Διαμαρτυρίες αναγνωστών: Έτσι θα αναπτυχθεί τουριστικά το νησί;

Φωτογραφία Σταύρος Μαγγανιάρης

(Μάλλον πρέπει να δημιούργήσουμε στήλη με γράμματα και διαμαρτυρίες αναγνωστών μιας και έρχονται αρκετά. Μήπως μποιρεί ο Δήμος Άνδρου - που κάποτε θα έφτιαχνε και τηλεφωνική γραμμή για τους πολίτες - να κάνει κάτι στην περίπτωση του κ. Σταύρου Μαγγανιάρη; -  Εν Άνδρω)

Καλημέρα,

Μένω Κάτω Υψηλού (Φυρόη) με τουριστικό ακίνητο Airbnb που βοηθά την οικονομία του νησιού με τους τουρίστες, οι οποίοι καταναλώνουν στο τόπο ..

Να ευχαριστήσω θερμά τη δημοτική αρχή της Ανδρου γιατί μετά από 20 χρόνια δεν έχουμε νερό πόλης στην Άνδρο την υδρούυσα. Επιπλέον και για το γεγονός πως δεν σέβεται τα χρήματα που ρίξαμε εμείς οι ξένοι απόδειξη πως κανείς δεν ξεκουμπίζεται να έρθει να μαζέψει τα σκουπίδια από τον κάδο που μας τοποθέτησε ο ίδιος ο Δήμος.

Μάλιστα έχω υποχωρήσει το οικόπεδο μου για την τοποθέτηση κάδου του Δήμου για εξυπηρέτηση της γειτονιάς. Όμως σκουπιδιάρα έχει να εμφανιστεί από πέρυσι το καλοκαίρι και κατόπιν οχλήσεων βέβαια.

Η κατάσταση είναι απογοητευτική με έναν κάδο επί ΕΝΑ μήνα γεμάτο μπροστά στο σπίτι μου, εστία μολύνσεως, ενώ έχω ξένους με παιδιά που απορούν με την εικόνα. Έτσι θα αναπτυχθεί τουριστικά το νησί;;

Stavros Maganiaris

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Είσοδος παραλίας Παραπορτίου:
Κοντά στα παλιά σφαγεία και από τις δύο πλευρές του δρόμου, κάθε είδους σκουπίδια...από μισοδιαλυμένο αυτοκίνητο, πολυθρόνα, λεκάνη τουαλέτας, ένα ψυγείο ΙΖΟΛΑ, στρώματα, κάθε είδους πλαστικά, χαρτικά, η χαρά του ρακοσυλλέκτη και του αρουραίου....λίγα μέτρα μετά.προς την παραλία, το πρώτπο τμήμα αριστερά, στα αρμυρίκια έχει μετατραπεί σε υπαίθριο αφοδευτήριο.
Τριτοκοσμικές εικόνες, ντροπιαστικές εικόνες, βρώμα, δυσωδία και σιχαμός στην υποδοχή μιας δημοφιλούς παραλίας με το ωραιότερο beach bar του νησιού.

This comment was minimized by the moderator on the site

Κυρίως βοηθά τους επαγγελματίες των τουριστικών καταλυμάτων!!!!