert Diggins μετά την πενθήμερη δημοσιογραφική επίσκεψη του που διοργανώθηκε από τον Δήμο Άνδρου με την ενεργό στήριξη από το τοπικό δίκτυο επαγγελματιών του Τουρισμού CTN Andros.  Πολύπειρο στέλεχος τουρισμού της Βρετανίας με προϋπηρεσία άνω των 30 ετών σε οργανισμούς τουρισμού και tour operators,  ο κ. Diggins διαχειρίζεται το δημοφιλές travel blog www.justonefortheroad.com που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον δεκάδων χιλιάδων Βρετανών ταξιδιωτικών πρακτόρων, tour operators, σπεσιαλιστών του τουρισμού αλλά και ταξιδιωτών.

Ο κ. Diggins είχε την ευκαιρία να βιώσει τις αυθεντικές εμπειρίες που προσφέρει ο προορισμός, να περιηγηθεί σε γραφικούς οικισμούς, να εξοικειωθεί με τις εναλλακτικές δραστηριότητες, να  ενημερωθεί για το εύρος των τουριστικών υπηρεσιών του νησιού και να απολαύσει την τοπική κουζίνα. Στόχος του ταξιδιού είναι η προσέγγιση ειδικών ομάδων – στόχων του εξωτερικού με επαγγελματική δράση στον τουρισμό. Ο Δήμος Άνδρου ευχαριστεί θερμά το CTN Andros για την άριστη συνεργασία, την ακτοπλοϊκή εταιρεία Fast Ferries για την κάλυψη  ακτοπλοϊκών μετακινήσεων, τον σύμβουλο του Δημάρχου σε θέματα τουρισμού κ. Γιώργο Χαλά για τη βοήθεια, καθώς και όσους επαγγελματίες του νησιού πρόσφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.  

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Δηλαδή στο Μπατσί τα τραπέζια των εστιατορίων , οι ομπρέλες , οι ξαπλώστρες που έχουν απλωθεί την αμμουδιά κινδυνεύουν να ξηλωθούν διότι δεν έχουν οι επιχειρηματίες νόμιμες άδειες?
Επιτέλους γίναμε Μύκονος !!!

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αυτά που γράψαμε ισχύουν για τις παραλίες που δεν έχουν καταστήματα. Σε όσες έχουν νόμιμα καταστήματα ισχύει η "ορθή προβολή" και βγάζουν μπροστά στο κατάστημα τους σε "ορθή προβολή" όσα τους επιτρέπουν οι άδειες τους, που είναι από τον Δήμο.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 10 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro