Υπάρχει κάποιος να κάνει κάτι καλοκαιριάτικα;

 

Φωτογραφία της αναγνώστριας Αγγελικής Μακρής. Μας εστάλη στο facebook. Το αγαπημένο μέσο επικοινωνίας του δημάρχου. Λίγο δυσκολοχώνευτη για εμάς και τους αναγνώστες μας. Απαρατήρητη μάλλον για τον δήμαρχο και τους φίλους του.

Έχουμε λάβει παράπονα και φωτογραφίες αναγνωστών με ξεχειλισμένους κάδους σκουπιδιών. Έχουμε λάβει παράπονα και φωτογραφίες για τον εκτροχιασμό της ανακύκλωσης, η οποία έχει σταματήσει εντελώς. Οι κάδοι της ξεχειλίζουν από αστικά απορρίμματα καταστρέφοντας προσπάθειες χρόνων. Σπαταλώντας και χρήματα που δόθηκαν επί πολλά έτη για την εγκατάσταση τους.

Είναι σε όλους γνωστό πως σήμερα υπολειτουργεί η περισσυλογή σκουπιδιών και ΔΕΝ υπάρχει ουσιαστικά ανακύκλωση στο νησί. Σταμάτησε η ανακύκλωση παρά τις συνεχιζόμενες αναθέσεις σε νέους εργολάβους! Θυμίζουμε πως η διοίκηση Σουσούδη-Βουραζέρη είχε κάνει τα πρώτα χρόνια της σημαία τις καταγγελίες εναντίον των προηγουμένων για τις αναθέσεις ανακύκλωσης που έκαναν.

Βεβαίως επί διετία έκαναν τις ίδιες αναθέσεις με τρομερή καθυστέρηση. Μετά έφεραν νέους εργολάβους που σχεδόν τους κατέστρεψαν με την ανοργανωσιά και τους αυτοσχεδιασμούς τους. Όσο για την περισσυλογή σκουπιδιών αρκεί να θυμίσουμε το φιάσκο μιας χρονιάς που αναζητούσαν να ενοικιάσουν σκουπιδιάρα στις 30 Ιουλίου και αυτή άρχισε να δουλεύει στις 6 Αυγούστου!!! Τέτοια προετοιμασία ο δήμαρχος...

Με την αποχώρηση Βουραζέρη ανέλαβε η διοίκηση Σουσούδη-Πολίτου που κάνει ευκαιριακά περισσυλογή σκουπιδιών και ανακύκλωση χωρίς... να ανακυκλώνει! Η ανακύκλωση όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες των κάδων που στέλνουν οι αναγνωστές μας είναι για κλάματα. Αλλά και τα σκουπίδια μαζεύονται... όταν μαζεύονται! Κανείς δεν ξέρει όμως πότε γίνεται αυτό!

Ένα ακόμα εντσταντανέ του ιδίου θέματος που έστειλε η Αγγελική Μακρή. Το αναρτούμε κι αυτό για τον δήμαρχο και τους φίλους του.

Δεν έχουμε καμία διάθεση να αντιδικήσουμε με τον δήμαρχο κατακαλόκαιρο. Δεν τον έχουμε ενοχλήσει ιδιαίτερα για τις διακοπές νερού στο Βακόνι, στη Μεσαριά και σε τόσα άλλα χωριά της Άνδρου. Του τα γράψαμε δυό-τρεις φορές. Και περιμέναμε κάτι να κάνει. Δεν τον έχουμε καμία διάθεση να αντιδικήσουμε με τον δήμαρχο ούτε για τα σκουπίδια. Γράψαμε 1-2 φορές προβάλοντας επώνυμα γράμματα αναγνωστών και περιμέναμε κάτι να κάνει.

Και βεβαίως κατανοούμε τον καλοκαιρινό προεκλογικό αγώνα του δημάρχου στα πανηγύρια των χωριών και στις θρησκευτικές πανήγυρεις των εκκλησιών. Κατανοούμε την ανάγκη του για  συγκρότηση ενός νέου - εξ αρχής - συνδυασμού για τις επερχόμενες εκλογές μιας και του έφυγαν πολλοί. Κατανοούμε την προσωπική ανάγκη του για δημόσιες σχέσεις στην Άνδρο, στη Μύκονο και αλλού. Οι δεκάδες δημοσιευμένες φωτογραφίες (από τον ίδιο και τους φίλους του) στο facebook το μαρτυρούν. Κατανοούμε τον φόρτο εργασιών που έχει προκύψει με τα καλοκαιρινά εγκαίνια, τις πολλές εκδηλώσεις και τις παραστάσεις της εποχής. Σεβαστήκαμε όλο αυτό το πανόραμα της καλοκαιρινής δράσης του και δεν ενοχλούμε το γραφείο τύπου του. Ακόμα και όταν γράφει δελτία τύπου με ανοησίες..

Δυστυχώς όμως γι΄αυτούς πολλοί δημότες διαμαρτύρονται. Και όταν μαζεύονται πολλές διαμαρτυρίες στο γραφείο μας γράφουμε μπας και διαβάσει κάτι ο δήμαρχος. Ανταποκρινόμαστε στις διαμαρτυρίες τις κοινωνίας, που εμείς ακούμε κι αυτός όχι! Γράφουμε προσκεκτικά για τα προβλήματα. Οι φωτογραφίες και οι καταγγελίες είναι αρκετές (μια αφορά τις συμβάσεις ανακύκλωσης στο Διαύγεια). Σύμβαση ανακύκλωσης έχουμε. Ανακύκλωση όμως δεν έχουμε! Πως γίνεται αυτό; Μόνο η διοίκηση Σουσούδη-Πολίτου ξέρει. Ας κάνουν κάτι με τα σκουπίδια και με την ανακύκλωση αυτοί για να μην στέλνουν σε εμάς οι πολίτες τόσες διαμαρτυρίες και τόσο δυσκολοχώνευτες φωτογραφίες…

Περιμένουμε με κατανόηση τις απαντήσεις του δημάρχου και του ευρισκόμενου σε καλοκαιρινή ραστώνη γραφείου τύπου του. Εν ανάγκη περιμένουμε απαντήσεις και από τον γνωστό φίλο του δημάρχου, που τελευταία απέκτησε μια ελαφρά εξειδίκευση στις δημοσκοπήσεις και ο οποίος έχει διαχρονικά μεγάλη εξειδίκευση στα like του facebook. Για τόσα απαντά συνέχεια εκ μέρους του! Ας απαντήσει και σε αυτό!

Και ας απαντήσουν, όχι σε εμάς, αλλά στην κοινωνία της Άνδρου! Αυτή διαμαρτύρεται και ζητά κάτι να κάνουν με τους ξεχειλισμένους κάδους. Για τα παρατημένα μπάζα. Για τους κάδους ανακύκλωσης... χωρίς ανακύκλωση! Ας κάνει κάτι ο δήμαρχος. Ή, ας πει τέλος πάντων σε σε όσους διαμαρτύρονται γιατί δεν κάνει τίποτα. Κι εκείνος ο καλός φίλος του ας του υποδείξει μερικούς ξεχειλισμένους κάδους. Οι φίλοι είναι για να βοηθάνε τους φίλους. Όχι μόνο να βάζουν θαυμαστικά like και να γράφουν εξυπνάδες στο facebook!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τονίζουμε και πάλι στον δήμαρχο και στον καλό φίλο του, πως δεν αντιδικούμε καλοκαιριάτικα μαζί τους. Ζητάμε συγνώμη που τους ενοχλούμε σε χρόνο διακοπών. Και ας μην μας κατηγορήσουν πάλι για μπούλινγκ! Γράφουμε πλέον με ιδιαίτερη προσοχή. Ιδιαίτερα μετά την χτεσινή πληροφορία, από αρμόδια κυβερνητικά χείλη, πως ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας είναι ΜΟΝΟ 44 ΕΤΩΝ! Και με βάση την εξειδίκευση αυτής της πληροφορίας σε επίπεδο Δήμων μάθαμε πως και ο δήμαρχος μας και ο φίλος του είναι ΜΟΝΟ 56 ΕΤΩΝ! Πλέον ξέρουμε πως οι πολιτικοί στην Ελλάδα και στην Άνδρο ενηλικιώνονται μετά το εξηκοστό έτος της ηλικίας τους! Άρα μέχρι τότε πρέπει να αποφεύγεται η κριτική γιατί θεωρείται μπούλινγκ κατά των νέων!!!...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Η Δημαρχία Σουσούδη συνέχισε επάξια τα καμώματα της Δημαρχίας Γλυνού, Και οι δυο παραδόθηκαν άνευ όρων στις αυλές τους, ξέχασαν τους λόγους για τους οποίους είχαν εκλεγεί και κάηκαν ως άλλοι ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΙ μετά την ένδοξη παρέλαση. Άλλαξαν οι φάτσες όχι όμως η συμπεριφορά, για κακή τύχη της Άνδρου. Και τώρα όπως και τότε αγωνιούν- καρδιοκτυπούν οι αυλικοί και τρέχουν να μας πείσουν (νομίζουν) ότι θα είναι καλύτερα παιδιά στους υπόλοιπους μήνες και στην επόμενη θητεία. Ας γελάσω.

This comment was minimized by the moderator on the site

Mα καλά αυτές οι κυρίες απο τις Μένητες, που θυμηθηκαν τα ‘’ εργα και τις ημέρες ’’ του τέως Δημάρχου κυριου Γληνού Γιάννη ?
Πραγματικά πιστεύουν ότι ειναι η λύση για την Ανδρο, όταν δυστυχώς με τις επιλογές του, πριν τις τελευταίες εκλογές, μπορεί να άλλαξε το εκλογικό τοπίο στην Ανδρο, αλλα έκαψε τόσο κόσμο που τον πίστεψε και πέραν του Κορθίου ?
Πώς να ξεχάσεις την περίφημη έλεγαν , σύμπραξη με τον κύριο Μαλταμπέ, ενός καμμένου τότε χαρτιού, που οδήγησε στην άνετη επικράτηση στη συνέχεια του κυρίου Σουσούδη, παρ όλες τις φιλότιμες προσπάθειες δημιουργίας νέου συνδυασμού απο τον κύριο Καπάκη,μόλις 30 μέρες πρίν τις εκλογές και έτσι ζήσαμε και ακόμη ζούμε μία τραγική εικόνα στον Δήμο ?
Οχι κυρίες μου, με παλιά τούβλα δεν θιάχνεις καινούργιο σπίτι,τώρα χρειάζεται νέα μυαλά και ιδέες να μπούνε μπροστά κι όχι να βγαίνετα κάθε τρείς και λίγο ,κι άλλοι να λένε για τον κύριο Γιαννίση, ότι είναι ετοιμος απο καιρό κι άλλα τέτοια φαιδρά και τώρα να βάλει υποψηφιότητα και ο κύριος Γληνός ....και πάει λέγοντας.
Η σελίδα της Ανδρου έχει γυρίσει και αν ακόμη θέλει κι άλλο, αυτό θα γίνει με εντελώς καινούργια μυαλά και πρόσωπα.

Μάνθος - Χώρα

This comment was minimized by the moderator on the site

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΑΝ ΛΟΓΟΙ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΝΑΤΗ , ΝΑΙ Ή ΟΧΙ, ΤΗΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΓΛΗΝΟΥ, ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ‘’ΠΑΝΑΝΔΡΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ’’ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ, ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΑΗΤΟΥ, ΚΑΤΑ Τ’ ΑΛΛΑ ΘΕΟΔΟΣΗ, ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΔΡΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΡΙΣΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΘΕΛΕΙ ΓΝΩΣΗ,ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ FACEBOOK ΚΑΙ ....ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ ! !
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΝΕΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ, ΚΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΓΛΗΝΟ !
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ, ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ‘’ΕΝΙΑΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ’’, ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 8-9 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ 4ΕΤΙΑ .
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΘΩΚΟ, ΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ, ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ,ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ..ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ...ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΛΗΝΟΥ.
ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ .
ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ή ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΌΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕ, ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ.
Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΘΩΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ή ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΑ.
ΚΙ ΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ,ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ ...ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΛΛΟΥ...ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ, ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ.

Μένητες Ανδρου Φιλιώ και Μαριάννα

This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΟΛΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΒΟΥΡΑΖΕΡΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.
Η ΜΟΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΜΠΑΛΛΑ, ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΕΤΟΥΤΟΣ,ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΛΙΜΕΝΑ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΝΑ ΜΗΝ ΛΟΙΠΟΝ ...ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΓΙΑΝΝΙΣΗ-ΣΟΥΣΟΥΔΗ-ΛΟΤΣΑΡΗ-ΚΑΠΑΚΗ.

This comment was minimized by the moderator on the site

....η απαντηση σας κρυβει...
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ
Η απάντηση μου κρύβει βαρεμάρα για ζαβούς που λένε ανοησίες σε ένα site που έχει πάψει προ πολλού να φιλοξενεί ανοησίες και δεν κάνει δίκη προθέσεων. Μας συγχωρείτε αν βρείτε τι κρύβει το δικό σας σχόλιο πάρτε μας τηλέφωνό...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

κοματαρχης του Βρουτση ειναι ο Νικος Καλλιβρουσης απο την Χωρα αυτος ηταν προεδρος στο ΝΑΤ ο Βρουτσης του ειχε δωσει αυτη τη θεση
για αυτο καθε φορα που ο Γιαννακης Βρουτσης ερχεται στη Ανδρος ο Καλλιβρουσης ειναι παντα διπλα του

This comment was minimized by the moderator on the site

Κι ομως υπαρχει...
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μιλάτε για το 2020 φυσικά! Γιατί εκλογές έχουμε Μάη του 2018 και η νέα διοίκηση θα αναλάβει το φθινόπωρο του 2019 και οι πρώτες πράξεις της θα αφορούν το 2020!!!
Μέχρι τότε τι γίνεται; Θα είμαστε χωρίς νερό και με τα σκουπίδια στους δρόμους; Κατανοητή η ασχετοσύνη σας. Κατανοητή και η άγνοια σας. Τέτοιο μακροπρόθεσμο πρόγραμμα με υποσχέσεις του αέρα δεν ενδιαφέρει την Άνδρο Μπορεί να ενδιαφέρει εσάς.
Κατανοητό πως προσπαθείτε να "ψαρέψετε" αναγνώστες από εδώ. Δεν θα σας κάνουμε την χάρη. Δεν διαφημίζουμε κανέναν εδώ. Ούτε λιβανίζουμε όπως κάνουν αλλού. Το ερώτημα παραμένει:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ (ΣΗΜΕΡΑ) ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΔΗΛΑΔΗ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ''ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ'' ΘΕΛΕΙ ...ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΣΩ ΓΙΑΝΝΗ ΒΡΟΥΤΣΗ, ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ? ?
ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ, Η ΠΕΝΝΑ ΤΟΥ ΔΟΚΤΩΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ, ΝΑ ΑΡΚΕΣΤΕΙΤΕ. ΣΕ ΑΠΛΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΤΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΙΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ? ?
ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΟΠΩΣ '' ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ, ΒΟΥΡΑΖΕΡΗΣ,ΓΙΑΝΝΙΣΗΣ,ΛΟΤΣΑΡΗΣ'' ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ, ΣΕ ΕΝΑ, ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ? ?
ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΔΗΑΜΡΧΟ ΑΛΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ??
ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΕ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΜΑΣ ! !
ΑΛΛΑ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ! !
ΣΧΟΛΙΟ Δ. ΜΠΑΣΑΝΤΗ
Αγαπητοί λίγη ψυχραιμία δεν βλάπτει Αγνοώ τι θέλει η ΝΔ και Γιάννης Βρούτσης. Αγνοώ αν είμαστε συνοδοιπόροι και σε τι μαζί σας. Δεν σχολιάζω δημοσιεύματα σε άλλα ηλεκτρονικά ΜΜΕ του νησιού παρά μόνο αν αφορούν το Εν Άνδρω ή προβλήματα του νησιού. Δεν βρίσκω κανένα πρόβλημα στην "αυτοπαρουσίαση" κάποιου υποψηφίου κάπου αλλού. Δεν αφορά το Εν Άνδρω για την ώρα. Όταν έρθει η ώρα θα εκτιμήσουμε πόσο σοβαρή ή ασόβαρη είναι μια "αυτοπρόταση". Και τέλος δεν μας ενδιαφέρει η πολιτική ταυτότητα κάθε υποψήφιου για την δημαρχία.
Μας ενδιαφέρουν οι συγκεκριμένες πολιτικές προτάσεις του για το νησί, η προετοιμασία του και το όποιο έργο του, το επιτελείο του με το οποίο θα υλοποποιήσει τις προτάσεις, οι σύμβουλοι του και τέλος η επαφή του με το νησί και την κοινωνία του. Αυτά.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

εεεεε...Διαμαντη ξύπνήστε..
πανε να μας φέρουν φουντατριστο τον Γιαννιση ο φίλος σου ο γιαννης ο βρουτσης
μα ειναι δυνατόν να αποδεχθουμε λύσεις που δεν θα εχουν αποτελεσματα ?
εεεε..Διαμαντη....τι θα κανεις τωρα σνα παλιος αρθογραφος και δοκτωρας επικοινωνιας ?
μα καλα αυτοί εκει στην Νεα Δημοκρατια τι νομιζουν ότι είναι η Ανδρος μπανανία ?
ΣΧΟΛΙΟ Δ. ΜΠΑΣΑΝΤΗ
Αγαπητοί λίγη ψυχραιμία δεν βλάπτει Αγνοώ τι θέλει η ΝΔ και Γιάννης Βρούτσης με τον οποίο δεν είμαστε φίλοι. Απλώς μιλάμε. Αν επιτρέπεται πολιτικοί να συνομιλούν με δημοσιογράφους από ορισμένους φανατικούς; Δεν σχολιάζω δημοσιεύματα σε άλλα ηλεκτρονικά ΜΜΕ του νησιού παρά μόνο αν αφορούν το Εν Άνδρω ή προβλήματα του νησιού. Δεν βρίσκω κανένα πρόβλημα στην "αυτοπαρουσίαση" κάποιου υποψηφίου κάπου αλλού. Έχουμε ήδη υπαινιχθεί εδώ και καιρό την προσπάθεια Γιαννίση να βρει κάποιους να τον στηρίξουν. Δεν έχει βρει όπως φαίνεται και από την "παρουσίαση" του.
Δεν αφορά το θέμα το Εν Άνδρω για την ώρα. Και δεν μας ενδιαφέρει η πολιτική ταυτότητα κάθε υποψήφιου για την δημαρχία. Μας ενδιαφέρουν οι συγκεκριμένες πολιτικές προτάσεις του για το νησί, η προετοιμασία του και το όποιο έργο του, το επιτελείο του με το οποίο θα υλοποποιήσει τις προτάσεις, οι σύμβουλοι του και τέλος η επαφή του με το νησί και την κοινωνία του. Αυτά.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΙΣΗΣ, ΑΦΟΥ ΕΔΩΣΕ .....ΛΕΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΡΟΥ, ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ! !
ΜΑ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ !!
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ, ΜΕΡΙΚΟΙ-ΜΕΡΙΚΟΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ''ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ΄΄ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΟΧΩΣ'' ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ'' ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΝΝΗ ΒΡΟΥΤΣΗ ( ΑΛΛΟ ΦΡΟΥΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟΣ), ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ....ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ! !
ΕΕΕ...ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ''ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ'' ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΣΑΣ, ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ! !
(διαγράφετε ένα τμήμα του σχολίου ως αναληθες - Εν Άνδρω)
ΑΛΛΑ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ''ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ'' ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ, ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Ο Ο ΚΑΘΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ...ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ !!!!

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
Περισσότερα