Άνδρος: ανοιξιάτικο τριήμερο σε βουνά και παραλίες...

Σύμφωνα με την γενική  πρόγνωση καιρού από την ΕΜΥ ο καιρός θα είναι σύμμαχος των εκδρομέων καθώς όπως φαίνεται με τα μέχρι τώρα προγνωστικά οι όποιες βροχές θα είναι περιορισμένες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Στις Κυκλάδες ο καιρός θα είναι με τοπικές νεφώσεις και βαθμιαία αίθριος. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Και η θερμοκρασία: από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Την Παρασκευή (08/03) και το Σάββατο (09/03) οι γενική πρόγνωση λέει για αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

 

Την Κυριακή (10/03) αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα δυτικά και στο ανατολικό Αιγαίο με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βορειοδυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία  χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Την Καθαρά Δευτέρα (11/03) στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός αρχικά αίθριος, ενώ βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα βόρεια. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι φωτογραφίες είναι χθεσινές του Χαρίδημου. Αντίστοιχος καιρός σύμφωνα με τις προγνώσεις και τις επόμενες μέρες. 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Το νησι μοναδικο η φυση σε οργασμο τα ακτοπλοικα για τετραμελη οικογενεια που διατηρει και σπιτι απαγορευτικα κριμα