ΑΝΔΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: Απάντηση στα ψεύδη της ανακοίνωσης του κ. Τρανάκου

 

(Λάβαμε και δημοσιεύουμε εκτενή ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης ΑΝΔΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ συνοδευόμενη και από φωτογραφίες και λεζάντες που καταγγέλει τον κ. Γ. Τρανάκο για ψεύδη και προσπάθεια παραποίησης γεγονότων. Ας ελπίσουμε πως ο προεκλογικός αγώνας δεν θα ξεφύγει και πως όλοι οι υποψήφιοι και οι "φίλοι" τους δεν θα φτάσουν στο τελευταίο σκαλοπάτι για μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο - Εν Άνδρω).

Με αφορμή την ανακοίνωση υποψηφιότητάς του,  ο κ. Τρανάκος αναφέρθηκε στη δημοτική αρχή του αείμνηστου Γιάννη Γλυνού, χρησιμοποιώντας το ψεύδος. Ίσως ελπίζει ότι μειώνοντας την προσφορά και το έργο του, μπορεί να δικαιολογήσει το ανύπαρκτο έργο της νυν δημοτικής αρχής. Του απαντάμε λοιπόν για να του φρεσκάρουμε τη μνήμη.

Σε ότι αφορά τον  ΧΥΤΥ και με την αυτοδιάλυση της παράταξης του κ. Σουσούδη, ευτυχώς για την Άνδρο που η αντιπολίτευση (πρώην ομάδα Γλυνού) λειτούργησε με την ίδια υπευθυνότητα με την οποία διοικούσε. Με την ψήφο μας προχώρησε η διαδικασία ,που εσείς οι ίδιοι είχατε μπλοκάρει. Να σας υπενθυμίσω ακόμα ότι η επαρκής και φωτισμένη διοίκηση του κ. Σουσούδη έχει δημιουργήσει μια νέα και ανεξέλεγκτη χωματερή δίπλα στο Στρόφιλα. Αυτή τη λύση βρήκατε για τη διαχείριση των σκουπιδιών εδώ και μια πενταετία.

Πρόσφατη φωτιά στη νέα χωματερή (φωτ. Ανδριακή Ενότητα).

  Διαχείριση σκουπιδιών!!! (φωτ. Ανδριακάη Ενότητα)

 Σε ότι αφορά το Περ. Ιατρείο Κορθίου, αφού ο Δήμαρχος έλυσε το πρόβλημα υποστελέχωσης γιατί δεν έλυσε και τα προβλήματα υποστελέχωσης σε ιατρικό προσωπικό   του  Κ.Υ. Άνδρου;

Το Περιφερειακό Ιατρείο Κορθίου: είναι στελεχωμένο; (φωτ. Ανδριακή Ενότητα)

3. Η αναφορά σας στα σχολικά κτίρια είναι το λιγότερο ατυχής, μιας και όλοι ξέρουν ότι η διοίκηση Γλυνού άφησε καταρχήν ένα ολοκαίνουριο, σύγχρονο σχολείο στο Γαύριο, που κτίστηκε μέσα σε 2 χρόνια. Μήπως από την πολλή συντήρηση των σχολικών κτιρίων κατά την τελευταία πενταετία, οι αίθουσες γεμίζουν νερά με τη βροχή και μάλιστα με κίνδυνο ηλεκτροπληξίας; Οι σχολικές μονάδες έχουν μεγάλα προβλήματα για τα οποία μπορείτε να ενημερωθείτε από τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές.

 Ασυντήρητες σχολικές αίθουσες που στάζουν σε κάθε βροχή! (φωτ. Ανδριακή Ενότητα)

  1. Και σε ότι αφορά τις παιδικές χαρές, αν εξαιρέσουμε της Χώρας και της Καπαριάς, στην περιοχή σας κ. Τρανάκο, αυτές των Αηδονίων, της Πίσω Μεριάς, των Αϊπατίων και του Νηπιαγωγείου φτιάχτηκαν από το Μουστάκειο Κληροδότημα (μήπως δεν το ξέρετε;). Οι υπόλοιπες παραμένουν  όπως ακριβώς ήταν και σε χειρότερη κατάσταση.

Σύγχρονη παιδιή χαρά στο Μουστάκειο (φωτ. Ανδριακή Ενότητα)

Αναφέρεστε στον ασυντήρητο στόλο που παραλάβατε στο Κόρθι. Λυπούμαστε που θα σας χαλάσουμε και αυτό το αφήγημα.Παραλάβατε 17 οχήματα στο Κόρθι, σε πλήρη λειτουργία , που τα καταγράψατε εσείς οι ίδιοι μετά τις εκλογές  του ΄14 και τα φωτογραφήσατε. Αν «χάσατε» το αποδεικτικό υλικό σας, μην ανησυχείτε, το έχουμε στο αρχείο μας. Αλήθεια που είναι άραγε σήμερα αυτά τα οχήματα; Σκορπισμένα και διαλυμένα και όπως ανακοίνωσε δημόσια αιρετός σας, η συντήρηση θα γίνει από τους επόμενους!!!

 

Αφαντα οχήματα (φωτ. Ανδριακή Ενότητα)

Αναφέρεστε και στην οργάνωση και λειτουργία του Δήμου επί των ημερών μας. Εδώ δεν θα σας απαντήσουμε εμείς, θα σας παραπέμψουμε στους ίδιους τους υπαλλήλους , οι οποίοι νοσταλγούν τις μέρες επί Γλυνού.. Και όταν αναφέρεστε σε οικονομική επιτήρηση τι εννοείτε; Που την είδατε ή τη διαβάσατε; Αν δεν είναι αποκύημα της φαντασίας, τότε λυπόμαστε που χρησιμοποιείτε το ψεύδος και τη συκοφαντία για να ανακοινώσετε την υποψηφιότητά σας.

Αναφέρεστε και στην Αναπτυξιακή. Μήπως ξεχνάτε  πως εσείς τη διαλύσατε και επί των ημερών σας έκλεισε βυθισμένη στα χρέη, που εσείς δημιουργήσατε;

Μιλάτε και για τον Βιολογικό Κορθίου, όταν τον παραλάβατε από την παράταξη που τον δημιούργησε με πολύ δουλειά και σας τον παρέδωσε σε πλήρη λειτουργία. Αυτή τη στιγμή, μετά από τη πενταετή σας διοίκηση, υπολειτουργεί με τα μισά μηχανήματα, ασυντήρητος με δική σας ευθύνη, χωρίς τακτικό προσωπικό και αυτά είναι κοινό μυστικό…

Σε ότι αφορά το Πολιτιστικό κέντρο, δεν θα σας απαντήσουμε. Ο κόσμος γνωρίζει και η παράταξή σας δια στόματος Δημάρχου το αναγνώρισε πρόσφατα.

Αναφέρεστε και στα σφαγεία στο Γαύριο. Μια επίσκεψη θα σας  πληροφορήσει για την άθλια κατάσταση που έχουν περιέλθει. Οι κτιριακές αλλαγές έγιναν επί θητείας του Γιάννη Γλυνού με την επίβλεψη του κ. Αθανασίου, εξοπλίστηκαν από την κ. Μαμάη  και μετά τη θητεία της εγκαταλείφθηκαν στη μοίρα τους. Αυτή είναι η αλήθεια.

Η συκοφαντία και το ψέμα δεν ταιριάζουν σε έναν έντιμο πολιτικό αγώνα. Η υπερβολική φαντασία, η αλαζονεία και ο μεγαλοϊδεατισμός δεν είναι «προσόντα» για την πολιτική και το Δήμο Άνδρου. Αντίθετα, δημιουργικό και παραγωγικό είναι να αναμετριέται κανείς με τον εαυτό του, για να γίνει καλύτερος. Και αφού δεν ρωτάτε εσείς τον εαυτό σας και τους συντρόφου σας κ. Τρανάκο, σας ρωτάμε εμείς. Που είναι τα έργα που αφήνετε πίσω σας μετά από μία πενταετία( δεν μιλάμε για τις κορδέλες που κόψατε από τα έργα Γλυνού);Που είναι οι ώριμες μελέτες που έχετε στα συρτάρια σας μετά από μία πενταετία;Ποιο ακριβώς ήταν το όραμά σας και τι απέγινε; Αυτά να πείτε στον κόσμο και να καμαρώσετε, αν υπάρχουν, και όχι ψεύδη και συκοφαντίες.

ΑΝΔΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Τα θεμέλια της νέας χωματερής τα έβαλε η προηγούμενη διοίκηση, τότε που εγκατέστησε τον καρναβαλο- δεματοποιητη και κοροϊδευε τους δημότες πώς έλυσε το προβλήμα των σκουπίδιων και πως αυτά τα δέματα μπορούσαν να μείνουν για οσοδηποτε διάστημα στον χώρο, χωρίς να πάθουν το παραμικρό. Πώς να χαρακτηριστεί αυτή η συμπεριφορά (και η τότε και η τωρινή);

This comment was minimized by the moderator on the site

Που ήταν τόσο καιρό αυτή η παράταξη; Υπάρχει ακόμα; Και γιατί κόπτεται για το έργο του Γλυνου; Του Μαλταμπε δεν ειναι- ήταν αυτή η παράταξη; Και καλά θυμήθηκατε να μιλήσετε για να απαντήσετε στον Τρανακο; Άλλος πολιτικός κι αυτός! Τόσο καιρό γιατί δεν κάνετε αντιπολίτευση; Όχι ότι χρειάζεται, όλοι ξέρουν πόσο αποτυχημένος είναι ο Σουσουδης. Αλλά και σεις δεν κάνετε την δουλειά σας. Μια απ τα ίδια. Φεύγοντας ο Θεολόγου χαθήκατε

This comment was minimized by the moderator on the site

Ε, όχι πως αναπολούν οι υπάλληλοι τα χρόνια της απαξίωσης, της περιφρόνησης της προσωπικότητας τους, της αφόρητης πίεσης στους μη ημετερους,
Όχι και άριστη λειτουργία του βιολογικού Κορθίου.....γελάνε και τα μπετά και τα άραχνιασμενα μηχανήματα, όπως καταγράφηκαν σε αυτοψία δημόσιας υπηρεσίας.
Ακόμα δεν πάσχουμε από ομαδική αμνησία όσο κι αν θα σας εξυπηρετούσε αυτό.

This comment was minimized by the moderator on the site

Γελάσαμε και σήμερα.