Ανακοίνωση υποψηφιότητας Λευτέρη Μπάλλα για τη δημαρχία...

(Λάβαμε και δημοσιεύουμε την εξαγγελία του Λευτέρη Μπάλλα, προέδρου σήμερα του ΔΣ του Δήμου Άνδρου, για τη δημαρχία της Άνδρου. Η εξαγγελία γίνεται με ανοικτή επιστολή προς τους δημότες του νησιού στην οποία ο υποψήφιος κάνει αναδρομή της μέχρι σήμερα πολιτικής του διαδρομής στα δημοτικά πράγματα της Άνδρου - Εν Άνδρω)

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

Το 1989 (όντας 23 χρόνων) ξεκίνησα με την προτροπή και την εμπιστοσύνη σας, το δύσκολο αλλά συνάμα ωραίο ταξίδι της ανάμιξής μου με τα κοινά, αναδειχθείς αρχικά πρόεδρος της τότε κοινότητας Λαμύρων, στη δε συνέχεια παρέμεινα στις επάλξεις του αγώνα για την τοπική αυτοδιοίκηση, αναδειχθείς τόσο νομαρχιακός σύμβουλος Κυκλάδων, όσο και δημοτικός σύμβουλος Άνδρου.

Το 2006 με τις φίλες και τους φίλους συνεργάτες, που μου  έκαναν την τιμή να πιστέψουν σε μένα και να με πλαισιώσουν, συγκροτήσαμε συνδυασμό και διεκδικήσαμε το Δήμο 'Aνδρου. Η προσπάθειά μας αυτή σίγουρα εμπεριείχε ρίσκο, αλλά στη ζωή μου έχω μάθει να παλεύω και να εργάζομαι από παιδί, πράγμα για το οποίο είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος.

Η προσπάθειά μας αυτή είχε και ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, σε σχέση με την προεκλογική εκστρατεία των συνυποψηφίων. Δεν υποσχεθήκαμε παροχές και «λαγούς με πετραχείλια», ούτε τα πάντα στους πάντες. Είχαμε σκοπό κυρίως να μπουν σε μια σειρά τα πράγματα, να επικρατήσει στο Δήμο μας η νομιμότητα και να ισχύσει ισότητα έναντι όλων. Έτσι ώστε να μην τρέχει ο Δήμαρχος στα Δικαστήρια για παράνομες ενέργειες και δράσεις του, που δημιούργησαν πολλά προβλήματα στη λειτουργία του Δήμου και όχι μόνο.

Υποσχεθήκαμε απλά πράγματα και καίριες δράσεις που είχαμε τη βεβαιότητα ότι θα αναβάθμιζαν ιδιαίτερα την καθημερινότητα των δημοτών. Η ψήφος σας μας έταξε στη θέση της μειοψηφίας. Τον όρο αντιπολίτευση δεν τον δεχτήκαμε ποτέ, δεδομένου ότι στο Δήμο πρέπει όλοι(ανεξαρτήτως παράταξης), να αγωνιζόμαστε για την επικράτηση των χρησίμων ιδεών και πολιτικών, ανεξάρτητα από το ποιος τις προτείνει.

Έτσι κατά την τετραετία 2006 – 2010 καταβλήθηκε από τους εκπροσώπους του συνδυασμού μας μεγάλη προσπάθεια, ώστε στο Δ.Σ. Άνδρου να επιτευχθεί σύνθεση απόψεων. 

Το 2010 δεν επεδίωξα να είμαι πάλι υποψήφιος Δήμαρχος, αλλά πιστός στις αρχές για τη συνένωση δυνάμεων και τη σύνθεση των πολιτικών απόψεων προς όφελος του νησιού πλαισίωσα το συνδυασμό του Γιάννη Γλυνού, του ανθρώπου που έκρινα ότι θα μπορούσε να οδηγήσει σε λύσεις αρκετά από τα πολλά προβλήματα του τόπου. Η ψήφος σας και η εμπιστοσύνη του Γιάννη Γλυνού, συνέβαλαν ώστε να αναλάβω τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου της Χώρας.

Δυστυχώς  στα πλείστα προβλήματα που είχαν κυρίως σχέση με χρονίζοντα θέματα, τα οποία είχε αφήσει η προηγούμενη διοίκηση, ήλθε να προστεθεί και η κατάρρευση της χωματερής το δεύτερο μόλις μήνα της θητείας μου. Βρήκα λύσεις με καθημερινή παρουσία μέσα στο σκουπιδότοπο, με αποστολή των σκουπιδιών στην Αττική, με ενδιάμεσες λύσεις και η Ανδρος έμεινε καθαρή και ενεργή τουριστικά.

Αυτό ας μου επιτραπεί να θυμίσω οφείλεται στις πλείστες παρεμβάσεις που έγιναν τόσο από εμένα, όσο και από τους συνεργάτες μου σε όλο τον τύπο Ελλάδος και εξωτερικού. Μέχρι και στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων έγινε παρέμβαση. Φροντίσαμε να ολοκληρωθεί η υπογειοποίηση των δικτύων της ΔΕΗ στην αγορά της Χώρας. Καταβλήθηκε από την πλευρά μου συνεχής προσπάθεια για την προφύλαξη του πεζόδρομου της αγοράς απο την ανεξέλεγκτη είσοδο επί χρόνια αυτοκινήτων και δικύκλων με την τοποθέτηση μπαρών. Για όσον καιρό άσκησα τα καθήκοντα του αντιδημάρχου Χώρας, προσπάθησα να μην αποφύγω  τις ευθύνες μου αλλά καταβάλλοντας προσωπικό και πολιτικό κόστος πάλεψα με τα προβλήματα, βρήκα λύσεις, έδωσα τον αγώνα μου.

Το 2014 η δική σας δύναμη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου με ξανατοποθέτησε  στο Δημοτικό Συμβούλιο. Στην αρχή υπήρξαν οι πανηγυρισμοί. Σ’ αυτούς δεν συνηθίζω να συμμετέχω. Όταν όμως τελείωσαν οι πανηγυρισμοί και πολλοί, υπολογίζοντας το προσωπικό πολιτικό τους κόστος, διαχώρισαν τη θέση τους και η παράταξη Σουσούδη έμεινε με 9 συμβούλους, τότε τιμήθηκα με την ψήφο του Δημοτικού Συμβουλίου και κλήθηκα να κρατήσω ενωμένο το Δημοτικό Συμβούλιο ως Πρόεδρος του. Δεν κρύφτηκα και ανέλαβα άμισθα το Προεδρείο.

Η εμπιστοσύνη του Δημοτικού Συμβουλίου ανανεώθηκε στο πρόσωπο μου και με δεύτερη εκλογή μου στη θέση του προέδρου το 2017. Είχα πολλές φορές διαφωνίες για τον τρόπο άσκησης της Δημαρχίας. Όμως κίνητρό μου εξακολουθούσε να είναι αποκλειστικά το συμφέρον της Άνδρου. Ο κίνδυνος μεγάλος να χαθεί μια ολόκληρη διετία για το Δήμο χωρίς συνεδριάσεις του Δ.Σ. και αποφάσεις, χωρίς προυπολογισμούς. Κίνδυνος για την Άνδρο αυτή καθαυτή και όχι για τον Δήμαρχο προσωπικά, όπως κάποιοι πιστεύουν. Ήταν η ώρα του καθήκοντος. Η ώρα να αναδειχθεί η σύνθεση των απόψεων για την Άνδρο και όχι να προβληθεί καθένας για προσωπικό του όφελος.

Πράγματι με τη βοήθεια κυρίως της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου κάναμε πράξη τη σύνθεση αυτή και προχωρήσαμε. Η Ανδρος δεν έμεινε να ακούει στείρες αντιπαραθέσεις αλλά είδε το κορυφαίο όργανο του Δήμου, το Δημοτικό Συμβούλιο, να λειτουργεί. Και αυτό παρά την προσπάθεια που κάποιοι κύκλοι καταβάλλουν προκειμένου να μειωθεί η συλλογική προσπάθεια και να τονισθεί η υποτιθέμενη προσωπική συμβολή κάποιων συγκεκριμένων.

Αυτός ο αγώνας συνεχίζεται και θα φτάσει μέχρι το τέλος της θητείας του Δημοτικού Συμβουλίου, με εμένα τον ΑΜΙΣΘΟ Πρόεδρό του να παραμένω θεματοφύλακας του θεσμού αυτού, που αποτελεί την επιτομή της Δημοκρατίας και πλέον με την αλλαγή του εκλογικού συστήματος για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, να μπορεί να αποτελέσει και την επιτομή της αξιοκρατίας στην κοινωνία μας.   

Κατά την τρέχουσα Δημαρχιακή περίοδο, αποδείχθηκε ότι ανεξάρτητα του ποιος είναι ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να συνεργάζεται, να συνθέτει και να αποφασίζει για την πρόοδο του νησιού.  Έτσι απλά. Χωρίς πολιτικά συμφέροντα, χωρίς υστεροβουλία, χωρίς ατομικές επιδιώξεις.

Αγαπημένοι μου φίλοι,

Η επόμενη των προσεχών Δημοτικών εκλογών θα χρειαστεί σύνθεση και κοινή προσπάθεια για να πάει η Ανδρος μπροστά. Δεν περισσεύει κανείς από την προσπάθεια αυτή. Οι άξιοι πρέπει να έχουν λόγο και ρόλο, χωρίς αποκλεισμούς και αφορισμούς.  Άλλωστε αυτό επιβάλλει πλέον και η νέα εκλογική νομοθεσία.

Με απλά λόγια! 

Επιβάλλεται να είμαστε παρόντες και ενωμένοι όλοι όσοι πονάμε τον τόπο μας στην προσπάθεια να τον πάμε μπροστά.

Με αποφάσεις που θα αποβλέπουν στο συμφέρον όλων

Θα είμαι στη μάχη αυτή ως υποψήφιος Δήμαρχος Άνδρου για να υπηρετήσω μαζί με τους άξιους φίλους και συνεργάτες μου τις προσδοκίες, τα όνειρα και τις επιδιώξεις του καθένα από εσάς, χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες αλλά με σοβαρότητα, εντιμότητα, ευθύτητα, αποφασιστικότητα και μεθοδικότητα.

Όλοι όσοι στοιχηθούμε στην προσπάθεια αυτή, είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε, ό,τι διαθέτει καθένας μας για την πρόοδο του νησιού.

Με πιο απλά λόγια! Στο αύριο που ελπίζουμε και ονειρευόμαστε, θα φθάσουμε χωρίς πολιτικούς υπολογισμούς, ξεπερνώντας όσα μας χωρίζουν και μένοντας σε όσα μας ενώνουν.

Φίλες και φίλοι,

Όλοι όσοι ενώσαμε και θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας προκειμένου να φτάσουμε εκεί που ονειρεύτηκαν οι παλαιότεροι και ελπίζουν οι νέοι, ζητούμε τη στήριξή σας στις Δημοτικές εκλογές του Μαϊου του 2019, προκειμένου να συμβάλλουμε με ειλικρίνεια και χωρίς διακρίσεις στην πρόοδο ολόκληρου του νησιού μας, χωρίς αποκλεισμούς για κανέναν.

                                                    ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΠΑΛΛΑΣ

                                                            

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

«ΑΟΜΜΑΤΟΣ» Μια δύσκολη λέξη για κρεμάλα!
Εγώ μπορεί αόμματος αλλά και εσύ μπορεί και ονειροπόλος! Εγώ δεν ψηφίζω Καπάκη αν κατάλαβες από τα γραφόμενά μου. Εσύ όμως που ψηφίζεις Λοτσαρη, ξύπνα από τον ύπνο σου για να προλάβεις να τον ψηφίσεις. Μη βρει μόνο τη δική του ψήφο στην Υδρούσα!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΥΣΑ.
ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΕΝΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.
ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΡΚΕΤΑ

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αρένα ναι. Αλλά με πρωτοβουλία πάντα του κ. Βουραζέρη αν δεν κάνουμε λάθος...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Λοτσάρης είναι από την Υδρούσα. Αν κάποιος είναι αόμματος δεν βλέπει. Ακόμα κι αν ο άνθρωπος ομολογουμένως μεγάλο βάρος! Ο Λοτσάρης παρά το μεγάλο βάρος του έχει οργανωσει ομάδα και στο Κόρθι και στην Υδρούσα και στην Χώρα. Μόνο αόμματος μπορεί και βλέπει τον πυρόπληκτο Καπάκη που τον τρέχουν στα δικαστήρια και που δεν έχει κανέναν έξω από την παρέα του, ότι μπορεί να μπει στο τιμόνι....

This comment was minimized by the moderator on the site

Στη Χώρα Μπάλλας, Σουσούδης, Γιαννίσης και δεν ξέρω αν είναι και κανένας άλλος. Στο Κόρθι? Μάλλον ο Βουραζέρης. Στα Μπατσογαύρια? Ο Καπάκης! Και με αυτά που κάνετε όλοι σας και με τον τρόπο που χειρίζεστε τους από κει έξω όπως τα βλέπω μόνο ο Καπάκης θα πάρει ψήφους! Αντί να τον στείλετε, τον βάζετε με τους χειρισμούς σας στο τιμόνι της Υδρούσας. Πληρώνεστε με το ίδιο νόμισμα κυρίες και κύριοι που το παίζετε ξερόλες.

This comment was minimized by the moderator on the site

Η Υδρουσα τι κάνει κοιμάται; Μια ζωή θα μας κυβερνάνε οι π@υλαραδες.Ελεος πια το μόνο που ξέρουν στην Υδρουσα είναι να τσακώνονται για τα τοπικά και τίποτα άλλο.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΕΒΑΖΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΣΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ 5-10 ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ, (ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ) ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ? ?
ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ - ΚΑΠΑΚΗΣ - ΜΠΑΛΛΑΣ - ΓΙΑΝΝΙΣΗΣ - ΛΟΤΣΑΡΗΣ - ΒΟΥΡΑΖΕΡΗΣ - ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ....''ΣΩΤΗΡΕΣ'' ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΕ ΜΥΑΛΑ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΕ ΙΔΕΕΣ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΠΟ !
ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤ'ΑΛΛΑ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΑΣ.
ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΣΑΣ.
ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ, ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΚΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΩΡΑ !
ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ !
ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΑΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΡΑΜΑ, ΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.
ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΤΟ, ΚΑΝΤΕ ΤΟΠΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.
ΟΣΟ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΟΤΙ, ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ... '' ΞΑΝΑΣΩΣΕΤΕ'' ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ , ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ...ΜΠΛΕΧΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ.
ΕΙΣΤΕ , ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΒΑΡΙΔΙΑ...
ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ, ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΕΓΩΙΣΜΟ...
ΦΤΑΡΕΙ ΠΟΙΑ ....ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ !
ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΘΗΤΕΙΑ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑΤΡΟΙ,ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ (ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ).

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο Θεος να σε φυλαει απο νεο πραγματευτη κι απο παλια π@υτ@ν@!!! Ο νοων νοειτω....

This comment was minimized by the moderator on the site

Το νησί μας , οι παραδόσεις μας και τα μάτια μας..

This comment was minimized by the moderator on the site

τον αγαπάμε τον Λευτεράκη εμείς όλοι εδώ απο το χωριό και την πρωτεύουσα του νησιού μας, αλλά δεν θελουμε αλλο να καταναλώνετε με αυτά, που τόσα χρόνια υπηρέτησε .
θελουμε να οδηγησει τούτη την φορά, με την απόσυρση του, έστω και μετά απο 1-2-3 μήνες απο τώρα που θα έχει κοπάσει ο θόρυβος και τα σχόλια, για αυτήν την σημερινή του ανακοίνωση, να σπρώξει, επαναλαμβάνουμε, τα νεα μας παιδιά να μπούνε μπροστά και όχι πάλι ο ιδιος, με όσα όλα τώρα γραφει για την πρόθεση του να κατέβει σήμερα, για Δήμαρχος Ανδρου.
η προσφορά του τωρα για το τόπο που αγαπαει και έδωσε δυνάμεις και μάχες, επιβάλλουν όχι την δική του υποψηφιότητα, αλλά των σημερινών νέων που είναι όλοι μας παιδιά μας και θέλουν το έναυσμα,την στήριξη και προώθηση στο να αποφασίσουν να βγούν μπροστά.
αυτο είναι το μεγαλύτερο που θα αφήσει πίσω του ο Λευτέρης εαν το καταφέρει και όλοι μας, θα του το αναγνωρίσουμε και το ξέρει καλά κι ο ιδιος.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΛΛΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΤΟΥ ΣΟΥΣΟΥΔΗ.

Περισσότερα