Κανονικά τα δρομολόγια πάλι από σήμερα...

ΚΥΡΙΑΚΗ, 31/3/2019, ΩΡΑ: 8:00. Ξεκίνησαν κανονιμά σήμερα το πρώι τα δρομολόγια των πλοίων της γραμμής μας, Οι ισχυροί άνεμοι που σάρωσαν τα πελάγη και κράτησαν δύο μέρες δεμένα τα πλοία έπεσαν και ξεκίνησαν το ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ και το SUPERFERRY II από Ραφήνα, ενώ επιστρέφει κανονικά και ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ.

Να θυμίσουμε πω; από σήμερα έχουμε ΘΕΡΙΝΗ ΩΡΑ. Δηλαδή, πήγαμε μια ώρα μπροστά. Κάτι που σημαίνει πως και τα πλοία έφυγαν με τη νέα ώρα - ΕΝ ΑΝΔΡΩ.

Καταιγίδα στην Ραφήνα (φωτ. αρχείου).

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ: 30/3/2019 Ωρα 7:00 Μέχρι το μεσημέρι και βλέπουμε το απαγορευτικό. Οι ισχυροί άνεμοι συνεχίζουν να εμποδίζουν τον απόπλου των πλοίων από την Ραφήνα. Δεν περνάει κανένα πλοίο από την Άνδρο το πρωί. Τα λιμεναρχεία και οι καπετάνιοι περιμένουν πλέον αργά το μεσημέρι το επόμενο δελτίο της ΕΜΥ..

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ 29.3.2019 Ώρα 20:35 : Συνεχίζεται το απαγορευτικό μέχρι αύριο το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες το απαγορευτικό θα φτάσει μέχρι αύριο το μεσημέρι. Υπάρχει περίπτωση να γίνουν δρομολόγια, αλλά αύριο το απόγευμα. Με νεότερα δελτία η ΕΜΥ αύριο θα ενημερώσει τα λιμεναρχεία και τις εταιρείες. - Εν Ανδρω

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ: 29.3.2019, Ωρα 07:00 Το αναμενόμενο απαγορευτικό (το συζήταγαν στις γέφυρες των πλοίων επί τριήμερο καπετάνιοι και φορτηγατζήδες για να κάνουν τα κουμάντα τους) λόγω θυελλωδών ανέμων εκδόθηκε όπως όλοι περίμεναν από την ΕΜΥ και κράτησε σήμερα τα πλοία της Ραφήνας και της Μυκόνου στα λιμάνια. Το απαγορευτικό που εκδόθηκε ισχύει μέχρι 18:00. Αν σπάσει θα το ξέρουμε μετά τις 16:00.

Συνεπώς δεν θα έχουμε πλοία σήμερα. Τόσο το ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ που ήταν να ξεκινήσει στις 7:30 όσο και το SUPEFERRY II που ήταν να ξεκινήσει στις 7:50 δεν θα ξεκινήσουν δρομολόγια. Το ίδιο και ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ που ήταν να επιστρέψει το πρωί από την Μύκονο. Άρα δεν θα περάσουν πλοία από την Άνδρο - "ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet