Πίτα και τιμητική βράβευση στο Επαρχείο!

 Αρκετές δεκάδες πολίτες και πολλοί αξιωματούχοι του νησιού προσήλθαν στην πίτα του Επαρχείου την Δευτέρα (4/2) την οποία ευλόγησαν τρες ιερείς του νησιού από την περιοχή της Χώρας: ο γέροντας Ευδόκιμος, ο παπα-Μιχάλης της Θεοσκεπάστου και ο παπα-Δημήτρης της Παναγίας.

Ανάμεσα στους πρώτους που προσήλθαν ήταν ο Λιμενάρχης Άνδρου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Άνδρου, ο επικεφαλής της Εθνοφυλακης Άνδρου και ο επικεφαλής του ΑΣ Γαυρίου.

Παρόντες οι δημοτικοί σύμβουλοι Άννα Βολίκα, Μαρία Μαμάη, Μαρία Βενετίκη, Διαμαντής Θεοδωράκης, Χ. Βουραζέρης, Δημήτρης Λάσκαρης. Προς το τέλος της τελετής προσήλθε και ο δήμαρχος.

Αυτό που ξεχώρισε στην γιορτή δεν ήταν ο κόσμος ή οι αξιωματούχοι του νησιού. Ήταν η βράβευση της προΐσταμένης της τεχνικής υπηρεσίας του Επαρχείου Ευλαλίας Κερετζή από τον έπαρχο Άνδρου Δημήτρη Λοτσάρη. Αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο στο κλείσιμο της σχεδόν 5ετούς συνεργασίας τους την προσφορά της στην Άνδρο και στο Επαρχείο.

 

Είναι η τρίτη κατά σειρά βράβευση που κάνει ο έπαρχος (προηγούμενες το 2017 και το 2018) σε υπάλληλο που προσέφερε τις υπηρεσίες του τιμώντας την θέση του. Μια πρακτική που αναγνωρίζει την προσωπικότητα και την προσφορά του εκάστοτε στελέχους της διοίκησης και αποτελεί ηθική ανταμοιβή για τους τιμώμενους και κίνητρο για τους υπόλοιπους.

 Η τιμώμενη αυτή την χρονιά άξιζε πέρα για πέρα αυτή την αναγνώριση μιαςω και μαζί με τον κ. Λοτσάρη επανασυνέστησαν από την αρχή την τεχνική υπηρεσία του Επαρχείου, που είχε διαλυθεί το 2011 μετά την διάλυση των επαρχείων με τομ αρχικό νόμο του Καλλικράτη. Ξεκίνησε, δηλαδή, από το μηδέν.

Και κατάφερε όχι μόνο να λειτουργήσει η υπηρεσία και πάλι το 2015, αλλά με την αρωγή του επάρχου, να κερδίσουν μια σειρά χρηματοδοτήσεις και προγράμματα (επισκευές, παρεμβάσεις και χρηματοδοτήσεις προγραμμάτων για το επαρχιακό δίκτυο, αλλά και να επιβλέψη με εργατικότητα και διαφάνεια σε μια σειρά έργα που έκανε το επαρχείο, αναδεικνύοντας το σε πόλο δημιουργικής παρουσίας στην Άνδρο. Η πάντα σεμνή και εργατική Ε. Κερετζή, πρότυπο υπαλλήλου, όλα αυτά τα χρόνια άξιζε με το παραπάνω αυτή την βράβευση.

Με το κλείσιμο της σεμνής τελετής στους παρεβρισκομένους προσφέρθηκαν εδέσματα ενώ ο Άγγελος με το σαξόφωνο κράτησε συντροφιά επί μια ώρα με τζαζ, ελληνικά και άλλα. Μουσικός με μεγάλο κύκλο εμφανίσεων στην Αττική που ήρθε στην Άνδρο ειδικά γι' αυτή τη μέρα προσωπικός φιλοξενούμενος του επάρχου ξαφνιάζοντας ευχάριστα το ακροατήριο.  Το κέρασμα ήταν προσφορά της ταβέρνας "το στέκι του Ανδρέα" στον Φελλό.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

xazos o Lotsaris. O dimarxos gia na glitwsei to kerasma sti giorti tou, diorganwse tin kopi tis pitas twn upallilwn, tin idia mera. tous kerase olous glyka, pota kai almura , kai thn ebgale tsampa.. xaxaxaxaxa Me ta lefta tou Dimou

This comment was minimized by the moderator on the site

Φίλε εστιάτορα κατ' αρχή έχεις δίκιο. Όμως λάβε υπόψη σου πως ο έπαρχος πληρώνει από την τσέπη του την εκδήλωση. Δεν την χρεώνει στο επαρχείο. Άρα, λογικό να θέλει να μειώσει το κόστος. Άλλοι είναι που δεν πληρώνουν τίποτα από την τσέπη τους...

This comment was minimized by the moderator on the site

όλα καλά με τις εκδηλώσεις του ο Επάρχος αλλά να φέρνει 5 χρόνια τώρα κάθε φορά τα φαγητά από την Αθήνα από την ταβέρνα του!!!εμείς εδώ τι κάνομε;;;οι επαγγελματίες που ζούμε 365 μέρες το χρόνο;;;;