ΑΠΟΙΚΙΑ: Η πανσέληνος τ' Αυγούστου πάνω από το Αιγαίο...

Η πανσέληνος του Αυγούστου. Η πιο λαμπερή του χρόνου. Η πιο παινεμένη του έτους. Η καλοκαιρινή ανέφελη βραδιά και η διαύγεια του καλοκαιριού της δίνει άλλη χάρη. Και άλλο χρώμα. Ή, όπως θα λέγαμε παραφράζοντας τον ποιητή: "Ήταν ένα κόκκινο, κόκκινο φεγγάρι, να σου μαχαιρώνει την καρδιά..." (φωτ. Εν Άνδρω).

 Πανσέληνος μετά μουσικής... (βίντεο Εν Άνδρω).

Ανεβαίνοντας αργά το κόκκινο μετραλάσσεται σε κίτρινο. Μένει μόνο μια κόκκινη αντανάκλαση πάνω στο Αιγαίο να θυμίζει τις πρώτες "ματωμένες" στιγμές του... (φωτ. Εν Άνδρω).

Από ένα σημείο και μετά το κίτρινο φεγγάρι με την κοκκινοκίτρινη αντανάκλαση άπλωνε τους σκουροκόκκινους κυματισμούς του στην γυναικεία μορφή στην άκρη της μεγάλης βεράντας στο "Blue Enigma" των Αποικίων... (φωτ. Εν Άνδρω).

Κάθε γωνιά της Άνδρου έχει το δικό της φεγγάρι. Στ' Αποίκια το φεγγάρι βγαίνει από το πέλαγος και ανηφορίζει πάνω από το βουνό... (φωτ. Εν Άνδρω).

Στην καλαίσθητη βεράντα στο "Blue Enigma" η πανσέληνος ανηφορίζει. Ένα ξεχωριστό λαμπερό ουράνιο σώμα μέσα στη νύχτα της Άνδρου... (φωτ. Εν Άνδρω).

 Μια ακόμα φευγαλέα ανάμνηση: οι πρώτες κατακκόνινες στιγμές πριν όλα γίνουν μια ακόμα καλοκαιρινή μνήμη... (φωτ. Εν Άνδρω).

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet