Έρχεται η «Υπατία» με καταρρακτώδεις βροχές και δυνατούς ανέμους. Πολιτική Προστασία & Πυροσβεστική προειδοποιούν

Η αστυνομική διεύθυνση Άνδρου αίρει κάθε νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας. Το επαρχιακό δίκτυο του νησιού είναι σε καλή κατάσταση. Προβλήματα υπάρχουν όμως λόγω μεγάλου όγκου χιονιού και παγετού στα ορεινά του νησιού. Γίνονται σήμερα από τις 10:00 προσπάθειες από την Περιφέρεια και τον ΣΕΔΑ για την διάνοιξη των ορεινών δρόμων σε συντονισμό με την Πυροσβεστική και την Πολιτική Προστασία του Δήμου.

Όπως πληροφορεί η Πολιτική Προστασία και η Πυροσβεστική το επόμενο κύμα κακοκαιρίας θα είναι το σύστημα «Υπατία» που θα φέρει καταρρακτώδεις βροχές και θυελλώδεις νότιους ανέμους, οι οποίες αναμένεται να πλήξουν την Άνδρο από σήμερα Τετάρτη το απόγευμα.

Και οι δύο υπηρεσίες προειδοποιούν πως οι καταρρακτώδεις βροχές και οι δυνατοί άνεμοι σε συνδυασμό με το πολύ χιόνι και τον παγετό στα βουνά μπορεί να δημιουργήσουν πλημμυρικά φαινόμενα. Για τον λόγο αυτό οι κάτοικοι παρακαλούνται να προσέξουν τις απορροές των υδάτων γύρω από τις κατοικίες τους, να στερεώνουν πράγματα και αντικείμενα και να είναι προσεκτικοί που παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

   

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Λέγεται πως το επόμενο κύμα κακοκαιρίας θα είναι η "Φώφη" και θα σαρώσει τα πάντα!!
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
ΔΕν γίνεται να είναι θηλυκό. Ψάχνουν για αρσενικό μετά την Υπατία... Πάντως πλάκα θα είχε...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro