Απεργία πείνας του Γ. Στεφάνου έξω από το γραφείο του υπουργού Π. Κουρουμπλή! Παρέμβαση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου…

 

Ο Δημήτρης και ο Γιώργος Στεφάνου ιδιοκτήτες της Golden Star Ferries. Πίσω δεξιά ο Γιώργος Στεφάνου που άρχισε απεργία πείνας μπροστά στο γραφείο του υπουργού ναυτιλίας Π. Κουρουμπλ (φωτ. Εν Άνδρω).

Απεργία πείνας άρχισε σήμερα το απόγευμα (Τρίτη 27.2) ο εκ των ιδιοκτητών της  Golden Star Ferries Γιώργος Στεφάνου, έξω από το γραφείο του υπουργού Νησιωτικής Πολιτικής Π. Κουρουμπλη, στον πέμπτο όροφο του υπουργείου.

Την πράξη του αυτή γνωστοποίησε ο ίδιος με sms στους δημοσιογράφους τους οποίους καλεί στον χώρο που βρίσκεται, προκειμένου… « να καταγγείλει την άρνηση του υπουργού να υπογράψει εγκεκριμένα δρομολόγια και με την πράξη του αυτή, να οδηγεί την εταιρία στην οικονομική καταστροφή»

Προηγουμένως ο πλοιοκτήτης των Superferry, SuperferryII και SuperRunnerδεν είχ3ε καταφέρει να δει τον υπουργό, που δεν υπογράφει για τις αναχωρήσεις των πλοίων του από το Ηράκλειο για Ραφήνα.

Ο Γ. Χατζημάρκος στο Superferry II λίγο πριν τα τηλεφωνήματα (φωτ. Εν Άνδρω).

Την ώρα έναρξης της απεργία ταξίδευε, με το Super Ferry ΙΙ, από την Άνδρο για την Ραφήνα, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γ. Χατζημαρκος, ο οποίος μόλις πληροφορήθηκε για τα όσα συμβαίνουν, μίλησε τηλεφωνικά με τον Γ. Στεφάνου, που του εξήγησε πως έχουν υπογράψει όλοι οι 6υπηρεσιακοί παράγοντες, αλλά αρνείται ο υπουργός.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου μίλησε αμέσως με τον υπουργό Π. Κουρουμπλη και έγιεν μια προσπάθεια να βρεθεί μια λύση προς όφελος του επιβατικού κοινού του Νοτίου Αιγαίου. Το πλοίο ως γνωστό θα περνά από πέντε νησιά των Κυκλάδων (Άνδρο - Τήνο - Μύκονο - Πάρο – Ιό – Σαντορίνη). Ακολούθως ο Περιφερειάρχης μίλησε με τον δήμαρχο Σαντορίνης και συνεχίζει μέχρι αυτή την ώρα συνεννοήσεις για το θέμα.

«Εν Άνδρω» 

Η απεργία συνεχίζεται και θα σας ενημερώσουμε για την όποια εξέλιξη υπάρξει με νεώτερη ανάρτηση.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Ο Γ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ

EIMAI O ΓIΩPΓOΣ ΣTEΦANOY  IΔIOKTHTHΣ THΣ Golden star ferries KAI BPIΣKOMAI ΣTO YΠOYPΓEIO  NAYTIΛIAΣ K NHΣIΩTIKHΣ ΠOΛITIKHΣ.ΣTIΣ 1700  ΩPA APXIZΩ AΠEPΓIA ΠEINAΣ KAI ΠAPAMENΩ ΣTON 5O OPOΦO TOY YΠOYPΓEIOY ΔIAMAPTYPOMENOΣ ΓIA THN EΠANAΛAMBANOMENH APNHTIKH KAI KATAΣTPOΦIKH ΣTAΣH TOY YΠOYPΓOY  NAYTIΛIAΣ K NHΣIΩTIKHΣ ΠOΛITIKHΣ ENANTIA ΣTHN AKTOΠΛOIKH ETAIPEIA MAΣ GOLDEN STAR FERRIES. ΣAΣ ΓNΩPIZΩ OTI O YΠOYPΓOΣ KΩΛYΣIEPΓEI/APNEITAI NA YΠOΓPAΨEI TA EΓKEKPIMENA AΠO TO ΣAΣ ΔPOMOΛOΓIA MAΣ ME AΠOTEΛEΣMA H ETAIPEIA MAΣ NA EINAI KΛEIΔΩMENH ΣTO NA ΠOYΛAEI EIΣITHPIA KAI OΔHΓOYMEΘA ΣTHN OIKONOMIKH KATAΣTPOΦH. 

ZHTΩ AΠO THN KYBEPNHΣH KAI ANTIΠOΛITEYΣH AMEΣH EΠEMBAΣH ΩΣTE NA EΞETAΣEI THN APNHTIKH ΣTAΣH TOY KYPIOY KOYPOYMΠΛH  ΠPOΣ THN GOLDEN STAR FERRIES KAI NA EPEYNHΘOYN EIΣ BAΘOΣ TA AITIA AYTHΣ THΣ KATAΣTPOΦIKHΣ ΣTAΣHΣ TOY. ΠAPAKAΛΩ NA ΠAPEYPEΘOYN AΠOΨE ΣTO YΠOYPΓEIO ΔHMOΣIOΓPAΦOI TOY PAΔIOΦΩNOY K THΣ THΛEOPAΣHΣ ΩΣTE NA ANAΦEPΩ TA KAYTO AYTO ΘEMA ΣTHN KOINΩNIA KAI OΛOYΣ TOYΣ EΛΛHNEΣ ΠOΛITEΣ . 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ....ΕΛΛΗΝΑΡΑ, ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ? ?
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ - ΕΣΤΩ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΧΩΡΑ - ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ !!
ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ.
ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΛΙΓΟ-ΠΟΛΥ, ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ Η ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΔΕΙΑ ! !
ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΡΕΧΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΩΡΗΣΕ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ.
ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΚΤΟΠΛΟΟΥΣ, ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΕΣΤΩ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΛΟΙΩΝ, ΟΠΟΙΑ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΩΝ, ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΕΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΟΝ 5ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ! !
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΛΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΙΜΩΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ, ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΚΩΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ...ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΚΤΟΠΛΟΟΥ ! !
ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΕ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΘΕΛΕΤΕ Ν ΑΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΚΤΟΠΛΟΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΣΑΣ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ........? ? ?
ΤΕΛΟΣ-ΤΕΛΟΣ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ.... ? ? ? ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ... ? ? ?
ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ? ?
ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ...ΛΙΓΟ ΚΩΜΙΚΑ, ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ, ΑΦΟΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ, ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΑΚΤΟΠΛΟΟΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ 5ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΧΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΦΕΤΕΙΝΗ ΣΑΙΖΟΝ, ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΤΩΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ !!
ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ! !

This comment was minimized by the moderator on the site

Ρε σεις αν ο Στεφάνου χρεωκοπήσει και φύγουν τα καράβια του από τις γραμμές μας θα είναι καλύτερα? Δεν του δίνουν δρομολογια. Αυτό είναι καλό ή κακό? Να σας δω τι κροκοδείλια δάκρυα θα χύσετε όλοι χωρίς τα Σουπερφέρυ. Να σας δω με τι σκυλοπνίχτες θα πηγαινοέρχεστε και ποιος θα βάλει καλό καράβι τον χειμώνα. Όποιος κι αν είναι ο Στεφάνου εξηπυρεταί το νησί μαςι. Αλλά η προσωπική έχθρα και η κομματοκρατία που πάει σύννεφο ακομα και σήμερα σας μετά από τρια μνημόνια σας έχει τυφλώσει.βλαμένοι...(διαγράφονται δύο χαρακτηρισμοί)

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Η γελοιοτης σε όλο της το μεγαλείο

This comment was minimized by the moderator on the site

αρθρο 99 ;;;!!!
Ώρα ήταν........

This comment was minimized by the moderator on the site

Ελλάδα 2018 !!!!!!!!!!

Απεργία πείνας από εφοπλιστή ✌️✌️✌️✌️✌️!!!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Γιατί ο κύριος Στεφάνου δεν μιλάει στον (κολλητό) του κύριο Καμμένο να δώσει λύση....!
Λέω κολλητό γιατί τον είχε φέρει ο Κ Στεφάνου τότε που ήταν υπουργός ΕΝ να δώσει λύση για την ράμπα του λιμανιού Χώρας Άνδρου πράγμα το οποίο έκανε....!

This comment was minimized by the moderator on the site

Τελικά υπάρχουν νόμοι σε αυτό το κράτος κύριοι Χατζημαρκο και Στεφάνου ? Δηλαδή να σας δοθούν κύριε Στεφάνου δρομολόγια και ώρες αναχώρησης που δεν είναι νόμιμες.Δηλαδη να παρανομησει κύριε Χατζημαρκου ο Υπουργός, ώστε μετά να τον κολλήσουν στο τοίχο, οι άλλες εταιρείες.
Για ότι λοιπόν θέλουν να κάνουν με τα πλοία οι πλοιοκτήτες να εφαρμόζουν το νόμο, που ρητά ορίζει, ότι κάθε νέα δρομολογηση, υποβάλλεται και εγκρίνεται, πριν το τέλος της χρονιάς και αφορά φυσικότητα την επόμενη δρομολόγια κηδεία περίοδο.Ολα τα άλλα είναι για αφελείς...

This comment was minimized by the moderator on the site

κανε υπομονή Καπτα Γιώργη ...έρχεται ανασχηματισμός της κυβέρνησης.... !!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Η Επιτροπη Αλληλεγγυης Απεργων Εφοπλιστων Ελλαδος απαιτει να ικανοποιηθουν αμεσα τα δικαια αιτηματα του συναγωνιστη μας. Σε ενδειξη αλληλεγγυης ξεκιναμε σημερα ,στα νεοκλασσικα μας , απεργια πεινας στο χαβιαρι και τον αστακο εως την νικη . Ουτε βημα πισω . Εφοπλιστες ενωμενοι , ποτε νικημενοι . Λευτερια στις κυκλαδες .