Η Άνδρος μετά 24ωρη βροχή... (φωτογραφίες & βίντεο)

Πρωινό 7 Φεβρουαρίου 2019. Ψηλά η Κουβάρα άφαντη μέσα στα μαύρα σύννεφα. Κάτω χαμηλά στο Μπατσί ο μικρός γραφικός κόλπος χωρίζεται χρωματικά στα δύο. Το ένα μέρος - προς την βόρεια μεριά του κόλπου - είναι διαυγές. Η θάλασσα παρά την συνεχή επί 24ωρο βροχής και το κατέβασμα χώματος του ποταμού είναι διαυγής. Το άλλο μέρος - προς την νότια μεριά του κόλπου - είναι θολό από το χώμα του χειμάρρου/ποταμού στο Μπατσί. Μια ακόμα απόδειξη πως τα θαλάσσια ρεύματα "ταξιδεύουν" από βόρεια προς τα νότια. Το λάθος που έγινε κάποτε δεν διορθώθηκε ποτέ μέχρι σήμερα... (φωτ. Εν Άνδρω). 

 

 Ένα βίντεο με τον χείμαρρο/ποταμό στο Μπατσί. Ο χείμαρρος έχει γεμίσει νερό. Στο δεύτερο μέρος μια εικόνα του καταρράκτη στην Παλαιόπολη. Μια διπλή εντυπωσιακή εικόνα των νερών που κατεβάζει η ορεινή Άνδρος αυτές τις μέρες... (βίντεο Εν Άνδρω). 

 Άλλη μια φωτογραφία του συννεφιασμένου Μπατσιού (φωτ. Εν Άνδρω). 

 Και πάλι μια εικόνα από τα ορατά θαλάσσια ρεύματα και η άφαντη από τα βαριά σύννεφα Κουβάρα (φωτ. Εν Άνδρω). 

 ΕΔώ καταρράκτης στην περιοχή της Παλαιόπολης που κατεβάζει από την κορυφή της Κουβάρας πολύ νερό (φωτ. Εν Άνδρω). 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μια ζωή χωρίς φράγμα αυτό είναι το πρόβλημα τώρα ο άλλος ονειρεύεται Γιάννιση Σουσουδη λες και αυτοί θα λύσουν το πρόβλημα...

This comment was minimized by the moderator on the site

Πέντε χρόνια με Σουσουδη στέρεψαν οι πηγές και δίψασε η Άνδρος. Μόλις ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα Γιαννιση άνοιξαν οι ουρανοί και βρέχει ευλογία νανθισει ο τόπος.

This comment was minimized by the moderator on the site

Η φωτογραφία που δειχνετε και καταγραφετε ότι είναι από τον καταρράκτη της Παλαιόπολης είναι λανθασμένη. Το συγκεκριμένο ποτάμι βρίσκεται βέβαια στην περιοχή της Αγίας Ελεούσας Παλαιοπόλεως αλλά δεν πρόκειται για τον καταρράκτη της Παλαιόπολης.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Έχετε δίκιο. Είχαμε γράψει μέρος καταρράκτη στην Παλαιόπολη. Στο τέλος έτσι όπως γράφτηκε υπάρχει παρανόηση. Το διορθώνουμε ξανά στο κείμενο... Ευχαριστούμε για την διευκρίνιση..

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro