Συνέχιση των έργων ασφαλτόστρωσης στη Δημοτική Κοινότητα Γαυρίου

Από τους δρόμους που έχουν ασφαλτοστρωθεί στην περιοχή του Γαυρίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Δημοτική Κοινότητα Γαυρίου ενημερώνει τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής για την πρόοδο των συνεχιζόμενων έργων βελτίωσης υποδομών που είχε δρομολογήσει η διοίκηση Λοτσάρη και για τα οποία δεν έχει πει ούτε μια λέξη για την εξέλιξη τους η σημερινή διοίκηση. Τα έργα εκτελούνται στη δημοτική κοινότητα Γαυρίου και ειναι αξίας 1.000.000 € για την Υδρούσα. Άλλο 1.000.000 € είναι για την Χώρα και άλλα  800..000 € είναι για το Κόρθι.

Πληροφορούμε λοιπόν τους κατοίκους πως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ασφαλτόστρωσης στην περιοχή του Άνω Γαυρίου, σειρά έχει η δημοτική κοινότητα Γαυρίου. Οι εργασίες έχουν ήδη προχωρήσει (από το κατάστημα του κ. Χέλμη έως την οικία του κ. Τριδήμα). Από την ερχόμενη εβδομάδα, το έργο θα συνεχιστεί από αυτό το σημείο έως το νηπιαγωγείο Γαυρίου. Αμέσως μετά ακολουθεί ο δρόμος για τον Χάρακα.

Ζητούμε την κατανόηση των κατοίκων για την ενδεχόμενη όχληση και δεσμευόμαστε για την όσο το δυνατόν ταχύτερη ολοκλήρωση των εργασιών. Στόχος μας είναι η βελτίωση της καθημερινότητας και η αναβάθμιση της περιοχής μας.

΄ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΑΥΡΙΟΥ

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet