Θα αποκλείσει με τσιμεντόλιθους το αγροτικό ιατρείο!!

Το αγροτικό ιατρείο Γαυρίου.

Η αδυναμία του Δήμου Άνδρου να είναι συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις - σύμφωνα με επώνυμη καταγγελία στο Εν Άνδρω - δημιουργεί ακραίες καταστάσεις και δεν αποκλείεται να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία απαραίτητων κοινωνικών δομών στο νησί.

Συγκεκριμένα στο Γαύριο το αγροτικό ιατρείο, είναι εγκατεστημένο εδώ και πολλά χρόνια σε οίκημα ιδιώτη, το μίσθωμα του οποίου πληρώνει ο Δήμος από κονδύλι του τακτικού του προϋπολογισμού.

Ο διαμαρτυρόμενος ιδιοκτήτης.

Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου Δημήτρης Γαβαλιάς, καταγγέλλει επωνύμως στο Εν Άνδρω - κοινοποιώντας και την αλληλογραφία του - ότι έχει να εισπράξει ενοίκια τεσσάρων μηνών και παρά τις εκκλήσεις και τις προσπάθειες που έχει κάνει να βρει κάποιον υπεύθυνο δεν υπάρχει ανταπόκριση από κανέναν!

Η υπόθεση έχει πάρει σχεδόν κωμικοτραγικές διαστάσεις, γιατί μετά τα ειδοποιήσεις που απέστειλε στον δήμαρχο, ανήρτησε στο f/b ότι αν δεν πληρωθεί θα… κλείσει τις προσεχείς ημέρες όλες τις εισόδους του ιατρείου με τσιμεντόλιθους σε ένδειξη διαμαρτυρίας!!!

Αν ο διαμαρτυρόμενος ιδιοκτήτης υλοποιήσει την… απειλή του, τότε εκτός των αρνητικών εντυπώσεων και των σχολίων, που θα ακολουθήσουν, θα υπάρξει και ουσιαστικό πρόβλημα εν μέσω καλοκαιριού, με το νησί να είναι γεμάτο από επισκέπτες.

Εν αναμονή των αντιδράσεων και της απάντησης του Δήμου…

Κ.Ε.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Το ενοίκιο της πυροσβεστικής που το κτίριο ανήκει στον κύριο Πετρίση το πληρώνει καθε μήνα ο δήμος. Ξυπνήστε κόσμε....

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ.
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ