ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ & ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ FAST FERRIES

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της πρόβλεψης της Ε.Μ.Υ. για επικράτηση δυσμενών καιρικών συνθηκών στις περιοχές πλόων του πλοίου μας Ε/Γ-Ο/Γ FAST FERRIES ANDROS και για την Τετάρτη 31/1/2024, ακυρώνονται τα ακόλουθα δρομολόγια:
Τετάρτη 31/1/2024: Από Ραφήνα ώρα 07:50 για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο και ώρα 13:45 από Μύκονο για Τήνο- Άνδρο-Ραφήνα.
Επιβάτες με εκδοθέντα εισιτήρια ενημερώνονται με κάθε πρόσφορο τρόπο.
Λαμβάνοντας υπόψη τις προβλέψεις, το πλοίο θα επανέλθει στα εγκεκριμένα του δρομολόγια την Πέμπτη 1/2/2024.
FAST FERRIE

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ GOLDEN STAR

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν στις περιοχές πλόων την Τετάρτη 31/01 καθώς και επικείμενου απαγορευτικού απόπλου από την ΕΜΥ, το δρομολόγιο του Ε/Γ – Ο/Γ  ΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΙΝ ΝΑ 633 εκείνη την ημέρα από Ραφήνα 17:30 προς Άνδρο, Τήνο, Μύκονο και  από Μύκονο 07:35 προς Τήνο, Άνδρο, Ραφήνα δεν θα πραγματοποιηθεί.

Το επιβατηγό κοινό ενημερώνεται ήδη με μέριμνα της εταιρείας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

ΘΕΜΑ: «Αυξημένη προσοχή λόγω έκτακτου δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων».

1. Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με πρόγνωση της Ε.Μ.Υ., για την Τετάρτη 31-01-2024 στην ευρύτερη περιοχή των Κυκλάδων θα επικρατήσουν νεφώσεις με βροχές και τις πρώτες πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι – Βορειοανατολικοί 6 με 8 και τοπικά τις πρωινές ώρες 9 μποφόρ , με βαθμιαία εξασθένηση .

2. Ως εκ τούτου παρακαλούμε για την αυξημένη προσοχή, εγρήγορση και λήψη από τους ιδιοκτήτεςκυβερνήτες ορμούντων πλοίων/σκαφών, όλων των αναγκαίων και απαραίτητων μέτρων για την ασφάλεια τους, για τη διατήρηση θέσης πρόσδεσης και αγκυροβολιάς τους και τη συνεχή παρακολούθηση θέσης όλων των παροπλισμένων, εγκαταλελειμμένων, επικίνδυνων, επιβλαβών πλοίων ή/και σκαφών, για την αποφυγή κινδύνων παράσυρσής τους. Συνιστάται αυστηρά όπως μικρά πλοία, επαγγελματικά και ερασιτεχνικά σκάφη, ναυταθλητικοί όμιλοι και επαγγελματίες και ερασιτέχνες αλιείς να αποφύγουν δραστηριοποίηση κατά το χρόνο εξέλιξης των ανωτέρω ισχυρών καιρικών φαινομένων. Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 33 παρ. 1 του Γενικού Κανονισμού Λιμένα αριθ. 20 (Β΄ 1929/2018), σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες και όταν υφίσταται μειωμένη ορατότητα, απαγορεύεται η διενέργεια θαλάσσιων μέσων αναψυχής.

3. Τοπικά μέσα ενημέρωσης, στα οποία κοινοποιείται το παρόν, παρακαλούνται για τη δημοσίευση της εν λόγω ανακοίνωσης προς ενημέρωση των αναγνωστών τους.

Ο Λιμενάρχης α.α. Υποπλοίαρχος Λ.Σ.ΜΑΝΙΔΑΚΗΣ Δημήτριος

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet