Ένα μεγάλο ευχαριστώ

Της Ειρήνης Πανταζή

Αντιδημάρχου Άνδρου

Στις αυτοδιοίκητες εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 οι Ανδριώτες έδωσαν ένα ισχυρό μήνυμα αλλαγής στην πολιτική σκηνή του νησιού μας.

Με απόλυτο σεβασμό στην λαϊκή βούληση, αλλά και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους που με πίστεψαν και με στήριξαν δηλώνω παρούσα και τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους.

Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο πρόσωπο του απερχομένου δημάρχου Γιάννη Γλυνού, που πίστεψε σε μένα και μου έδωσε την ευκαιρία να αναμειχθώ με τα κοινά το 2010 και να βρεθώ για δύο έτη στην αντιδημαρχία της δημοτικής ενότητας Κορθίου.

Ευχαριστώ όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους, τους εξωτερικούς συνεργάτες και τους συνεργαζόμενους με τον Δήμο Άνδρου. Η πίεση της καθημερινότητας δεν μου έδωσε ίσως την ευκαιρία να τους ευχαριστήσω καθέναν ξεχωριστά.

Ευχαριστώ ακόμη όλους τους δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής ενότητας Κορθίου για την καθημερινή συνεργασία, που είχαμε αυτά τα χρόνια στην επίλυση τον προβλημάτων, αλλά και το πλήθος των εθελοντών που συχνά προσπάθησαν για το καλύτερο.

Κλείνοντας θέλω να συγχαρώ το νέο δήμαρχο Άνδρου Θεοδόση Σουσούδη και όλους τους εκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του και να ευχηθώ κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους. Από την μεριά μου θα προσπαθήσω με κάθε τρόπο και από τη νέα θέση μου στο δημοτικό συμβούλιο να προσφέρω για το καλό της Άνδρου.

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet