Απαγόρευση απόψε της κυκλοφορίας από 22:00 μέχρι αύριο 08:00. Οι επιβάτες του Andros έφτασαν κανονικά. Ποιοι δρόμοι έκλεισαν και ποιοι λειτουργούν μόνο με αλυσίδες.

Η Αστυνομία σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Άνδρου ανακοίνωσε πως απαγορεύεται η κυκλοφορία από τις 22:00 απόψε μέχρι τις 08:00 αύριο σε όλο το ορεινό και δημοτικό δίκτυο του νησιού. Ανοικτοί μένουν μόνο οι δύο κεντρικές επαρχιακές αρτηρίες Κορθίου - Γαυρίου και Χώρας - Γαύριου και αυτές μόνο με αλυσίδες. Παρακαλούνται όλοι να λάβουν υπόψη τους την απαγόρευση γιατί οι δρόμοι είναι είτε αδιάβατοι είτε επικίνδυνοι τη νύχτα. Στη φωτογραφία αυτοκίνητο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άνδρου στη Μεσαριά κάνει στην άκρη να περάσει η πομπή των αυτοκινήτων που πάει προς Χώρα.

 Το πλοίο Andros ήρθε κανονικά στο λιμάνι και κατέβασε αρκετά αυτοκίνητα. Γκρέιντερ με την συνοδεία αυτοκινήτων της Πυροσβεστικής οδήγησαν τα αυτοκίνητα μέχρι Σταυροπέδα. Από εκεί πέρα η πομπή χωρίστηκε στα δύο. Τα περισσότερα αυτοκίνητα 15-20 πήγαν προς Χώρα. Τα υπόλοιπα προς Κόρθι. Και στις δύο περιπτώσεις η Πυροσβεστική και τα μηχανήματα ήταν παρόντα και άνοιγαν δρόμο. Στην φωτογραφία αυτοκίνητο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άνδρου βοηθά την πομπή που ήρθε με το αποψινό καράβι και πάει προς Χώρα.

 

 Διαδρομές στους νυχτερινούς χιονισμένους δρόμους της Άνδρου απόψε τα αυτοκίνητα της Πυροσβεστικής και των επιβατών του πλοίου.

 Το νέο αυτοκίνητο συνοδείας της Πυροσβεστικής που ήρθε μόλις πριν ένα μήνα στο νησί κι απόψε είναι στους δρόμους.

Οι παραπάνω φωτογραφίες από διαδρομές αναγνωστών μας σήμερα. Η πρώτη κοντά στο Κοχύλου, η δεύτερη στην πλαγιά των Γερακώνων.

Όλη την ημέρα εκτός από τα δύο αυτοκίνητα με μαχαίρι για το χιόνι του ΣΕΔΑ στους δρόμους ήταν το γκρέιντερ του Δήμου Άνδρου (Πολιτική Προστασία), τρία αυτοκίνητα της Πυροσβεστικής, ένα στο Φελλό, ένα στην Καπαριά και ένα προς Παλαιόπολη. Ακόμα τρία μηχανήματα της Περιφέρειας/Επαρχείου. Αναλυτικά, ένα Σταυροπέδα, Καπαριά, Κόρθι (Γιγινής), ένα Μεσαριά, Πιτροφός, Σταυροπέδα (Μαμάης), ένα Λειβάδεια Συνετί, Βουνί, Κοχύλου (Βαλμάς). Υπάρχουν και δύο της Περιφέρειας σε ετοιμότητα για αύριο (α) Άρνι, Βουρκωτή, Αποίκια (Χαλάς) και (β) Φελλό και Αμόλοχο (Ζιάκας).

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

...σε όλους τους "ετοιμοπόλεμους" εθελοντές και υπηρεσίες για την πολύ καλή οργάνωση!!