Οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι Υδρούσας απαντούν στον δήμαρχο Άνδρου

 

Δημοτικό Συμβούλιο Άνδρου (φωτ. αρχείου Εν Άνδρω).

(Από τους τρεις ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους Υδρούσας λάβαμε και δημοσιεύουμε επιστολή-απάντηση τους προς τον δήμαρχο για ανάρτηση του στο προφίλ του στο fecebook, με την οποία τους κατηγορεί για την στάση τους στα δημοτικά δρώμενα. Η πολιτική αντιπαράθεση στο f/b προκλήθηκε με αφορμή δημοσιεύματα γύρω από τον άμισθο σύμβουλο του δημάρχου - Εν Άνδρω). 

 ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2018, κ. ΣΟΥΣΟΥΔΗ!

Αγαπητέ κύριε Σουσούδη,

Λόγω των ημερών θα θέλαμε, κι εμείς με τη σειρά μας, να σας στείλουμε Ευχές για το 2018 και να σας υπενθυμίσουμε πως όταν αναφέρεστε σε εμάς, καλό θα ήταν να μην ξεχνάτε πως αναφέρεστε σε αιρετούς και όχι σε έμμισθους ή άμισθους συμβούλους, οι οποίοι συχνά είναι υποχρεωμένοι να σας κάνουν υποκλίσεις και να ανέχονται σιωπηλά τα καπρίτσια σας…

Ευχόμαστε ολόψυχα το 2018 να σας δώσει φώτιση και να καταλάβετε πως η εμπάθεια στο πρόσωπο μας, στο πρόσωπο των συμβούλων που σας εξέλεξαν δήμαρχο, η μικροψυχία και η «κατινιά» που χαρακτηρίζει τον πολιτικό σας λόγο, σας εκθέτει ανεπανόρθωτα στη συνείδηση των Ανδριωτών, εκθέτει όμως και ολόκληρο το νησί.

Πιο συγκεκριμένα, θα θέλαμε να σας ευχηθούμε «καλά μυαλά» και να σας υπενθυμίσουμε πως η τοπική κοινωνία γνωρίζει καλά τους αραχτούς και τους τεμπέληδες, αν και στο σχετικό σχόλιό σας «περί αραχτών», μάλλον αναφέρεστε στην προσωπική σας ιστορία...

Αντιλαμβανόμαστε πως σας είναι δύσκολο να κατανοήσετε πως υπάρχουν άνθρωποι που επιβιώνουν, ευτυχώς για τον τόπο μας, όπως κι εμείς με πραγματική και σκληρή εργασία, χωρίς να θυσιάζουμε την αξιοπρέπεια μας και χωρίς να είμαστε αναγκασμένοι να φυλάμε «κατουρημένες ποδιές»  προκειμένου να σας γίνουμε αρεστοί. 

Είθε το 2018 να πάψετε να βρίσκεστε σε μόνιμη σύγχυση κάτι που το αποδεικνύετε καθημερινά, εξωτερικεύοντας άτσαλα τον μόνιμο πανικό που σας διακατέχει… Είναι τουλάχιστον θλιβερό, την στιγμή που η κοινωνία βογκάει εξαιτίας υπέρογκων λογαριασμών, εσείς να επιδίδεστε στην εξαγορά συνειδήσεων και υποκριτικά να προσπαθείτε  να μας πείσετε πως όλα βαίνουν καλώς… 

Όσο κι αν χρησιμοποιείτε εκβιαστικό λόγο, θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και θα ελέγχουμε τις δημοτικές διαδικασίες μέχρι την τελευταία στιγμή της παρούσας θητείας μας, διότι αυτό αποτελεί κυρίαρχη υποχρέωση απέναντι στους δημότες που μας εμπιστεύτηκαν. 

Κανένας από εμάς δεν εγκατέλειψε το νησί κύριε Σουσούδη, ΟΛΟΙ εγκατέλειψαν εσάς και τους επικίνδυνους  χειρισμούς σας. Οι προκλήσεις στην Υδρούσα είναι πολλές και τις γνωρίζετε καλά. Δυστυχώς όμως, αντί να βοηθήσετε να λυθούν τα τεράστια προβλήματα, αντί να αφουγκραστείτε τους πολίτες, όταν δεν βρίσκεστε σε διακοπές βέβαια…, κυνηγάτε φαντάσματα και φανταστικούς εχθρούς, επαναλαμβάνοντας εμμονικά, εδώ και τέσσερα σχεδόν χρόνια, πως για όλα φταίνε κάποιοι άλλοι… 

Όσους άμισθους ή έμμισθους συμβούλους κι αν έχετε δίπλα σας, όσοι κι αν σας πλαισιώσουν στα πανηγύρια και στις δεξιώσεις  που τόσο αγαπάτε, αυτόν τον τόπο εσείς τον οδηγείτε στην καταστροφή και στην υποβάθμιση, γιατί «το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι…»,όπως σοφά λένε οι συντοπίτες μας.    

Βεβαίως, κάνοντας την αυτοκριτική μας, ομολογούμε πως σφάλαμε κι εμείς που σας εμπιστευτήκαμε και σας εκλέξαμε Δήμαρχο. Έχουμε μερίδιο ευθύνης το οποίο αποδεχόμαστε, σας διαβεβαιώνουμε όμως, πως ποτέ δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε, όσες πιέσεις κι αν ασκείτε, αυτούς που εμπιστεύτηκαν στα χέρια μας τους κόπους τους, το μέλλον τους, το μέλλον των παιδιών τους, και του νησιού μας.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Άνδρου

Άννα Βολίκα            Ανδρέας Βόσσος            Μαρία Μαμάη

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Εεε εκπλήξεις που μας περιμένουν σε λίγο θα βγουν κι άλλες απευθείας αναθέσεις από την διαύγεια για τους νέους "άμισθους" συμβούλους.
Όταν βέβαια μας "κάνει την έκπληξη" και μας ανακοινώσει τους νέους "άμισθους"
Έχει να πέσει πολύ μα πάρα πολύ γέλιο.

This comment was minimized by the moderator on the site

"Κύριε" Μπασαντή, αναρωτιέμαι γιατί δεν θέτετε το ερώτημα περί προσδιορισμού της ταυτότητας όλων των σχολιαστών και το επικεντρώνετε σε μία "κυρία" της φαντασίας σας.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ - ΣΧΟΛΙΟ
Ξαναδιαβάστε τι γράφετε και θα δείτε πως ρίχνετε λασπούλα χωρίς στοιχεία. Ευγενικά-ευγενικά αλλά λασπούλα-λασπούλα. Αν θέλετε να θίξετε την αξιοπρέπεια κάποιου πρέπει να είστε επώνυμη ή επώνυμος. ¨Άλλο το πολιτικό σχόλιο και άλλο η αξιοπρέπεια ανθρώπων που έχουν οικογένειες και παιδιά. Δεν το καταλαβαίνετε ή μάλλον κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε. Εξου και η ανωνυμία σας. Υπάρχουν όμως ομάδες φιλόξενες στη λάσπη. Πηγαίνετε εκεί. Εδώ λάσπούλα σε αξιοπρέπειες τέρμα. Εδώ μόνο πολιτικά σχόλια. Εκτός αν είναι επώνυμα να σας ξέρει όλος ο κόσμος. Αφού όλοι μας ξέρουν και σας ΞΕΡΟΥΝ!!! ¨Ετσι δεν γράψατε πριν λίγο;
Καλή χρονιά...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ρε άει στο δ.... που θα επιχειρηματολογήσουμε γιατί προτείνει ο ονειροπαρμένος....
(το υπόλοιπο σχόλιο διαγράφεται λόγω υπαινιγμών για πολίτη)...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Αύριο μεθαύριο θα μάθουμε και το όνομα της δεξιάς γλάστρας που θα εκτελεί χρέη άμισθου συμβόλου τα επόμενα δυο χρόνια.
Θα μας κάνει έκπληξη ο ονειροπαρμένος.
Το είπε η Μπαμπινιώτης

This comment was minimized by the moderator on the site

Είναι εδώ μέσα κάποιοι άνθρωποι που είναι αυλοκόλακες του ονειροπαρμένου, που δεν τους έχω δει και δεν τους έχω ακούσει ούτε εκ του σύνεγγυς ούτε εκ του μακρόθεν ποτέ στη ζωή μου, κι όμως κάθε μα κάθε φορά που διαβάζω σχόλιό τους τα διαβάζω με μια συγκεκριμένη φωνή μέσα στο κεφάλι μου, ξεχωριστή για τον καθένα. Το καλύτερο είναι ότι μερικών η φανταστική φωνή είναι τόσο ενοχλητική που κατέληξα να τους αντιπαθώ ξαφνικά κι από το πουθενά, κι όταν βλέπω σχόλιο τους σχεδόν να κλείνω τ' αυτιά μου μουρμουρίζοντας: "Έλεος πια".
Πείτε μου ότι το παθαίνετε κι εσείς, έστω σε πιο περιορισμένη κλίμακα, πριν με πάρουν δεμένη χειροπόδαρα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Από την άλλη σκέφτομαι, αυτός ο Βουραζέρης πολύ ήσυχος κάθεται, τι αταξία να σκαρώνει πάλι και λείπει και ο δήμαρχος

This comment was minimized by the moderator on the site

"οστις θελει, οπισω μου ελθειν" ειπεν ο Κυριος Σουσούδης
και πηγε διακοπες

This comment was minimized by the moderator on the site

Παιδιά θυμίστε μου λίγο το σαβουάρ βιβρ γιατί έχω να πάω σε δείπνο-δεξίωση αύριο και θα είναι εκεί και ο Δήμαρχος .
Την μπριτζόλα την κρατάμε με το δεξί ή με το αριστερό;

This comment was minimized by the moderator on the site

Βαρέθηκα να διαβάζω τα περί διαδικτυακής λάσπης, υποκρισίας παραπληροφόρησης και ότι για όλα φταίνε πάντα οι άλλοι, του Δημάρχου.
Μακρυά νυχτωμένος αν νομίζει ότι θα ξαναβγεί δήμαρχος ότα τις προεκλογικές του υποσχέσεις και δεσμεύσεις της έκανε γαργάρα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Πολλα μπραβο στους 3 αιρετους της Υδρουσας.
τον δημαρχο θα τον κρινουμε στις εκλογες το 19 θα παει σπιτι του

Περισσότερα