Απάντησε στην δημοσκόπηση και ο "επισκέπτης του weekend"...

Σάββατο πρωί, 7/7, ωρα 10:10. Το Superferry κατεβάζει στο Γαύριο τους επισκέπτες του καλοκαιρινού weekend. Σε πρώτο πλάνο ο επισκέπτης Γιάννης Καπάκης. Ήταν ευκαιρία να "δει" το νησί στο οποίο σκοπεύει το 2019 - όταν αποσυρθεί από την πολιτική στράτευση στον ΣΥΡΙΖΑ - να κατέβει για δήμαρχος (φωτ. Εν Άνδρω).

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση είδαμε πως ο Γ. Καπάκης απάντησε (κρυπτόμενος πίσω από την ανωνυμία κύκλων της σελίδας του) στη δημοσκόπηση της METRON ANALYSIS. Περαστικός από την Άνδτο για weekend βρήκε χρόνο και  έβγαλε ανακοίνωση στην ομάδα του σκιαμαχώντας και ειρωνεύομενος την κοινή γνώμη της Άνδρου.

Για το ότι δεν το υποστηρίζει η κοινή γνώμη του φταίει... το Εν Άνδρω! Για το ότι η δημοσκόπηση δείχνει πτωτικά στοιχεία γι΄αυτόν φταίει... το Εν Άνδρω! Του φταίνε πάντα όλοι οι άλλοι... εκτός από τον εαυτό του! Και από χυδαίους προσωπικούς χαρακτηρισμούς προς όλους , άλλο τίποτα!

Δεν φταίει αυτός  που έχει εγκαταλείψει το νησί επί τριετία. Δεν φταίει που ασχολήθηκε - όσο ασχολήθηκε - μόνο με ένα θέμα: το να μην γίνει ΧΥΤΥ στην Άνδρο! Βρείτε έστω και μια δήλωση του επί τετραετία για το που μπορεί να γίνει ΧΥΤΥ. Βρείτε έστω και μια δήλωση του επί τετραετία για κάποιο χρονοδιάγραμμα και μια πρόταση διαχείρισης των σκουπιδιών μέχρι να γίνει ο ΧΥΤΥ.

Αυτή ήταν όλη κι όλη ήταν η παρουσία του με το νησί στο οποίο φιλοδοξεί να γίνει δήμαρχος!!! Απών από όλα τα προβλήματα. Απών από τα δημοτικά συμβούλια. Απών από την κοινωνία. Και φταίει η δημοσκόπηση - σε αυτόν και στους φίλους του - που είναι τρίτος μακριά και καταϊδρωμένος!!!

Δεν έχει κάνει ΤΙΠΟΤΑ για την Άνδρο! Δεν ασχολήθηκε ΠΟΤΕ με κάτι σοβαρό! Δεν έχει προτείνει μια λύση για κάτι. Και μετά φταίει η δημοσκόπηση που έχει ΠΤΩΤΙΚΗ πορεία από το 2016! Όταν θα δημοσιεύσουμε το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης θα τους φταίει το Εν Άνδρω που ανεβαίνει συνεχώς αυτά τα δύο χρόνια, ενώ η ομάδα τους (η Άνδρος της ζωής τους), πέφτει συνεχώς!

Αν ο δήμαρχος παλεύει κόντρα στην δημοσκόπηση για να δημιουργήσει "κλίμα", ο Γ. Καπάκης και οι φίλοι του παλεύουν μήπως και πιστέψουν κάποιοι πως όλα αυτά τα χρόνια ασχολείται με την Άνδρο! Δυστυχώς αυτός που δηλώνει πως εκπροσωπεί το "νέο" κάνει παλαιοπολιτική και μικροπολιτική. Απόδειξη πως το "νέο" του πλέον 60χρόνου Καπάκη επί τετραετία δεν έχει καταφέρει να σχηματίσει έστω και ΜΙΑ πρόταση! Πουλάει όμως "εμπειρία" στη διοίκηση που απέκτησε τρία χρόνια διορισμένος ΓΓ του ΥΠΕΣ από τον ΣΥΡΙΖΑ! 

Δεν υπάρχει λόγος να απαντήσουμε eidik;a στα φλυναφήματα των κύκλων του - μετά το Μαξίμου απέκτησε κύκλους κι αυτός - στην "ομάδα" του. Απλώς τους θυμίζουμε πως την "πείρα" την απόκτησε στα χρόνια που πέρασε στο ΠΑΣΟΚ "της ζωής του" πριν πάει - παραμονές εκλογών του 2015 - στον ΣΥΡΙΖΑ "της ζωής του"!

ΥΓ Και μια ερώτηση: Τον Απρίλιο του 2014 άλλη δημοσκόπηση της METRON ANALYSIS στην Άνδρο - λίγο πριν τις εκλογές - είχε δείξει τον Γ. Καπάκη στο 8-10%. Πήρε 12%. Πόσο έξω έπεσε η δημοσκόπηση; 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΗ, ΔΥΟ ΤΗΣ ΜΑΤΑ ΧΑΡΗ, ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΜΕΡΑ

This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΥΤΟΣ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ '' Χ.Β '' ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ΑΝΦΕΡΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΟΣ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΘΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ?
ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΕΝΑΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ...ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ! !
ΧΑ...ΧΑ...ΧΑ..ΧΑ...ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΗΛΟΥΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΚΟΡΘΙ, ΟΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ''Χ.Β'' .
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ, ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ....ΦΩΣ, ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΕΝΑΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΝΟΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΔΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΕΙ.
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΤΑΙΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΥΡΙΟΝ ΚΑΠΑΚΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ Ο ΦΙΛΤΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟ,Σ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ...ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ? ? ? ? ?
ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ...ΠΡΟΣΩΠΑ ...ΕΛΕΟΣ ! ! ! ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ? ? ? ?
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Δεν ξέρουμε αν είναι ο Βουραζέρης. Θεωρούμε όμως πως τον λένε Χρήστο και όχι Χαρίλαο ή Χαρίδημο ή Χρυσοβαλάντη κλπ. Θεωρούμε ότι πρέπει να έχει ανακατευτεί με τα κοινά από τον τρόπο που γράφει. Και απαντήσαμε αναλόγως... Εσείς πήγατε στον Βουραζέρη και κρίνατε το "έργο" του. Δημόσιο πρόσωπο ήταν κρίνατε το έργο του ανεξαρτήτως από το αν ο Χ.Β. είναι αυτός. Απαντήσατε κι εσείς αναλόγως για έναν πρώην αντιδήμαρχο που επιδιώκει δημόσια παρουσία και σήμερα. Τα δημόσια πρόσωπα κρίνονται...
Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Οσο ασχολεισαι με τον Καπακη, τοσο διαφημιση του κανεις.
Η εντεταλμενη αποστολη σου ομως δεν κρυβεται. Οχι τιποτα αλλο, αλλα μας σπρωχνεις να τον ακουμε και να του δινουμε σημασια.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Εντάξει Χρήστο εσύ προφανώς λόγω που είσαι ντεντέκτιβ ξέρεις όλα τα βλέπεις "ειδικές αποστολές". Εμείς απλώς απαντάμε σε όσα γράφουν... Καλή ώρα σε σένα τώρα.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro